Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyleczona i zadowolona

Wyleczylam sie z ex

Polecane posty

kbks nie walcz o nia nie pros nie badz na kazde zawolanie bo to sie obroci na twoja niekorzysc nie daj jej poczucia pewnosci, ja bym sie usunela z jej zycia zajela sie swoim wiem ze to sie latwo tylko pisze..ale sama wiem ze walka i okazywanie ze nam zalezy nic nie daje wrecz odwrotnie.pokaz jej ze masz ciekawe zycie ze nie siedzisz w domu zeby poczula co stracila i miala jak za toba zatesknic.

kto pisze ? przyznawac sie:)

Gość rin tin tin
ja tez sie uleczylamz bylego, z ktorym bylam 4 lata... i co>? nowa milosc, fruwalam latalam, nie wierzylam w swoje szczescie, nie wierzylam ze ktos potrafi dla kogos tyle robic, tak o niego dbac, okazuje sie jednak ze potrafi tez zajebiscie ranic. MIalam najcudowniejszego faceta na ziemi, jestem tego pewna, ale zmienil sie tak, ze juz tylko plakanie pozostaje. POtwor. I co? mam myslec, ze poznam kolejnego zajebistego i znowu bede sobie wmawiac, ze ex byl do dupy a ten jest cudowny? paranoja :s

Ostatnia wypowiedz nie moja:) Coz trafilas na kolejnego dupka i to nie twoja wina.nikt nie powiedzial ze kolejny facet po bylym to juz bedzie ten...napewno to ciezkie ze od nowa to samo przechodzisz:(

Gość barak
pytanie do wyleczonej...co doradzisz fecetowi takiemy jak ja..jestem przy kobiecie po rozstaniu, na poczatku oczywiscie spotkania przyjecielskie potem powrociła namietnosc...nie mowie odrazu o seksiea le gdy jestesmy sami to przytulamy sie całujemy jestesmy blisko..w gronie znajomych tez jest super rozmawiamy smiejemy sie. widze ze ona chce zzebym był, ale jednoczesnie nei mineło wiele czasu od jej rozstania...ona zrywa z nim kontakt mowi ze zmarnował jej 2 lata...wczesniej moglismy byc razem ale brakło jej odwagi zeby go zostawic...co mam robic?zzaczac z nia juz rozmawiac o moich uczuciach o tym co sie dzieje?i co dalej z tym robic?czy czekac jeszcze dac jej wiecej czasu?

barak odpisalam ci wyleczona i zadowolona barak mysle ze skoro byla z tamtym i sie z toba widywala to cos musialo byc miedzy nimi nie tak,cos jej musialo przeszkadzac nie pasowac w tamtym napewno nie byla w pelni szczesliwa ,gdyby byla pewnie by na ciebie nie spojrzala.Mysle ze ona bylego idealizuje teraz ,3 lata to sporo a nagle go nie ma..odszedl i to do innej i to ja boli .Ona teraz widzi go przez rozowe okulary cierpi bo ja zostawil... nie mow jej co czujesz raczej to kaz.. zbliz sie doniej.. poak ze ci zalezy ze jeste slepszy od jej ex.... ale nie rob tego na sile i nachalnie bo ja zniechecisz

Gość barak
ok dziekuje:)

Gość a ja mialam az trzech