Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damianos 29

Jak sprawdzic czy moja kumpela na gg jest tyle ze jest niewidoczna

Polecane posty

Gość Damianos 29

Wyswietla mi sie ze jej nie ma, a wiem ze jest. jak to sprawdzic?

Gość dsfghh
zapytać? a zresztą skoro wiesz, że jest to po co ci sprawdzać?

Gość pomoga Ci chopie
zainstaluj program Konnekt - działa podobnie jak Gadu-Gadu, tylko nie ma takich emotikon i inaczej zmienia się opisy... można go używać na różnych poziomach zaawansowania, więc z pewnością dasz sobie radę. W Konnekcie Twoje ID to Twój numer GG. dodajesz sobie swoją koleżankę do listy kontaktów, otwierasz okno rozmowy, nic tam nie wpisujesz, tylko kilkasz "Enter", wtedy wyświetka się "wpisz wiadomość!" c.d.n.

Gość pomoga Ci chopie
po czym klikając prawym klawiszem na kontakt(na liście kontaktów) wybierasz opcję "nie pokazuj opisu"(na samym dole), a potem odwołujesz tą opcję w ten sam sposób. do Konnekta możesz sobie zainstalować różne wtyczki, takie jak: GetToKnow http://www.konnekt.info/forum/index.php?showtopic=10182 (nie chce mi się szukać teraz programu, znajdź se sam) i jest jeszcze jedna o podobnym działaniu: we wtyczce wyświetlają Ci się numery wszystkich osób, nawet tych których nie masz na liście łącznie z ich opisami i wszystkimi zmianami opisów. w oknie kontaktu również pojawiają się zmiany opisu z niedostępnego na niedostępny.. więc nie wiadomo na 100%, czy jest niewidoczna, ale np. gdy na niedostępnym zmieniają się opisy, to łatwo się odmyślić. ;)

Gość pomoga Ci chopie
PowerGG też daje możliwość sprawdzania, kto siedzi na niewidocznym. trzeba tylko pobrać jakieś wtyczki do tego.

Gość zaaaaaaaadnaaaaa
Alez Wy macie problem!:D Czy ktos siedzi na gg czy nie, smiechu warte!!:DWez kup sobie okulary trojwymiarowe bedziesz wiedziala czy siedzi na niewidocznym czy nie!:D Zalosne!Kretynka, a ta ktora pisze o tych programach do sciagania heheh brak slow!:DWezta sie za gary kretynki!:D

Gość zaaaaaaaadnaaaaa
kretyni mialo byc!!:D

Gość Damianos 29
do pomoga ci chlopie dzieki wielikie teraz zalatwie tą suke

Gość pomoga Ci chopie
zaaaaaaaadnaaaaa - mądrzejsza? :* gdybym była kretynką nie posiadalabym tak ogromnej wiedzy, jaką tutaj właśnie zaprezentowałam. :) i w przeciwieństwie do kretynów właśnie, nie wyzywam innych ludzi na internetowych forach, bo inteligentnym ludziom nie przystoi, naprawdę. ;) pozdro :*

Gość marudzisz
załątwi sukę? wie ze siedzi tylko potrzebuje dowodu? To znaczy co do sądu ją poda, sam nie potrafi myśleć?

Jeju, ale dylematy. A te wszystkie Connecty, Power GG to po prostu programy dla osób mających problemy ze sobą. Czy nie zauważacie, że naruszacie czyjąś prywatność? Ja w ogóle nie wyobrażam sobie, żebym miała kogoś sprawdzać... Nie chce gadać, nie chce pisać, ma swoje powody, uszanujcie je.

Gość Informatyk_grd
To program mojego autorstwa do sprawdzania czy ktoś jest niewidoczny na gg. Działa w 100%. Instrukcja: 1. Pobierz plik, rozpakuj go i uruchom Inwigilator 2. Wpisz numer gg osoby, którą chcesz sprawdzić w odpowiednie pole 3. Kliknij przycisk SPRAWDŹ! Enjoy Link: http://hotfile.com/dl/6931181/eb4d899/Niewidoczni_gg.rar.html Zapasowy link (gdyby poprzedni nie działał): http://hotfile.com/dl/7069120/7a7da11/Niewidoczni_gg_2.rar.html PS. Jakby ktoś się bał wirusów czy coś to tutaj skaner antywirusowy: http://virustotal.com

Gość a qq
zaloze sie, ze teraz spora czesc tych, ktorzy krytykowali autora za chec szpiegowania kolezanki ,sciagaja te pliki :D

Gość afaf
sciagnelem i niechce sie wypakowac mozna prosic o wrzucenie na nowy serwer??