Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanabe

czy mezczyzna 25letni jst gotowy na dziecko?

Polecane posty

jak uwazacie? bo moj maz jeszcze niechce.... tzn wypiera się brakiem kasy (to akurat się zgadza, jest odpowiedzialny itp) ale mysle tez ze nie czuje \'\'tego\'\' jeszcze:(:( jak się pytam unika tego tematu albo bierze za zarty :( naprawde na serio niemozna z nim otym porozmawiac??? bez sensu :/

Gość są mężczyźni
którzy nigdy nie dorastają do roli ojca. Współczuję Ci takiego męża, z którym nie mozesz pogadać o Waszym życiu

Może nie czuje się jeszcze gotowy. Są różni ludzie. Jeden chce dziecko w wieku 20 lat, kto inny sporo po 30-ce.

Gość AAAAAAAASIA
pewnie ze tak

sorka,ale ja jestem kobieta i mam 26 lat i tez jeszcze nie doroslam...daj mu czas..niech zobaczy dzieci znajomych,to moz ezechce

czesto mi mowi ze nie teraz o niemamy kasy,, to jest prawda bo naprawde niebylo by za co miec tego dziecka,, zapewnic mu cokolwiek. a ja czesto wracam do tematu i moze to moja wina........... :(

fanabe,a rozmawiałaś z nim na temat dziecka przed ślubem?Może być tak,że Twój ukochany w ogóle wolałby uniknąć posiadania dzieci.Zresztą w temacie dzieci nie ma się co spieszyć.Sprowadzić na świat łatwo,za to trudno wychować.

oczywiscie chcial miec dziecko i chce wciaz ale nie teraz... i tak bylo przed slubem i tak jest teraz

Skoro nie macie możliwości żeby mieć dziecko teraz (finanse) to się nie dziw że teraz mówi, że nie chce. Kwestia jest tego typu czy teraz nie chce, bo jest odpowiedzialny i zdaje sobie z tego sprawę, że zrobić dziecko to nie problem, czy może nie dorósł do roli ojca. W tym wieku faceci rzadko kiedy myślą i chcą mieć dzieci.... Daj mu trochę czasu, A tak abstrahując od tematu, to żal że nie umiecie ze sobą na ten temat porozmawiać na spokojnie i szczerze...

W takim razie nie martw się na zapas.Na pewno jest tak jak on Ci to tłumaczy,a to że obraca poruszany temat w żarty,to pewnie taka jego obrona przed tą całą sytuacją...Weź pod uwagę,że pewnie jest mu ciężko kiedy widzi,że Ty już byś chciała,ale sytuacja wam nie pozwala...W końcu według norm społecznych to facet powinien utrzymywać rodzinę...

Gość ta
nie, meszczyzna osiaga zdolnosc rozplodowa w wieku 35 lat

w sumie sa tez minusy - nie chcialabym stracic figury - czuje to tak w 50% - mam nerwicę i moze to zagrazac ciazy albo przy porodzie (?) itp..

autorko to i ja zadam ci pytanie :D czy kobieta w wieku lat 19 moze zajsc w ciaze ? ta odp bedzie rownoznacza z odpowiedzia na twoje pytanie :D

Gość też przegrany
na pewno taki co nigdy nie miał w tym wieku dziewczyny :classic_cool: 🖐️

Gość pomyśl logicznie
nei macie kasy, on nie wyraża w temacie entuzjazmu a ty sama nie wiesz czego chcesz niby chcesz ale nie chcesz utyć.... ty też nie wykazujesz się dojrzałością bo ani nie zastanawiasz się za co dziecko utrzymacie ani nie myślisz o tym jakimi rodzicami będziecie skoro ani on ani ty nei jesteście jeszcze pewni na 100 procent że jesteście gotowi na dziecko dziecko to nie zakup pieska, którego mozna się pozbyć jak się okaże że jest hałaśliwy i sika po kątach