Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka6

blondyn i brunetka?????

Polecane posty

Mam pytanie bo już jestem sama zmieszana mianowicie chodzi o to że mój facet jest blondynem o jasnej karnacji i niebieskich oczach ja jestem brunetka o piwnych oczach i ciemnej karnacji.. w sumie dwa przeciwieństwa :P będziemy mieli dziecko i zastanawiam się czy jest możliwość że bobasek może mieć rudy kolor włosów piegi czy cos? czy raczej nie? co o tym myślicie? miał ktoś podobną sytuację ?:)

u nas podobna sytuacja: maz blondyn,wlosy proste, zielono-szare oczy, ja brunetka, wlosy proste jak drut, oczy brazowe, a nasza coreczka jest blondynka, ma sliczne loczki i zielone oczy:)

mam znajomych ktorzy maja tak samo, ich corka od urodzenia jest ruda ze az pomaranczowa :) tak jej zostalo, a ma juz dzisiaj 4 latka;)

mąz ciemny blond i szarozielone oczy ja brunetka i bardzo ciemne brazowe oczy nasza corka - blondyneczka i niebieskie oczy ;) ale wloski pewnie jej sciemnieja bo maz tez byl blondynem

nie chodzi o to że kochac mniej :/ po prostu chce sie dowiedziec NIE WOLNO MI? :/ to chyba normalne że czy będzie rude czy chore kocha sie tak samo :)

Moja kuzynka: brunetka z kręconymi wlosami , maż blondyn Córeczka- niebieskooka blondyneczka, z prostymi włosami :))

Gość u mnie jest tak
mąż: jasny blondy o neibieskich oczach i jasnej cerze ja: włosy taki złoty blond - brąz choć urodziłam się z czarnymi, ciemna karnacja i bardzo ciemne oczy nasz synek: niebieskooki, jasny blondynek, nie wiem czy włosy będzie miał kręcone po mężu (ja mam proste), bo chyba jeszcze za mały jest, ma niespełna 9 miesięcy;)

Ja mam taki przypadek w najblizszej rodzinie: ciocia blondynka słowianski typ urody,wuja brunet.No i teraz uwaga: 1 syn czarny brunet do bólu 2 syn blondynek aniołek niebieskie oczy 3 córka ruda i do tego Ania...z Zielonego Wzgórza! Ale wszyscy śliczni i sympatycznie,a i dodam ze kuzynka Ania ma juz dwoch synków....płomiennowłosych rozrabiaków;-)