Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

dziecko zrobiło kupę i wszyscy pieją z zachwytu

Polecane posty

Gość jeszcze lepiej jak bachorowi
sie uleje na czyjąś drogą bluzke , wtedy pełnia szczęścia

Gość a jak zacznie walić łopatką po
łbie wszystkich jak leci to dopiero będzą pienia anielskie !jaki mądry i jak sobie w życiu da rade :O

Gość wiesz co nie mam dzieci
jeszcze, ale wydaje mi sie, ze u takiego niemowlaczka to wazna "akcja" :) W koncu takie male to tylko spie, je i robi kupe, a jak ja zrobi to znaczy, ze jest w sumie zdrowe i dobrze pracuja mu jelitka itd. Tak mi sie wydaje :)

moze i masz racje... ale przed chwila bylam swiadkiem takiej akcji: dwie babcie pilnują wnuka dwumiesiecznego, nagle dziecko robi kupe a jedna do drugiej przez cale mieszkanie pieje z zachwytu,ze wnusio zrobil kupe :D

Gość ja sie nie zachwycam
bo mam malutkie dziecko i musialabym caly dzien i noc zachwycona chodzic, a to byloby meczace dla miesni twarzy :D:D:D:D:D:D

Starsze kobiety tak mają: wyostrzony instynkt opiekunki nad dzieckiem, bo kiedyś to pewnie w stadzie robiły :O Mnie to odrzuca niemal, jak widzę babkę np po 70, która jak walnięta wpatruje się w dziecko i cieszy się na każdą oznakę życia :O

Gość Ciotka z Ameryki
czarna_dziura (dziurawka@wp.pl) czym tu sie zachwycac? Moze oni są z F23? :P

Gość Ciotka z Ameryki
czarna_dziura (dziurawka@wp.pl) moze i masz racje... ale przed chwila bylam swiadkiem takiej akcji: dwie babcie pilnują wnuka dwumiesiecznego, nagle dziecko robi kupe a jedna do drugiej przez cale mieszkanie pieje z zachwytu,ze wnusio zrobil kupe Może im ta kupa była do czegoś potrzebna :D

Gość maseczke se z tej kupki
chciały zrobić, dlatego tak się ucieszyły, bo czekały, czekały...i wreszcie się zesrało