Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

sny to jednak czasem prawdę mówią

Polecane posty

o wlsnie, a mi sie jajka snily i tez po czesci prawda \" Jeśli taki znak pojawia się tobie, oznacza to, że wkraczasz lub znajdujesz się na progu do wkroczenia w nowy potencjał. Jest to czas nowych początków.\"

oj mowia mowia..wiele razy mi sie sprawdzilo..moze przywowlalam go myslami.....

Gość a mi sie snilo ze cielam
sobie obie rece a potem robilam test ciazowy co to moze byc?????????????????? mowie serio :O

czarna_dziura mi czasem tez się śniły wypadające zęby a nic się nie dzialo;) a jak cięłaś te ręce to leciala krew??? poważnie pytam

a mi sie snilo dzisiaj ze na dupie mialam wielkiego, czerwonego, bolacego pryszcza:O co to moze znaczyc?

Kicky Rikki moze to byl tylko zbieg okolicznosci, ale daje mi do myslenia... a krew to się ponoć sni na wizytę gosci, krewni Cie odwiedza ;)

Gość a mi sie snilo ze sie cielam
nie nie leciala tylko mialam takie otwarte rany-kreski od lokcia w dol na obu rekach okropnosc :O

Gość a mi sie snilo ze sie cielam
heh no tak spraw to ja mam wieleeeelee niewyjasnionych :D a jak myslicie co z tym testem? ciozawym? tez mi sie znil .. ze zaraz pokazaly sie czerwone ( nie rozowe) krechyyyyyyy dodam ze nie mam zadnej podswiadomej potrzeby bdziecka i sie nie zapowiada :D

krew też oznacza seksualność człowieka, żywotność lub siły witalne. a może własnie okaleczenie znaczy, ze chcesz coś zmienić w jakiejś sprawie ale boisz się, że to może mieć brzemienne skutki ?

Gość snilo mi sie ze sie cielam
raczej nie , mam juz dzieciaczki... moj maz jest bezplodny

Gość snilo mi sie ze sie cielam
sama nie wiem ,, takie realistyczne mam sny ostatnio jakbym snila na jawie , dzis jak sie obudzilam , pierwsze co zrobilam to spojrzalam na rece :O