Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero osiem zero

Wstyd mi..

Polecane posty

Gość zero osiem zero

a więc zacznę od tego że od samego rana miała ochotę się trochę 'rozładowac'. Przyszłam ze szkoły, zjadłam i poszłam wziąc prysznic. a po prysznicu naoliwiłam się oliwką i później robiłam sobie dobrze przy komputerze.. i kurcze nie wiedziałam , że mama ma dzisiaj wolne!!! w pewnej chwili ona weszła, a ja?! palce w majtkach :O:O:O szybko je wyciągnęłąm i udawałam, że soś sobie poprawiam itd.. ale mama chyba się domyśliła!!! :( wstyd mi przed nią, jak ja jej spojrze w oczy?

Gość Ciotka z Ameryki
Udawaj, ze nic się nie stało, to mama tez będzie udawać :P Sama sobie też grzebała w majtkach jak była młoda.

Gość kikoo
ach te mamy... zawsze bez pukania

Gość zero osiem zero
mama ma 41 lat.. ale co to ma do rzeczy? kurde, nawet nie wiecie jak mi wstyd :O przeszła mi ochota na wszelką masturbację.. na zawsze!!

Każdemu może się zdarzyć taka wpadka. Nie martw się, mama będzie udawać że nie widziała...

Gość loiloiloi
a ty ile masz lat

wstyd ? przesadzasz :D kazdy to robi,robił albo dopiero będzie robił Twoja mama tez to robiła zapewne moze zeby ktos trzeci Ci wykonał palcóweczke albo wylizał cipke ? :D

Gość zero osiem zero
Mimo wszystko wstyd mi.. pokazałam to do czego bym się nie przyznała, to moja intymnośc.. nawet mamy się wstydzę w tej kwestii. zachowałam sie niemoralnie. :(

nie zachowłaś nie niemoralnie, tylko zupełnie normalnie, za to Twoja mama zachowała się niekulturalnie, wparowując do pokoju bez pukania. :)

Gość zero osiem zero
PROWOKACJA :D:D:D:D haha, wszyscy łykli :classic_cool: