Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ur20

Pytanie do pań

Polecane posty

Gość ur20

Napiszcie szczerze, czy przeszkadza wam oponka na brzuchu u faceta. Ja ważę 90 kilo przy 180 i moja dziewczyna chce żebym zrzucił przynajmniej 10 kilogramów!!!

gdybym miał oglądać swojego siusiaka tylko w lustrze to zrobiłbym wszystko żeby schudnąć

Gość mmmmmmmmmmmm
mi nie przeszkadza jeśli facet ma troszkę ciałka, byleby nie przerodziło się to w otyłość

Gość podpisuję się pod wypowiedzią
mmmmmmmmmmmmmmmm

jeżeli kogoś się kocha to takiego jakim jest, a nie po to żeby kogoś \"przerabiać \" bo się ma takie widzimisię , skoro jest z tobą i zawsze taki byłeś to szkoda że dopiero teraz chce być się zmieniał, mogła od razu powiedzieć że się tobą nie interesuje bo jesteś za gruby

Gość mmmmmmmmmmmm
gdy ja poznałam swojego męża, a było to ponad 4 lata temu, nie miał oponki :) teraz mu troszke brzuszek się zaokrąglił ale podoba mi sie tak samo jak 4 lata temu i mi nie przeszkadza, ale gdyby utyło mu się bardziej to zrobiłabym coś, żeby zrzucił parę kilo. nie ze względu na wygląd, ale ze względu na jego zdrowie. ale pewno nie powiedziałabym mu "masz zrzucić tyle a tyle, bo jak nie to coś tam", raczej zrobiłabym to tak by on nie odczuł tego jako braku akceptacji w stosunku do jego osoby.

Gość ur20
Szczerze mówiąc jest trochę owłosiona ale też opalona...

Gość moj facecik
jest fajny taki grubawy i mowie mu jak mi gada ze sie bedzie odchudzal ze jest glupiiii.. kocham go takiego jaki jest taki kochany Grubcio moj;)) dobrze mu z tym ;) poza tym nikt nie jest inteligentny a jak jej sie nie podoba Twoja oponka niech sobie znajdzie innego hy

Gość mmmmmmmmmmmm
ale zawsze taki byłeś (chodzi o wagę) czy utyłeś w ostatnim czasie?

Gość moj facecik
tfu tfu idealny a nie inteligentny gygyg

Gość mmmmmmmmmmmm
"poza tym nikt nie jest inteligentny a jak jej sie nie podoba Twoja oponka niech sobie znajdzie innego hy" chyba idealny :) a nie inteligentny

Gość ur20
Trochę niestety utyłem. A dziewczyna chce, żebym ćwiczył z nią różne zestawy ćwiczeń z dvd.

Oj no, wiadomo, ze jakies wlosy zawsze beda ;p Tylko oblesnie wyglada taka blada opona jak od Zetora z czarną scieżką do Leszka ;P Poza tym przyznam racje. Zawsze lepiej miec sie do czego przytulic ;) Wazne, zebys po 5 minutach sexu nie dostawal zadyszki, wtedy jest z Toba wszystko OK :)

Gość mmmmmmmmmmmm
zestawy ćwiczeń są nudneeeee jak flaki z olejem, może po prostu utylo ci się przez zimę, dużo ludzi właśnie wtedy przybiera na wadze, a gdy robi się cieplej, wiecej się ruszają i gubią te zbędne kilogramy. jeśli chcesz schudnąć to przyjżyj się temu co jesz, moze pochlaniasz wyskokaloryczne i bezwartościowe śmiecie? zacznij się odżywiac racjonalnie. możesz też jeździć rowerem lub codziennie przez godzinę spacerować. najważniejsze to wyrobić w sobie jakiś "zdrowy nawyk", nawet jeśli nie uda ci się zbyt wiele schudnąć to ruch wpłynie korzystnie na twoje zdrowie.

Gość mmmmmmmmmmmm
i z chipsów :) a także z mcdonaldsa :)

Gość dina27
Bardzo przeszkadza!!! Moim zdaniem świadczy to o pewnym stopniu zaniedbania samego siebie, zwłaszcza jeżeli sie jest w młodym wieku.

Gość mmmmmmmmmmmm
z batoników to nawet ja nie zrezygnuje :classic_cool:

Gość ur20
Dzięki za super porady!!!

no ja z batonikow tez nie potrafie ;p ale ograniczam sie ;) a jak masz mozliwosc, to zainwestuj w rolki :D 3 godziny tygodniowo i bedziesz mial same miesnie xD No i przy okazji kobieta moze jezdzic z Toba ;)

Gość mmmmmmmmmmmm
dina27 ----> nie kazdy musi wygladac jak brad pitt, orlando bloom, czy tam inny dziad z hollywoodu. wiekszym zaniedbaniem sa brudne skarpety, tydzien nie zmieniane majty i spocone pachy.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masz racje :) Przy takim kolesiu rodem z Hollywood to tylko nerwicy i kompleksow mozna dostac ;) :P

Gość mmmmmmmmmmmm
lepiej zeby facet sie w oczy za bardzo nie rzucał bo konkurencja nie spi :D

Gość mmmmmmmmmmmm
autor topicu chyba poszedł na spacer :)

Gość ur20
Zapomniałem napisać, że mojej dziewczynie podoba się kratka na brzuchu.

Gość dina27
mmmmmmmm ------> wyraziłam tylko własne zdanie, oczywiście że są gorsze rzeczy ale mi osobiście nie pasuje jak widzę 20 - paro letniego faceta z odstającą koszulą na brzuchu