Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mage

Pragnę go ale mam męża!

Polecane posty

Cześć wam wszystkim pewnie nie raz pisała już któraś dziewczyna o problemie który i mnie dotyczy, ale czy można to nazwać problemem? nie wiem? Przeczytajcie to co wam napisze i proszę poradzcie coś , wiem że wiele z was bedzie mnie krytykowało no ale cóż przeczytam to zobaczę. Jestem mężatką od 4 lat, i matką dwóch córeczek .W małżeństwie niezbyt mi sie układa mąż stara sie nade wszystko mna rządzić , krytykuje , i zawsze cos mu sie nie podoba.Dlaczego za niego wyszłam bo bylam w ciazy???Za nim poznałam męża poznałam fajnego chłopaka , jakoś żadne z nas nie miało odwagi zaproponować spotkania rozmawialismy przez smsy i tyle, ja czułam cos do niego a najgorsze ze czuje do dzis.Niedawno odezwał sie do mnie wszystko powróciło , nie wiem czy to miłość czy tylko pragnienie być z nim ta jedna wspaniała chwilę. Cały czas zastanawiam sie co robic. Nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymam , staram sie nie myśleć o nim ale nie potrafię, to jest silniejsze ode mnie. Dziewczyny jak sie z nim spotkam to już koniec małżeństwa mojego a jak nie ....... bedę do końca życia żałowała. Jeszcze miłość do moich córeczek mnie trzyma przy mężu ale czy to dobre rozwiązanie?????

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolejna żałosna mężatka która zamiast dbac o rodzine chce dawac dupy na boku :o spróbuj z tym gosciem mam nadzieje ze Cie przeleci i kopnie w dupe, mąż też. żenada !!!!!!!!!!!!!!

Gość kuchareczka mała
wszystko lubie ale jak czytam że wyszłaś za mąż bo byłaś w ciąży, małżeńswto się nie układa to skąd drugie dziecko? Skoro się nie układa to się nie robi drugiego dziecka.CHyba że mąż cię gwałci. Żal :O

Gość gitarra
na co liczysz? na happy end? Nie będzie go, niestety :O

To która z was jest mężatką , i wie jak to jest być w nieszczęśliwym zwiazku . A co do drugiego dziecka stosowałam tabletki antykoncepcyjne widac jak one pomagają zapobiegac ciaży

Gość AaliyahDanaHaughton
uważasz ze warto rozbic rodzinę, zafundowac córkom życie w rozbitej rodzinie, bo Tobie chce się bzykac z innym gosciem?? poczytaj siebie jaka jestes żałosna, czepiasz sie męża bo chcesz zwalic wine na niego, zrobic z siebie pokrzywdzona i miec pozwolenie na bzykanie z innym, normalnie mąż powinien Cie sprac i przywrócic Ci rozum kobieto..

jeszcze jedno na tą chwile nie spotkałam sie z nim i narazie nie mam zamiaru

cały czas zastanawiam sie co robić, według was żyć z mężem i udawać że nasze małżeństwo jest ok! Też tak byście zrobiły ??????

wiesz co ja jestem mężatką, tez był okres kiedy czułam sie nieszczęsliwa w małżeństwie, mąz mnie zaniedbywał itp i padłam w ramiona innemu facetowi, szalałam z nim przez rok, było super az mój mąz sie dowiedział, tamten pomimo wielkiej miłosci zniknął w jednej minucie. Mąż mi wybaczył i jestesmy razem, powiem Ci szczerze ze jak wracam do tego okresu to nie wierze ze mogłam sie tak zachowywac, jak tania dziwka bo taka jest prawda, zachciało mi sie szaleć, to był najwiekszy błąd mojego zycia, mam obrzydzenie do takich kobiet, chciałam rozbic 2 rodziny dla jakiegos nędznego uczucia którego tak naprawde nie było. Mówię Ci zrób wszystko aby było lepiej w Twoim małżeństwie, zapewnij córkom szczesliwe dzieciństwo, zapomnij o swoich zachciankach bo tylko sobie zaszkodzisz, nie licz ze ten facet chce coś od Ciebie wiecej jak przygode, masz 2 dzieci a faecci nie lubia kobiet z dziecmi. Opanuj sie kobieto zanim popełnisz błąd i zniszczysz sobie życie i skrzywdzisz niewinne osoby

Gość jbxhjwbs
NIgdy nei zrozumiem kobiet takich jak Ty autorko.NIe układa Ci sie w małzenstwie i zachodzisz w druga ciaze z tak niezbyt dobrym mezem.Głupota nie boli.

TAK!! zyj z mężem i zrob wszystko zeby było ok, bo z tego co widzę to słabo sie starasz, myśl o córkach nie o sobie, myslisz ze bedzie lepiej jak bedziesz im fundowała nowych tatusiów??

Wiem dziewczyny że zrobiłabym źle, rodzice inaczej mnie wychowali, dlatego do niczego jeszcze nie doszło ale to tak jakbym rezygnowała z najwiekszego mojego marzenia. Ale to tak bardzo boli.

Gość lokoseum
No ja jestem w podobnej sytuacji...ale o niebo łatwiejszej, nie mam męża ani dzieci. Jestem z Facetem od 9 lat - nie układa nam się, nie ma sexu i namiętności. jest natomiast ktoś o kim nie mogę zapomniec, z ktorego zrezygnowalam aby ratowac ten dlugi zwiazek...i wyszlam na tym jak Zablocki na mydle. Ł. znalazl sobie dziewczyne, probuje zapomniec. A ja cierpie , a w moim "zwiazku" sypie sie coraz bardziej. Zrob co podpowiada Ci serce - nie kochasz meza to nie badz z nim. Nie warto marnowac zycia w toksycznym zwiazku!!! Ja mysle o tym aby odejsc...

