olamanola 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 chciałam to sobie przekalkuowac :) zakładając że wstaję o 7.00 kładę się o 22.30 ile kalorii spalam w ciagu 24h? wie ktoś? zakładając ze mieszkam na 4 pietrze, troche sprzatam, robie zakupy, chodze do szkoly, po szkole na silownie, poruszam się tramwajami ale pokonuje droge z przystanku do domu etc. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salamandra plamista Napisano Kwiecień 28, 2009 to jest umiarkowany tryb zycia ale do tego jeszcze trzeba znac wage wzrost i wiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 18 lat, 56kg, 166cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 halo?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 chociaz nie wiem czy własciwa waga, bo odchudzam się od miesiąca i było 62kg z gramami, teraz jest 55, więc 56 tak optymalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inanah Napisano Kwiecień 28, 2009 1500, a zeżresz 2500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 nie no jem kolo 1000, i na silowni spalam kolo 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salamandra plamista Napisano Kwiecień 28, 2009 podstawowe spalanie wychodzi 1422kcal-tj w pozycji lexacej bez jakiejkolwiek aktywnosci i w normalnych warunkach a calkowite czyli biorac pod uwage to ze sie ruszasz 2419kcal to jest tak srednio bo na moj gust ten kalkulator żdziebko zawyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 a mozesz podeslac linka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salamandra plamista Napisano Kwiecień 28, 2009 to nie w necie mam program na kompie do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 ale dziwi mnie skoro przeciętne zapotrzebowanie to 2900 w moim wieku , to co z tymi 500 ? odkladają się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salamandra plamista Napisano Kwiecień 28, 2009 nie bardzo rozumiem to co teraz napisalas:Oprzecietne znaczy srednie i ma sie w sumie nijak do kazdego czlowieka z osobna.jest tylko wypadkowa pewnych wielkosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach