Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omg dlkvcadsjk

Powiedzcie mi kto ma rację... ?

Polecane posty

Gość omg dlkvcadsjk

Mój chłopak każe usunąć mi konto na naszej klasie bo twierdzi, że za dużo osób mnie ogląda itd.. :O Jak mu powiedziałam, że jak będę chciała to zrobić to wtedy usunę to stwierdził, że ja to chyba lubię jak mnie tak oglądają i że zajebiście, że dla niego tego nie zrobię... . I foch. Nie odzywa się do mnie. Najgorsze jest to, że on stwarza mi nawet w normalnych codziennych sytuacjach. Sprawdza mi pocztę, sprawdza mi wiadomości na NK, pyta się po 100 razy czy nie chcę innego i czy go nie zostawię :O Szczerze ? Mam dosyć. A jestem z nim 3,5 roku :( Może on jest chory jakiś ? :O

Gość niezobowiązująca sugestia
zakładając że nie ma podstaw aby tak myśleć jest jakiś nie teges ale czy na pewno ich nie ma ?

Gość V2
Ty jako własność swojego chłopaka powinnaś się go bezwzględnie słuchać i powinnaś być mu bezwzględnie posłuszna! Jest to twoim obowiązkiem! Jeśli masz co do tego wątpliwości to nie jesteś godna dostąpienia zaszczytu bycia własnością jakiegokolwiek mężczyzny.

Gość asdfdsfas
może twój chłopak jest transwestytą? Gdzieś czytałam że transwestyci tak właśnie się zachowują wobec swoich partnerek.

Gość omg dlkvcadsjk
niezobowiązująca sugestia - nie ma, nie robię nic, nie zdradzam go itp... Nie pisze tez zadnym kolesiom ze super wygladaja czy cos w tym stylu :O on ma 21 lat :O

Gość Smeram smrekami
Serio? Ameryke odkryłaś, że jest chory? Tyle takich samych tematów juz tu było, ze nie wiem po co ten zakładasz?

ja miałam podobnie,tylko,że ja nie mogłam się jeszcze malować,ubierać bluzek z dekoldem i wszystkiego co mogło by podkreślić moją kobiecość.Na szczęście nie jestem już z nim :)

Gość omg dlkvcadsjk
Herbatniczek - wydaje mi sie za tak uwaza.. ale tak nie jest :O jest przystojny, wysoki, miły itd... A jak gdzies np wyjde to odrazu 500 pytan.. Gdzie bylam, z kim, o ktorej wrocilam, ile tam bylam, ile osob bylo :O kto byl :O , i czy ta czy tamta osoba do mnie nie zarywala .

Nie zostało nic innego jak tylko wyjaśnienie ze jak nie zacznie się zachowywać normalnie to rzeczywiście zamienisz go na lepszy model...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niezobowiązująca sugestia zakładając że nie ma podstaw aby tak myśleć jest jakiś nie teges ale czy na pewno ich nie ma ?WLASNIE JAKBYM MIALA FACETA I TAK BY SIE ZACHOWYWAL JAK TY TO TEZ BYM SIE ZASTANOWILA NAD NIM!MOZE POPROSTU LUBISZ JAK NA CIEBIE FACECI PATRZA I SIE SLINIA DO ZDJECIA...=/

Gość omg dlkvcadsjk
oo wlasnie a co do ubioru to tez nie moge ubrac bluzki z wiekszym dekoltem (to mi akurat zwisa bo nie lubie takich bluzek), no i oczywiscie spodniczka minimum do kolana. Malowac sie moge.

Jak Ci to odpowiada to tak trwaj, jak nie to się postaw, proste

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa możesz jaśniej ????

Gość omg dlkvcadsjk
Nie nie o to chodzi ze lubie.. Poprostu dzieki naszej klasie mam kontakt z pewnymi osobami np z zagranicy czy tam nawet z mojego miasta z ktorymi kontakt sie urwal.. I wcale nie mam 120 zdjec :O TYLKO 2 ! :O

Gość omg dlkvcadsjk
WLasnie mi to nie odpowiada... juz mu to nie raz mowilam a on twierdzil ze jestem dziwna :O i ze co w tym takiego ze jest o mnie zazdrosny. Jakis czas temu dorwał moj telefon, a ja bylam w tym czasie w ubikacji. Wparowal do tego kibla i mowi do mnie : dlaczego masz nr od M i R ? A ja mowie ze jejku poprostu mam, kiedys jak pisalam z nimi to mi zostaly nie ? A on do mnie : wlasnie ci je usunąlem, nie masz miec od nich 2 numeru....

to nie kasuj, twój chłopak ma obsesje, to nie miłość, tylko obsesja, nie rozumiem dziewczyn które dają sobą manipulować, no prosze Was, szanujcie się bo nikt Was nie będzie szanował

gratuluje dunrgo chłopaka, ja bym mu od razu w łeb strzeliła po takim czymś, ale Twój wybór:)

Gość omg dlkvcadsjk
:( ale ja nie potrafię go zostawić mimo tego, że doprowadza mnie od do nerwicy

Gość omg dlkvcadsjk
Myslalam nie raz ze moze sie zmieni, ze bedzie dobrze i bede pewna ze chce z nim byc do konca... ale nie nie jest tak :( ja moze przesadzam bo przeciez nie uderzyl mnie, ani nie wyzywa mnie.. ale. :(

Gość omg dlkvcadsjk