Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie...

CZY WASZYM DZIECIOM TEZ ŁZAWILY OCZY ? POMOCY

Polecane posty

Witam ! Moja 11 mc corcia od paru tyg ma problem z jednym oczkiem . ciagle jej lzawi , w miedzyczasie złapale ropne zapalenie spojowek . dostaje juz drugie krople - tym razem Tobradex . Okulista powiedzial ze jak tym razem krople nie pomoga bedzie konieczne sondowanie . boje sie tego zabiegu bo jest wykonoywany pod narkoza . moze powinnam zasiegnac porady jeszcze innego okulisty - bo poprawy nie widze . Czy mialysicie podobny problem ze swoimi dziecmi ? prosze o odpowiedzi - jak i czym dzieci byly leczone i czy ze skutkiem . pozdrawiam

?

Gość gerge
to może być jakieś zwrodnienie w budowie oka i to sondowanie wydaje mi się nieuniknione, żeby się zorientować o co chodzi w każdym razie to nie wydaje mi się normalne

wczesniej nie miala takich problemow , nie łzawily jej oczy . na pewno to nie jest wrodzona niedroznosc - tak mnie zapewnial okulista

nikt wiecje sie nie wypowie ?

Gość a moze u malej
rozwija sie jakas alergia??? teraz jest sezon bardzo alergiczny a skoro problemy okulistyczne wykluczone to moze...?

to jest problem okulistyczny lecz nie wrodzony , byc moze nabyty . gdyby byla to alergia to dziecko mialo by katar i lzawily by oba oczka a nie jedno .

Gość a moze u malej
taak? to ja mam jakas dziwna alergie na pylki traw od 12 lat :o bo kataru nie mam, a objawy podobne do zapalenia spojowek i najpierw jedno pozniej drugie oko :o i wez tu cos komus doradz to jeszcze cie zjebia :o

sorry nie chcialam nikogo urazic , nie mialam nigdy alergii i wydawalo mi sie ze alergia wyglada inaczej ale okulista od razu sie zapytal czy dziecko ma katar - a on powiedzial w takim razie to nie alergia . widocznie u kazdego alergia wyglada inaczej . byc moze trafilam na niezbyt kompetentnego lekarza . jednynie co mi powiedzial ze dziecko moze miec niedrozny kanalik .

a masz przy tym czerwone oczy ? bo moja corka nie ma czerwonych , oczka wygladaja na zdrowe i tylko ze z jednego co jakis czas wypływa łezka.