Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł2641

Zwiążek z dwoma mężczyznami

Polecane posty

Gość paweł2641

Dziewczyny mam do was pytanie. Czy gdyby było to mozliwe chcialybyście miec dwóch mężów. Zakładamy, że takie małżeństwo byłoby społecznie akceptowalne, rodzina nie miałaby nic przeciwko i takich małżeństw byłoby więcej a ludzie traktowaliby je jako cos normalnego. Przyjmując te wszystkie zastrzeżenia to czy chciałybyście byc w związku z dwoma męzczyznami. Prosiłbym bardzo o powazne ustosunkowanie sie do tematu a nie o żartobliwe odpowiedzi. Prosiłbym tez o argumentacje za lub przeciw takiemu związkowi.

Gość paweł2641
Naturalnie chodzi o związek a nie zwiążek :)

Gość zuzia w związku
ja nie mogłabym...potrafię skoncentrowac się tylko na jednym na raz. Poza tym już z jednym facetem jest mnóstwo kłopotów a co dopiero z dwoma??? Wykończyłabym się;)

Gość jesli chodzi o takie zwiazki
to z wygodnictwa pewnie tak. No bo obaj mezczyzni by sie troszczyli o mnie, obaj by dbali i dla obu bym byla perelka. Tyle ze byly by to uklady a nie uczucie. Bo nie da sie kochac dwoch mezczyzn jednoczesnie, moze sie podobac dwoch moze dwoch byc fajnych ale milosc wykluczona a gdy brak milosci brak emocji a gdy brak emocji brak tez zalu, klotni, zazdrosci czyli poprostu idealne uklady. Tylko zyski dla kobiety no i jak oboje by swietnie zarabiali i pakowali pieniazki we mnie a ja oczywiscie zero zazdrosci, zero klotni no bo niby o co? Wiec pewnie super by bylo jak w domu u mamy i taty.

Gość moderatorre
to proste, jesteś kur.wą i szmatą. spier.dalaj