Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaa

dlaczego w wiezieni wiezniowie gwalca gwalcicieli?

Polecane posty

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaa

Gość zeby dostali to
co sami dawali i osczuli jak to jest. Uwazasz ze niesprawiedliwie?

Gość gie prawda
mam kolesia garowała w całej Polsce i niektórych pierdlach w Niemczech ,tez sie go spytałam o to czy to prawda,powiedzial ze nikt za smiecia nie bedzie sobie lat do wyroku za geałt dokladał ,najwyzej flugi leca z okien jak na spacerniak wychodza

Gość bo każdy facet to gej
ledwo ich zamknąć w klatce a już sie przystawiają do innych facetów fiuty im staja i za seks się biorą :o po prostu cioty

byłem raz ze zleceniem w Sztumie w zakładzie karnym, w warsztacie. Na teren zakładu nie można było wejść, bo zleconą pracę wykonywali skazani, i zakazane są kontakty, ze względu na herbatę i być może alkohol. Tak że w sumie , kierowca wozem pojechał za bramę, a my czekaliśmy w portierni chyba ze cztery godziny na wykonanie zlecenia na terenie. Co ja tam się nasłuchałem od klawisza na temat , kicia to uszy więdną. To co pamiętam to u gripsujących , nie mają życia mordercy dzieci i pedofile. Wynika to z bardzo prostego pojmowania świata, dziecko jest bezbronne, i tacy ludzie zostają na przymus tatuowani, na twarzy, ale gdzie i jakim znakiem to niestety nie wiem. Jest to tzw cynk, i tylko wtajemniczeniu mogą coś powiedzieć.

Gość pieprzycie nonsenssy
gwałciciel to w więzieniu normalny facet zgwałcic kobiete to dla bandyty zaszczyt twardzi faceci tak robią _______ co innego pedofilia, ale gwałcicielami nikt sie w więzieniach nie brzydzi ani nie są kasta niższą, prawie każdy mafiozo ma tez na koncie obok rozbojów i innych przestępstw także gwałty nie znacie się 🖐️

Gość tak przerwunia
znam takich którzy siedzieli, wiem co piszę :) nikt nie skresla bandziora za gwałt na kobiecie, na 16 letniej dziewczynie też nie, w kryminalnym półświatku zgwałcić jakąś kobietę to sam zaszczyt (oczywiście ładną).....mafia pruszkowaska to 100# gwałcicieli, no może 90% tacy faceci biora co chca i nie pierdolą o miłości i nie przynosza kwiatków (to jest dla frajerów)......znałem faceta który poszedł za sam gwałt (8 lat) i tez dobrze mu się wiodło pod celą

Gość lajladelajla
przerwa az sie dzisiaj spytam swojego jak to jest z tymi gwalcicielami na kryminale. bo tak czytam od poczatku i sama zglupialam. :D Ale faktycznie to sie nie trzyma kupy "twardy bo zgwałcił" twardy to jest jak sie zasad trzyma :)

na stronie HCfor, znalazłem symbolikę tatuaży więziennych i opisy niektórych zachowań. Zależy jaki ZK, w Iławie jest inaczej w Sztumie inaczej, ale jak skazany wchodzi na celę, to pozostali "domownicy" od razu dowiadują się z jakiego paragrafu i skąd przybył po tatuażach na rękach i twarzy, i czy jest człowiekiem czy cwelem. W jaki sposób, nie sposób się dowiedzieć. Dla przykładu, po iluślatach odsiadki otrzymuje się stopnie na pagonach, belki , gwiazdki. Posiadacze najwyższych szarży generalskich, chyba są w jakiś sposób rejestrowani i fama więzienna idzie za takim, bo był przypadek, że skazany sam sobie dodał stopień, który mu za żywca wycięto, bo nie zasłużył sobie na ten stopień.

Gość lajladelajla
jak to faceci biorą co chcą i nie przynoszą kwiatków ? Kobieto... Mój facet siedzial kilka dobrych lat. Naprawde dobrych. Grypsował. Jestesmy juz dlugo razem i traktuje mnie jak ksiezniczne,kwiatki, noszenie na rękach. I nigdy sam nie wzial tego co chcial. ONI MAJA ZASADY!!

ja pamietam program Miszczaka na tvn. cela i cela nr.. jedna seria dotyczyla polskich wiezien a druga wiezien w Peru Ekwadorze itp krajach gdzie trafiali polacay aresztowani za szmugiel dragow. Pamietam jak Miszczak przeprowadzal wywiad w Pl z pedofilem. masakra. koles nie mial zycia a z celi czasem musial wyjsc. Wkladanie mu glowy do sedesu pelnego odchodow zanieczyszczanie jedzenia fekaliami i wymiocinami to byla normalka. Byl rowniez wielokrotnie pobity nie mial ani jednego zeba. Straznicy na ogol przymykaja na to oko jeli chodzi o pedofila niekiedy sami go ::karza:: za to co zrobil. Niepisany kodeks wiezuenny mowi ze za kratkami nie maja zycia - pedofile -mordercy wlasnych matek

