Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laminowana

Jestem w ciąży, brzuszek już spory, a mąż chce na jeźdźca. A ja się krępuję...

Polecane posty

Gość laminowana

:( w dodatku piersi mi się powiększyły teraz i tak "ciężko" wyglądają, a na brzuchu porobiły mi się rozstępy. Wstydzę sie swojego wyglądu, a na jeźdźca wszystko widac. W dodatku on preferuje seks tylko przy świetle.

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
to jest dowod na to ze mu sie podobasz i ze cie pragnie!to jest piekne!

Gość laminowana
ale na boczku on nie lubi. mówi że mnie słabo czuje i wchodzi za płytko

Gość kochana...
jeśli mąż wie o ciąży i Cię kocha to te "wady" w niczym mu nie przeszkodzą...a z drugiej strony czy wiesz o tym, że seks po 3miesiącu ciąży staje się niebezpieczny dla płodu?

Gość może chce
się pośmiać z ciebie, będziesz na nim tak nieporadnie wyglądać, ciężarna kowbojka :P

Gość paulo
to na pieska

Gość laminowana
jeśli mąż wie o ciąży i Cię kocha to te "wady" w niczym mu nie przeszkodzą...a z drugiej strony czy wiesz o tym, że seks po 3miesiącu ciąży staje się niebezpieczny dla płodu? jeśli ciąża nie jest zagrożona to nie ma żadnych przeciwwskazań do seksu.

kochana- sorry, że cię obraże ale jesteś tak POpyerdolona że ja pyerdole :O:O:O po pierwsze- cytat- " jeśli mąż wie o ciąży"- baba pisze że brzuch ma duży, że rozstępy, tak więc mąż na pewno się qrwa NIE DOMYŚLA że ma żonę w ciąży :o po drugie- co to za pierdoły że seks po 3 miesiącu jest NIEBEZPIECZNY???? JEST BEZPIECZNY, jeśli ciąża przebiega prawidłowo, jest WSKAZANY, nawet kilka razy dziennie, jak para da radę, dziecku NIC się nie stanie... a wogóle... gadać z ciemnogrodem... :O szkoda klawiatury zdzierać... :O

Gość laminowana
niech to! teraz malo ktora pozycja jest dobra. po bożemu nie, bo uciska na brzuch, na pieska nie bo też uciskam na brzuch, w sumie pod względami technicznymi jeździec jest najlepszy, bo brzuszek jest bezpieczny, ale denerwuje mnie to, ze on widzi "piłkę" z bliska :) :O

Gość sex w ciazy jest super
\"jeśli mąż wie o ciąży i Cię kocha to te \"wady\" w niczym mu nie przeszkodzą...a z drugiej strony czy wiesz o tym, że seks po 3miesiącu ciąży staje się niebezpieczny dla płodu?\" bzdury!!!! moze twoj maz tak ci powiedzial ze niebezpieczny bo nie chcial cie tknac i ci wmawial, heheh !?? :) Jest bezpieczny jesli ciaza przebiega prawidlowo, ja kochalam sie z mezem bardzo czesto, do dnia porodu. Pod koniec glownie na lyzeczke bo ciezko bylo w innej pozycji ale na jezdzca tak do konca 8 miesiaca rowniez, potem sily nie mialam :)

Gość kochana...
jeśli mąż wie o ciąży i Cię kocha to te "wady" w niczym mu nie przeszkodzą...a z drugiej strony czy wiesz o tym, że seks po 3miesiącu ciąży staje się niebezpieczny dla płodu? jeśli ciąża nie jest zagrożona to nie ma żadnych przeciwwskazań do seksu. a ja naprawdę czytałam, że są...nie mówię tego by cię zniechęcic czy skarcić... nie chcę kłamać i wymyslać bo czytałam to dawno ale wiem ze jeśli przedostanie się powietrze do macicy to cos może się dziać

Gość plumikk
kochana...no dawno sie tak nie usmialam jak z tego powietrza....leze i płacze:D:D:D

Gość laminowana
powietrze w macicy???? :D więc jak gin robił mi usg wewnętrze przez pochwe to też było niebezpieczne? muszę mu powiedzieć :) sorry, ale naprawdę poczytaj literaturę fachową, a nie głupoty ;)

Gość akukurykuuu
kobitko tym,że mężuś będzie widział brzuszek z bliska to się nie przejmuj... to jego dzieciątko przecie:) i jeśli masz siłę to wioo:)

Gość bardzo inteligentny
kobiety które nie były w stanie uprawiać seksu w czasie ciąży zostały wyeliminowane w drodze ewolucji i już ich nie ma :P