Spełnij swoje inne marzenie ale nie to, nie spełnia sie marzen które niszcza zycie, i zrozum ze ten facet pobawi sie Tobą i porzuci

Gość lokoseum
i nie sluchaj tych przemodlonych doop...to nie XV wiek!!!

Gość jbxhjwbs
lokoseum no Ty to juz całkeim głupia baba.Bez seksu,bez dzieci jestes z facetem z ktorym nie chcesz byc.SZok.

Gość lokoseum
nie mowie o Bree...mam na mysli inne katolickie wypowiedzi !

Gość lokoseum
wiem, strasznie glupie babsko ze mnie a najgorzsze, ze swiadome tej glupoty...zbieram sile aby odejsc...

lokoseum Ty jestes w innej sytuacji, rozumiem ze chcesz odejść, dla Ciebie to odejście moze byc poczatkiem nowego zycia ;) u autorki to zupełnie co innego, ona nawet nie zna tego gościa a chce dla niego zniszczyc małżęnstwo dlatego uwazam ze popełnia bład

lokoseum na Twoim miejscu bym odeszła, zycie jest za krótkie ;)

Gość lokoseum
w sumie tak...niech marzy sobie pokryjomu i tyle...moze w malzenstwie sie polepszy ;)

Gość lokoseum
wiem...ale nie chce zdradzic...mojego najlepszego przyjaciela..Tym dla mnie jest F.

Gość lokoseum
w sumie to waham sie juz prawie 1,5 roku za dlugo...

Gość jbxhjwbs
Npisze Wam jedno-wszyscy faceci są ekstra dopoki nie załozymy z nimi prawdziwej rodziny.Dopoki nie zaczniemy zyc zyciem normalnym,z roznymi problemami a nie tylko randkowanie i patrzenie sobie w oczy.To samo dotyczy kobiet.My tez jestesmy ekstra dopoki patrzymy w oczy mezczyznom na randkach. Rzadko bywa aby mezczyzna czy kobieta nie zawiedli naszych marzen o zyciu w zwiazku stałym.

Lokoseum , masz jeszcze szansę ułożyć sobie życie z kimś kogo bedziesz kochała i bedziesz szczęśliwa , tylko żeby nie było za późno . Zadajcie sobie pytanie czy chciałybyście być z mężczyzną do końca życia tylko dlatego że macie dzieci. Może jesteście szczęsliwymi mężatkami w udanych związkach , gratuluje wam jak tak jest , ale co byście zrobiły gdyby tak nie było !

lokoseum rozumiem Cię, decyzja nie jest łatwa zwłaszcza po tylu wspólnie przezytych latach, ale nie możesz marnowac swojego zycia bo potem czasu nie cofniesz ;) jbxhjwbs masz racje ze ani kobiety ani faceci nie sa idealni w małżeństwach dlatego trzeba dawać z siebie wszystko i walczyc o małżeństwo i małżonka a nie wymienic go od razu na innego bo cis w nim nie pasi.

mage jesteście małżeństwem dopiero 5 lat, macie jeszcze wiele lat na to by ułożyć sobie dobrze życie, Ty sie nie starasz go ułozyc tylko szukasz pretekstu do odejscia. Twoje córki maja prawo wychowac sie w normalnej rodzinie. Napisz co takiego robi Twój mąż że jest taki zły???????????

Wiecie jaki mój maż był kochany przed małżeństwem super wzorowy facet, przyszły tata. Pojawiło sie dziecko , ślub i co sie okazuje wszystko zostaje na twojej głowie zero pomocy wsparcia pracujesz , zajmujesz sie domem i co masz w zamian nawet słowa dziekuję a czemu no bo przecież to twoje obowiązki, a jego obowiązki !! Gdzie ten kochany facet który pomagał we wszystkim przytulał mówił że kocha nie ma ........... Z pracy do domu i tak w kólko chce z nim gdzieś wyjść co słysze po cholere zakładałaś rodzinę jak ci się chce łazić po klubach dyskotech , nigdy nawet na kolacje mnie nie zaprosił , w kinie byłam jak miałam 20 lat , i tak ma być do końca życia!

Któraś z was napisała że nie znam faceta którego pragnę znam to mój kolega z młodych lat, widywaliśmy sie u jego i moich znajomych , pisaliśmy do siebie dzwoniliśmy ale nigdy nie podjeliśmy decyzji o tym żeby być razem , bardzo żałujemy tego poźniej poznałam A , było mi super ktoś mnie pokochał docenił , kiedy mój kolega w końcu zdecydował sie na związek ze mną okazało sie ze jestem w ciązy marzenia prysły

Mage zachowanie twojego męża jest takie jak 95% facetów na tej ziemi, myslisz ze inny bedzie lepszy??? Mylisz się, postaraj sie pogadac szczerze z mężem, wnieś cos nowego do małżeństwa. Powiem Ci szczerze ze zachowujesz sie jak rozkapryszona dziewczynka, masz dzieci opamietaj sie!! Przestań narzekac na męża, a Ty jestes taka idealna, dajesz z siebie wszystko ????????????