Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

czy w cv umieszczać informacje ze jestem konsultantką Avonu?

Polecane posty

Bede sie starac o prace w sklepie odziezowym, na razie tylko na okres urlopowy. Nie mam zadnego doswiadczenia. Czy w cv napisac ze jestem konsultantką Avonu i ze dzieki temu mam doswiadczenie w pracy z klientami czy lepiej sobie darowac bo moga krzywo na to patrzec?

Gość gfsfse
pewnie ze napisz...co ibnnego jakbys juz gdzies pracowala to wtedy lepiej darowac sobie avon w cv ale jesli nigdzie jeszcze nie rpacowalas to dobre i to

Gość ja bym sobie darował
konsultantką można być wszędzie, a avon juz taki okrzyczany jak roznoszenie ulotek :P

Gość gfsfse
a swoja droga czemu szukasz opracy skoro w Avonie można zarabiac kupe kasy????????nawet takie sa reklamy w TV:)))))))))

Myślę, ze jak to dobrze wyrazisz, to będzie bardzo ok. W końcu to jakieś doświadczenie w handlu. Świadczy o Twojej zaradności, dobrym kontakcie z klientem, przedsiębiorczości i właśnie umiejętności sprzedarzy.

Gość meaaaaaaaaaaaa
pewnie ze wpisz, pokazesz, ze cos robisz, ze dzialasz, ze jestes obrotna. Najwyzej Ci powiedza, zebys tego nie uprawiala u nich w pracy.

Gość ja bym sobie darował
Jak wciskanie klientom to przedsiebiorczosc to chyba komus cos sie posrało w glowie. Napisz jeszcze ze potrafisz gotowac, moze kierowniczka sklepu lubi dobrze zjesc :D

Gość nie masz doswiadczenia
z klientami, tylko wprawe we wlazeniu w dupe bez wazeliny, jak to konsultantka :P

Gość gfsfse
chyba was pogieło!!!wazne ze wogoe cos robi....najgorzej jakby nic kompletnie nie wpisała.Ja dodatkowo wpisalalabym na twoim miejscu ze sprzedaje rownież przez ineternet.Niech wiedzą ze jestes obrotna dziewczyna

Gość to CV mozna na 10 stron napisa
potrafi uzyc googli, gotowac, sprzatac, przyszyc guzik, uprac stare gacie, wejsc komus w dupe bez wazeliny, sprzedac smierdzace perfumy, ugotowac jajko na twardo - przedsiebiorczosc u lala :D

Gość napisz ze masz 5 dzieci
To bedzie znaczylo ze jestes obrotna jak karuzela ROTFL

Gość gfsfse
co ma gotowanie i pranie skarpet do sprzedazy komstykow???/zastanow sie najpierw a pozniej udzielaj tych durnowatych rad

A co ma wspolnego konsultantka ktora swieci oczami jak latarnia morska i wali wazelina ze sklepem stacjonarnym :P ludzie nie lubia jak im sie cos wciska :P

Gość gfsfse
nie no dziecko idz juz do szkoły bo te twoje wywody mnie osłabiają!!!!Waznme ze cos dziewczyna robi a nie siedzi na duspku w domu przed kompem tak jak ty.Gdybym byla pracodawca to przychylniej patrzylabym na osobe ktora ma cos w CV niz na kogoś kto nic nie robi.

Po primo - jestem w pracy :p ultimo, avon jest tak oczywisty jak to ze ktos skonczyl szkole podstawową, ale jak sie nie ma co wpisac :P

Gość gfsfse
No nie ma co wpisac!!!wiec chyba to lepsze niz nic no nie??????

Gość gfsfse
poza tym avon nie ejst oczywisty jak szkola podsawowa bo wiekszosc woli siedziec w domku na garnuszku u rodzicow i nic nie robic.Wiec przestań chrzanić

jest to jakaś aktywność zawodowa ale wiadomo - wiele biur albo sklepów zabrania tego typu działalności na terenie swojej siedziby

Gość juz ja znam konsultantki
Scyzoryk sie w kieszeni otwiera jak zaczyna nawijac swoja gadke jak katarynka :D , nie lepiej nagrac na dyktafon i puscic klientowi hehehehhe

Gość gfsfse
czyli co???jesli ktos jest przedstwicielem hanlowym czyli akwizytorem przez dlugie lata to tez ma nie wpisywac tego w swoje cv????????przeciez avon to tez akwizycja

dzieki za wypowiedzi, chyba umieszcze to w cv, zawsze moze sie przydac