Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczk

CHCE być chuda chce być PIEKNA

Polecane posty

chce byc wkoncu chudya i chce to wkoncu osiagnac zeby na te wakacje juz sie nie wsytydzic w szortach spodniczkach i BIKINI kto chce ze mną powalczyc zapraszam serdecznie

Gość chudeipiekne
ja chetnie ;) moje wymiary to 170 cm / 60 kilo :) jestem teraz na kopenhaskiej chce schudnac tak do 56 -55 kilogramow :)

witaj :) ja w tamtym tyg bylam na kopenhaskiej i troche schudlam ale nie wiem ile bo mi chlopak wagi nie przywiózl ale w czwartek bede wiedziala a teraz oczyszczam sie owsiankami a wzrostu mam 162

Gość chudeipiekne
okej :) ja pragne w duchu schudnac do 55 kilo ale wiem ze to nie mozliwe :( poddaje sie juz zreszta... odchudzam sie jak narazie od roku i szybko super szlo z wagi 68 do wagi 60... ale teraz jakos odchudzam sie tak jakby co 2 dzien :( nie daje rady... moj plan to schudnac na kopenhaskiej do 57 kilogramow a potem diete 10 dniowa... czyli 1 dzien caly dzien kefir dzien 2 caly dzien kefir dzien 3 caly dzien twarozek itp. itd.. :)

czytalam wlasnie o tej 10- dniowej i ja zostane przy mojej owsiance niedobra jest ale ma mi przeczyścic organizm a lepsze to niz sama woda caly dzien bo przynajmniej cos w brzuchu jest a owsianka bardzo syci :)

Gość chudeipiekne
a ile juz na niej schudlas jaki jest przelicznik? np. 1kg/1tydz.

i tą kopenhaska to tylko 2 tyg mozna bo potem to juz nawet efektów nie bedzie i po 2 tyg przejsc na inna diete jesli chce sie jeszcze schudnąć a jak już nie to powoli dochodzic do zdrowej lekkiej diety ktora uchroni przed jojo

dzisiaj zjadlam 5 porcji owsianki na wodzie (na mleko mam uczulenie wiec wole nie ryzykowac kawa z 1 lyżeczka cukru (zostalo mi przyzwyczajenie po kopenhaskiej :P) i nie wytrzymalam i rano jeszcze bulke orkiszowa i owsianą a potem 3 kromki chcleba :(

Gość Laurka23
tez mam taki plan na wakacje:) jutro sie zwaze...:/

ja dzisaj odstepstwo i zjadlam loda z czekolada ;( zauwazylam ze jak zjem cos czekoladowego, tlustego albo niezdrowego to wogole nie mam sily na cwiczenia a jak sie trzymam diety to mam pelno energii ciągle chce więcej sie ruszac

widze ze nik sie nie chce dolaczyc do mojego topiku wiec sama bede pisac zjadlam juz pierwszą owsianke a rano byla herbata zielona dzisiaj to raczej nie pocwicze bo wracam do domu n weekend i trzeba sie spakowac posprzatac :)

Gość Laurka23
ja jestem:) dzisiaj sie wazylam i bylo 58 (170cm), czyli nie jest zle, ale te 3kg przede mna. Ja tez jadlam lody, ale to bylo planowane;)

Gość Laurka23
dzisiaj zjadlam juz pomaranczke, jogurt i jablko. Wczesniej wypilam tez kawe. Obiadek planuje ok 14 (piers z kurczaka + pomidorek), a wieczorem jeszcze grila mam, wiec tez zjem kawalek karkowki, a co tam, czasami mozna;)

jestem spowrotem przez weekend byly imprezy wycieczki grile piwa lody wiec teraz zmowu musze przejść na owsianke :( nie wiem jeszcze na ile dni dzisiaj już jedna zjadlam nastepna jak wroce z uczelni

kolejny dzien z owsianka zajdlam dwie i jedna kromke chleba i moze pozniej zjem buleczke owsiana

Gość Mama Ani
ale chuda wcale nie znaczy piękna.. lepiej być po prostu szczupłym, a nie chudym. Ja kiedyś miałam 12 kg nadwagi, po ciąży. Nie zawzięłam się, starałam się raczej mądrze odchudzać. Zapisałam się na basen, nawet sobie takie specjalne tabletki kupiłam, które kalorie zmniejszały. Jadłam w miarę normalnie, śniadanie, obiad i kolację i dobrze na tym wyszłam, nawet jo jo się nie pojawiło.

teraz sie znajda masy debilek ktore czuja misje wyjasniania slowa chuda = szczupla a nie wychudzona anorektyczka itd jak jeszcze jakies zlote mysli to nie ma moim topiku tylko zakladac wlasne i tam sie wymądrzać i dzisiaj byla jescze ta bulka ale nie owsiana tylko orkiszowa

dzisiaj mialam nic nie jesc i nawet nie bylam glodna ale mialam okienko i poszlam z kolezanka na nalesnika z serem ananasem kokosem i polewa czekoladowa a potem jeszcza na McFlurry bo zmowy sa z M&M :P no ale juz dzisiaj nic nie zjem i pocwiczylam pol godz bo na wiecej nie mam czasu

dzisiaj nic nie jem >! uda mi sie bo nie wezme ze soba pieniedzy z domu to jawet jak bym chciala to nie moglabym a w domu tez nic nie ma :)

nie bardzo nsie wczoraj udalo bo jak wrocilam w nocy do domu na weekend to babcia zrobila pierogi a dzisiaj jade na weekend z chlopakiem ale zjem tylko kielbaske z girla jogurt pitny rano jakis naturalny i chlebki ryżowe no i piwo ale to i tak nie za duzo bedzie

i jestem spowrotem na forum w weekend nie bylo tak zle za bardzo sie nie obżarlam a ten tydzien robie na samych telko plynach bo moje kg nie chcą iśc w dól :(

dzisaj zajdlam jogurt pitny i kawalek sera a takto to herbata woda a wczoraj oprocz wody i herbaty byly 2 jajka i sok owocowy wiec sie w miare trzymam

Gość blobyneczk
chudne ! :D wkoncu wczoraj pilam caly dzin i zjadlam maly jogurt naturalny a dzisiaj nie moglam centymetra znaleść wiec zmierzylam dzinsowe obcisle rurki ktore sie nie miescilam i weszlam w nie i zapielam sie bez problemu i grubo w nich nie wygladam :) teraz mierze wszystko w co sie zapiac nie moglam i robie to bez problemu :):)

Gość blondyna ty głupia
chude to chude a szczupłe to szczupłe wymądrzasz się ty marna idiotko życzę pięknego efektu jojo:)