Gość BUAHAHAHHAHAHAHAH
buahhahaha ale głupota :D:D

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
pedolfile gwalciciele i frajerzy nie mają zycia w pierdlu, wiem bo kilku kumpli siedzialo, dwoch grypsuje

buahahahhaha jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj bo akurat to o czym tu sie pisze glupota nie jest. pewna jestem pedofilow oraz tego ze mordercy matek tez maja za kratkami przerabane( akurat czy sa gwalceni pewna nie jestem). Ale pedofile na pewno tak.

dlaczego głupota? Oglądałem też te reportaże, szczególnie szokujące były wyznania gościa,który miał dożywocie. Najbardziej dla wszystkich niebezpieczna kara pozbawienia wolności. Zamordował współwięźnia, za coś obraźliwego na temat JP2, kary śmierci niema, więc ukarać, go nie można, dać mu drugie dożywocie, bez sensu.

ja pisalam prace mag o pedofilach... Szok ,m asakra.....noz mi sie w kieszeni otwieral.W ogole polecam film Zly dotyk org woodsman z Kevinem Bacon.Widzialam mnostwo filmow o tej tematyce, reportazy dokumentow. To chore.Niedwano czytamam artykul ze mlody facet chyba ok 23-24 lat zgwalcil swoja 3miesieczna coreczke. :-O

Gość ja moge pogrypsoac ahha znam
alfabet wiezienny

Gość lajladelajla
tak sobie mysle, ze taki pedofil pojdzie siedziec za jakies dziecko, wyjdzie i zrobi to samo. a jak go ktorys wycweli i wyjebie za kazdym razem jak go spotka to moze mu sie odechce dzieci dotykac - takie moje zdanie.

myślę kacia, że nie zdołałbym napisać pracy na taki temat, za bardzo wrażliwy jestem, tak że podziwiam.

bm dzieki. napisalam ale ile mnie to zdrowia kosztowalo to masakra.Temat ciezki niewdzieczny. Widzialam takie filmy o pedofilach ze lecialam do toalety aby zwymiotwoac( sorry za dosadnosc).

Gość lajladelajla
pytałam mojego, o gwałcicieli. Usłyszałam, że gwałt to gwałt, wykorzystanie to wykorzystanie, obojętne czy to 3 letnie dziecko czy 30 letnia kobieta, gwałt to gwałt. Czyli dobrze mówiłam .

Gość hbjhbjh
a co to znaczy "grypsować" sorry nie kumam znaczenia:)

Gość Lisetka
widać że macie kiepskie pojęcie w żargonie skazanych jest pojęcie "majtkowe przestępstwo" - to WSZYSTKIE gwałty, a szczególnie gnębieni są pedofile, przy takich każdy złodziej uważa się za arystokrację. I może sobie poużywać na takim,. Bezkarnie. Gnębienie nawet nie skarżą strażnikom, bo pomocy nie dostaną.

Gość TYCH QRWUW PEDOFILI
TYCH QRWUW PEDOFILI nie trzymają razem z ludźmi w celi. Nie pierrdolcie farmazonów

Gość po prostu babochłopy
co sami dawali i osczuli jak to jest. Uwazasz ze niesprawiedliwie? Nie, nie jest to sprawiedliwe. Sprawiedliwość polega na tym, że każda kanalia dostaje karę, a nie tylko część z nich. To jest chore, że np. gwałciciele są karani, a osoby nieraz gorsze od nich cieszą się szacunkiem dziwnego społeczeństwa, a co dopiero mówić o wymierzeniu batów takim typkom. :o

Gość gość
Cwele są na cwelowni,odizolowani od reszty

Gość gość
a jak np ktos odsiaduje wyrok za g**** ale nieslusznie, dziewczyna podala pol roku pozniej na policje dopiero i wgl nie ma dowodow tylko slowo przeciw slowu. to jak takiego traktuja? czy mu uwierza, czy beda chcieli przeczytac papiery.. czy moga mu cos zrobic ?

Gość gość
Wyrok za g**** nieslusznie haha haha rozbawiles mnie. Potrzebna jest obdukcja do takiego wyroku nie tylko slowo przeciw slowu. Twoj kochas tak ci napisal, ze taki jest biedny? Hahaha naiwniara. Uwierzysz jak sam cie zg***** idiotko!

Gość gość
muszą być dowody, bez nich najwyżej będzie areszt, ale nie skażą bez dowodów. Dlatego większość gwałcicieli unika kary - bo ofiary instynktownie myją się i często za długo czekają żeby zgłosić sprawę na policję.