Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokiereszowana zofia

Podejrzewam, ze moj brat jest gejem. Porazka, jestem zalamana.

Polecane posty

Gość to co ze prowo
moj brat nie jest gejem, ale jakby byl wcale bym sie nie oburzyla. moj kuzyn prawdopodobnie jest i zupelnie mnie to nie razi.

Gość ciekawe co Wy byscie
a to trzeba znac gejow, zeby wyrazic opinie, ze nie chcialoby sie miec geja za brata?

Gość gosiogosio
no i sie temat rozwinal

Gość to co ze prowo
a kto mowi tu w ogole w kwestii "chcenia"?:o mi po prostu jest obojetne jakiej jest orienrtacji. brat faceta mojej przyjaciolki tez jest gejem, wszyscy w rodzinie u nich wiedza i jest ok.. ale on nie jest polskiej narodowosci

Gość psychiczna tortura orencz
ale fakt, ze tak jak napisalam w prowo - mysli naprawde przerazajacy ogrom ludzi:o ja nie mialabym nic przeciwko, ale np moi rodzice na pewno bardzo by to przezyli. nie sa zli, po prostu sa konserwatywni. p.s. wlasnie, tez nie wiem co ma do rzeczy znajomosc/.nieznajomosc tego srodowiska..:o

gdy się zna takie osoby to wtedy rozmowa nie jest jedynie teoretyczna, życzeniowa. "Bo ja bym nie chciał, nie chciała..." Ja np. bym nie chciała długo umierac, a życie pokaże jak będzie. Albo 'gdybys byla, to j bym cos tam", gdyby babcia miala wasy... Gdyby sie musial zmierzyc z tym to by mowil inaczej. naprawde bylby tak wypranym z uczuc czlowiekiem, ze odseparowalby sie od ciebie?

tez jestem konserwatywna w tej sprawie. Nie chcialabym zboczencow w rodzinie i tyle ;)

Gość to co ze prowo
no tak.. dla Ciebie jest zboczeniec, dla mnie jest to człowiek:o

Dopoki ludzie nie poznjaa chociaz jednego geja, czy lesbijki to beda sobie wyobrazac na temat tych ludzi jakies niestworzone historie. Ludzie homo zyja wsrod nas i sa dokladnie tacy sami jak hetero. Wiem, ze maja ciezko w zyciu. Niestety Polacy jeszcze nie dorosli do wszystkiego.

nic nie boli - nie rozumiem tego, co piszesz, przepraszam;) ale zgadzam sie z toba, nie mozna skreslac takiego czlowieka. fajnie, ze tyle osob zareagowalo, to dobrze swiadczy (o kafeterii?:))

ooo, teraz juz mam to co chcialas przekazac 2posty wyzej:D

mam kolezanke lesbijke akurat. Ale chyba mam prawo uwazac homoseksualizm za chorobe. A Wy od razu mnie oceniacie... To juz nie mam prawa do wyrazenia opini, bo ona jest niepochlebna dla pedalow?

amen! dziekuje za uwage.

ale mam prawo wyrazenia opinii. A tu sie pojawila opinia, ze odbieracie mi tto prawo: "wlasnie takie osoby (...) nie powinny zabierac glosy w tej sprawie" wszystkie osoby maja prawo zabierac w tej sprawie glos...

jezeli dwie osoby godza sie na pewne rzeczy w lozku i obydwojgu sprawia to przyjemnosc, to nikt nie powinien zgladac pod ich koldre. Zboczenie zaczyna sie wtedy, gdy nie ma obopolnej zgody, gdy jedna strona zmusza druga do czegos, ktos cierpi, sprawia mu sie bol psychiczny.

napewno nie kochaja tak samo. I czesto tez inaczej sie zachiowuja... A co do wczesniejszej wypowiedzi. To kazorodstwo jest uznawane za zboczenie - a czesto ta druga strona zgadza sie na to, nie ma nic przeciwko... Wiec cos nie bardzo z Twoja definicja ;)

Gość Złoty
tak, z chłopcem to przyjemność :) Trzeba tylko wystawić tyłek i zamknąc oczki :) nie matrw się bratem, jemu jest dobrze :) Tylko potem trzeba się wyspowiadać, Bozia odpuści grzechy :)

Gość Złoty
tak nie jesteśmy zboczeńcami, ludzie sa zaściankowi :) Każdy czasem to zrobi, chłopcy sa łądniejsi od dziewcząt, ja jestem piękny :)