Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsd

ospa, prosze odpowiedz doświdczonych

Polecane posty

Gość dsdsd

mam pyanie czy dziecko chore na ospę może wyjść na dwór, znaczy się na działeczke przed domem, prosze o wypowiedzi mam których dzieci przechodziły już ospę, ma mało krostek, nie ma gorączki wogule nie miała, lekarz powiedział że może ale sama nie wiem

Gość dsdsd
nie ma chodzi o podworka przy domu, bo tak się zastanawiam, tak ciepło na dworzu można szału dostać,

Gość bez krępacji
Autorko,w pierwszej chwili myślałam,że to znów jakaś prowokacja i pytasz o działeczkę(miarkę alkoholu-hahahaha).Oczywiście,że może,jeśli nie ma gorączki i nie będzie miał kontaktu ze zdrowymi dziećmi.

Gość absolutnie nie
przeciez tej wysypki nie można na słońce wystawiać i broń Boże przeziębic. Jak chcesz powikłań, to rób jak chcesz

Gość moim zdaniem lepiej zeby
dziecko pozostalo w domu i sie nie wyslilalo .ospa to jednak wirus .tak jak inne choroby wirusowe powinno sie wylezec zeby organizm mial sile zwlaczyc tego wirusa . zrobisz jak zechcesz ale ja bym tak zrobila zeby unikanc ewentulnych powikłan . no i nie dopusc dziecka do zdrowych dzieci

Gość farbyyyyyyyyyy1
jesli sobie na chwilke wyjdzie to nic mu sie nie stanie. byle by nie biegalo i nie szlalo. jesli sobie posiedzi chwilke na powietru to sie lepiej dotleni i troszke witaminki d złapie . nie powinno jednak krostek opalac bo blizny brzydkie zostana

Gość dsdsd
nie mimo iz gorąca ma poszła chwile dzis do lasu na spokojny spacerek w długich spodniach i długiej koszulce, bo na buzi nie ma krostek bez biegania, spokojnie, ale się usmiałam z ta działeczka wódki czy coś

Gość dsdsd
acha ta jasne moja córa i leżenie w łózku przez cały dzień, nie da rady chyba żeby miała gorączke a gorączki brak, dobrze sie czuje nawet nie swędzi jej i jak ją utrzymać w łóżku