Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertymnb

Którego byś wolała?

Polecane posty

Gość nr 1 zdecydowanie

Gość Trojke wybierz panie trojke
A zreszta co to za pomysly, zeby ciagnac od faceta kase?? Kobieta powinna byc niezalezna i tyle...

Gość ja wlasnie mam 1 haha w domu
:D

Gość k=lko
namnmnamsas znowu nie masz racji ja jestem z moim facetem juz 5 lat i ciagle sie stara i mnie zaskakuje naprawde duzo dla mnie zmienił i dalej to robi, ciagle chce zebym byla zadowolona. A ty pewnie mówisz po swoim przykladzie WSPÓLCZUJE

No i chyba nie narzekasz???

Gość wwrrr
"ja bym wybrała nr 1 kasa nie jest najważniejsza ważniejsza jest miłość" :D a jaka masz gwarancje, ze pokochasz akurat pana 1? [dla statystyki dodam ze tez wolalabym 1, ale wybieranie facetow na podstawie ich ogolnie pojetych walorow uwazam za glupie i lekko nierealne. wolaalbym wybrac takiego, w ktorym sie zakocham, a nie ktorego sobie wykalkuluje]

Gość namnmnamsas
Owszem, powinna być niezależna, ale chyba już lepiej się męczyć z bogatym, niż z gołodupcem. Każda myśli, że biedny facet, to już pod innymi względami idealny, a to gówno prawda. Wiem, bo sama mam biednego narzeczonego...

Gość ja mam wlasnie 1 w domu
tylko zamienie to ze on rzadko chodzi cos sobie kupic , raczej ja mu kupuje ubrania :D

Czy Wy potraficie czytac?? Nr 2 ma kase, ale skapy jest!!!!

Gość fdgdsfgsd
"Kobieta powinna byc niezalezna i tyle..." E tam, niezależność w małżeństwie? Ludzie biorą ślub żeby własnie razem iść przez życie, żeby było łatwiej TAKŻE finansowo. Więc po co komu skąpiec który kasę będzie trzymał dla siebie? Albo biedak którego trzeba będzie utrzymywać? Bo w obu przypadkach byłoby prościej i łatwiej żyć samej. ja i tak wybralabym pana nr 1

Gość namnmnamsas
Tak, masz racje, wiem to po swoim przykłądzie i nie chce, zeby reszta dziewczyn popełniła ten sam błąd.

1. Dobra praca i wysokie zarobki 2. Strasznie skąpy, wszystkie wydatki dzieli na pół, żadnych prezentów I jeszcze od mamusi uzalezniony!!! Porazka :o

Gość k=lko
namnmnamsas masz biednegi i beznadziejnego, tak można wywnoskować z twoich wypowiedzi,

Gość wwrrr
wole byc stara panna niz wybierac meza na zimno na podstawie zasobnosci portfela i wielkosci penisa 🖐️

Ja sie zgadzam, ze jak malzenstwo to razem przez zycie etc, ale zeby potem nie bylo, ze ona nie moze odejsc bo od niego uzalezniona finasowo, etc...

Gość k=lko
ale jak powiedzialam wczesniej mój sie stara juz pare lat takze nie każdy jest taki sam

16:59 [zgłoś do usunięcia] wwrrr wole byc stara panna niz wybierac meza na zimno na podstawie zasobnosci portfela i wielkosci penisa wielkosc penisa trzeba dostosowac do stanu zuzycia pochwy ;)

Gość wwrrr
wielkosc penisa trzeba dostosowac do stanu zuzycia pochwy byc moze, ale to chyba nie ma zwiazku z tematem

Gość yuyuygjh
1 bym mogla zaakceptowac jakby sie troche lepiej ubieral nie no te lumpeksy to odpadaja a tak wogle to bym moze zadnego nie wybrala i poczekala na jakiegos trzeciego

to po co podaje ten ''szczegol''???

Gość up77
1 dwójka to jakiś ..:O

Gość namnmnamsas
też myślałam, że biedny facet z ubogiej, wielodzietnej rodziny bedzie dobry, czuły, a jest zupełnie odwrotnie. Nie szanuje mnie, nie poświęca mi wcale czasu, też jest skąpy, nie moge na niego liczyć, nie potrafi pocieszyć, nie czuje w nim oparcia. A do tego borykamy sie z problemami finansowymi. Nie mamy mieszkania, zero perspektyw, wszędie ciągniemy z buta, bo auta nie mamy.Dlatego uwierzcie mi, że biedny, nie znaczy lepszy.

zapomniałam podać powodu dlaczego 1 nie mogłabym być z kimś kto mnie nie przytula

Gość wwrrr
namnmnamsas tak, jakby poziom zarobkow bezwzglednie determinowal charakter czlowieka

Gość yuyuygjh
jesli o mnie chodzi to raczej najpierw bym ise na ktorego zdecydowalla a pozniej sparawdzaqla wielkosc jego penisa - tego wybranego a nie ze najpierw daje dupy komu popadnie i decyduje sie na bycie z kims lub tez nie

Gość wwrrr
yuyuygjh, moze zapytala tylko, skoro robi taki wnikliwy wywiad, nie bulwersuj sie :D

Gość k=lko
a kto tu mówi o biedaku, chlopak ma dorywczą prace ale pewnie jest młody i w przyszłości znajdzie coś lepszego jak jest zaradny, a bogaty nadęty bufon bedzie tylko liczył na to żeby bić mu pokłony

Gość fdfdfgdfgdfgdf
owszem, kasa się liczy... ale dla mnie znacznie wazniejsze jest to, czy facet pokazuje uczucia.... Byłam raz z takim który nie pokazywał i b. często przez to płakałam. Niby był fair wobec mnie, ale nic nie mówił, nie pokazywał, też nie przytulał mnie w towarzystiwe. Mówił że taki już jest i nie jest to dla niego wazne, a ja wciąż się zastanawialam czy on w ogole coś czuje do mnie. To była męka. Najwazniejsze to jednak wiedzieć że DLA KOGOŚ JESTEŚ NUMEREM 1!!!

Gość k=lko
a jeszcze jadno pytanie do namnmnamsas to po co z nim jesteś jak jest ci tak żle znajdz sobie bogatego i po twoich problemach

Gość namnmnamsas
k=lko tak... a jak już znajdzie dobrą pracę ten biedny chłopak, zacznie się wywyższać. U nas tak było. Znalazł lepszą pracę, trochę więcej kasy,a już przestał mnie szanować, bo poczuł, ze za pieniądze może miec wszystko. Jak tylko zacznie lepiej zarabiac to mu odbije, bo nie jest przyzwyczajony do kasy i zacznie się popisywac i cwaniakować.