Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuka

ODKRYLAM TAJEMNICE RODZINA

Polecane posty

Gość Martuka

Mam 15lat meieskzam w domu ze swoim bratek 20llat tata i mama(19)lat po slubie oraz z dzidkiem i bbacia(71) NNiedawno dowiedzialam sie ze moja mama zaliczyla wpadke 14 lat temu z moim dziadkiem i owocem tej wpadki jestem ja dooweidizałam sie o tym gdyz pewnego razu tata klucil sie z mama mysleli ze spie a ja stalam pod drzwiami i słyszłam cała rozmowe najgorsze były słowa taaty "mi urodziłas syna jemu córke" ja mama tata babciaa barat i wogole neinawidizmy dziadka nie tylko za to reszta rodziny newiei o tmy ze ja wiem wie tylko tata bo mu to poweidzialm ,,,,probował pocieszc mnie na wszystkie sposoby lecz bez rezultatu...czuje sie z tym okropnie jak mysle czyim jestem dziekciem mamm równiez wielki zal do mamy ze mogla tak psostapic i zdradzic tate tata równiez przez tyle lat sie jeszzcze z tym niepogodził;//// poradzcie co amm robic co bysicre zorbili na mooim miejscu czuje sie niepotrzebna

Gość Martuka
Nie dziadek jest ojcem mojego taty

A co zamierzasz zrobić? Mleko się wylało ... Stało się i co? Do dziadka zaczniesz mowić tato, a do ojca - jak ? Bracie ? Nic już na to nie poradzisz. Musisz z tym żyć, pamiętając, kto Cię wychował. Dziwne tylko, że nadal wszyscy razem mieszkacie :o

Gość myszata bestija
Twój Dziadek jest winny, nie bardzo matka. W tej sytuacji. On jest kryminalistą. Idz do psychologa. To się zdaża częściej niż o tym ludzie mówią otwarcie. To jest trudne, ale spróbuj nie winić matki ani siebie. Ten facet zrobił coś za co powinien być ukarany. A to był ojciec taty czy mamy? Mniejsza o to zachował się bardzo karygodnie. Mozna go za to do więzienia. Jeśli chcesz go wyeliminować z życia rodziny to jest nie trudne, a testy potwierdzą genetykę. On może pujść do końca życia do więzienia, a jeżeli ma jakikolwiek majątek należy się poszkodowanym. Jedyna pociecha z tego wszystkiego to jest to że istniejesz, ciesz się życiem, i terapia terapia terapia. To naprawdę pomoże. Będzie trudne ale spróbuj. I nie męczcie się wszyscy z potworem który naruszył prawa natury. Wygonić go z rodziny. I koniec. Takie rzeczy nie mogą być tolerowane. A ludziom wstyd i nie chcą karcic takich jak on. Tez braci którzy gwałcą siostry itd. Zyczę tobie rozwiązania i szczęścia. Nie wiń się. Bądz mocna.

Gość mieszkają razem
ale używają skuteczniejszych środków antykoncepcyjnych.

Gość myszata bestija
PS: Społeczeństwo często wini ofiarę, szczegulnie kobiety, wulgarnie ich nazywając od k**w itd. Ale ja bym się założyła że ona tego nie zaczeła, wręcz się opierała staremu dziadowi. On miał pozycję silną będąc teściem. Pewnie się bała. On mógł ją szantażować i wykorzystać oraz zdominować. Porozmawiaj z mamą jak to było. Powiedz jej że muśisz wiedzieć prawdę. Nie może być taka okropna skoro jej mąż jest nadal z nią. Jeżeli twój tata/brat ją nadal kocha, to dziadka wypisać z rodziny. To mógł być gwałt. A gwałt nie zawsze jest przemocą fizyczną. Jest przemoc psychiczna która jest dużo trudniejsza do udowodnienia. Ale jeżeli chcecie uratować rodzinę, to ja widzę 2 rozwiązania. Albo ty i twoja mama i tata(wychowawczy) oraz brat staniecie przeciwko dziadkowi. Albo jeżeli twoja mama to zrobila chętnie i świadomie to ty, tata(wychowawczy) i brat oddalacie się od chorych (dziadka i mamy) niw wiem JAK TO BYŁO OD STRONY TWOJEJ MAMY ale daj jej szansę bo najprawdopodobniej ona tego nie chciała. Ale napewno ciebie bardzo kocha. A twój tata to twój wychowawca oraz starzay brat genetycznie, i też się biedak nacierpiał. Trzymajcie się kupy, dowiedz sie CAŁĄ prawdę. Jedyne co w tym jest zupełnie proste jest to że twój dziadek(genetyczny ojciec) zrobił źle. BARDZO ŹLE. Powodzenia młoda.

Gość xxXXOMGXXxx
Te moloda,a przez ta cała afere pisowni zapomnialas... Powinnas zglosic sie do PSychiatry najlepiej z rodzicami bo to troche nie fajnie tak...zebys tylko nie miala mysli samobujczych czy cos w tym stylu...hmmm...

Gość przyganial
kociol garnkowi:) "mysli samobujczych"