Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ur20

Pytanie do pań

Polecane posty

Gość ur20
Nie poszedłem na spacer, ale zastanawiam się, czy dziewczyny też nie lecą na tych szczuplejszych.

Ja nie :P nie jestem gruba, ale miss ze mnie tez nie jest, wiec nie lubie facetow, ktorzy sa chudsi ode mnie :P poza tym dla mnie są oni niemescy.. taki szkielet :/ brrr

Gość mmmmmmmmmmmm
jest takie przyszłowie "każda potwora znajdzie swgo amatora" oczywiście bez obrazy :D chodzi mi o to, że ilu ludzi na swiecie tyle upodobań i gustów. Mnie np nie kręcą zbyt szczupli, bo sama nie ma figury modelki, więc facet-tyczka i kobieta-pączek raczej wygląda trochę zabawnie :) a przy moim, wyglądam przynajmniej drobno :) bo jest wysoki i dobrze zbudowany :) ale podstawą jest akceptowanie drugiej osoby w 100%, inaczej nie ma sensu bycie ze soba. podejrzewam, ze gdy już schudniesz to 10 kg to twoja dziewczyna znajdzie w tobie coś innego co "przydaloby" się zmienić.

Gość słodyczkaaaaa
autorze! mnie tam kręcą faceci z brzuszkami:) ale musi mieć sexiii tyłeczek:) a no i nie zgadzam się z niektórymi paniami...nie u wszystkich panów owłosienie na brzuszku jest brzydkie...mi np. cholernie się to w moim menie podoba:) sliczne... Ja tam bym nie narzekała na miejscu Twojej dziewczyny:)