Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjtyjkhu

małe piersi

Polecane posty

Gość fjtyjkhu

mam dosc male piersi. co zrobic zeby bylo widac kreseczke miedzy nimi? co nosic/?

Gość bardzo inteligentny
tu pomoże tylko czarny flamaster

Gość zag
Jak nałożysz biustonosz typu push-up to będzie git :) Tyle, że wtedy będziesz miała wielkie gąbki pod biustem :D Ale kreseczka będzie :D

Gość Bober555
Decha :D

Gość lubie takie sportowe cycki
a kreseczka to swiadectwo zwisow i nic wiecej

Gość xxXXOMGXXxx
Bardotka!!! Najlepsze rozwiazanie... Sa jeszcze takie wynalazki pod piersi jak stanik tylko unosza do gory tylko nie wiem jak to sie zwie...:P

Gość lubie takie sportowe cycki
slabo mi sie robi jak widze wkladki z gabki powiekszajace piersi...a poznac mozna je z daleka .... :o

Gość fjtyjkhu
a czy facetow podnieca kobieta z malymi piersiami bez stanika? w luznej bluzeczce

Gość panama blu
te prawiczek nie cwaniakuj, sadzac po niku to nawet zadna plaska cie nie chciala poza tym ciekawe ile ma twoja 'maczuga' hahahaha

Gość może pomoże
stanik typu plunge robi kreski. A ja widziałam dziś dziewczynę w cienkiej bluzeczce, bez stanika, biust maleńki i sterczące sutki. Tak mi się to spodobało, że chyba sama wypuszczę jutro swoje maluchy ze szponów stanika.

Po nicku możesz jedynie stwierdzić, że nie uprawiałem seksu. :classic_cool:🖐️ Reszta to tylko domysły. :classic_cool:🖐️ Wielkośc mojej maczugi nie ma tu nic do rzeczy albowiem nawet gdybym nie miał się czym pochwalić nie zmienia to faktu, że małe piersi lubią pedofile. :classic_cool:🖐️

Gość panama blu
a skad to stwierdzenie? badania robiles czy jak? :O

Gość fjtyjkhu
biust w rozmiarze b nie jest plaski ale co moze wiedziec gosc ktory nawet nie ma zadnego doswiadczenia w lozku i pewnie nigdy nie widzial nagiej kobiety oczywiscie oprocz mamy ktora podgladal z lazience i przy ktorej sie onanizowal

jak kreska. kup dobry stani i tyle tylko nie pakuj sie w zamały bo sobie tylko krzywde zrobisz

półka - zgadzam się w zupełności! duży bist tylko przeszkadza, trzęsie się przy szybkim marszu i wisi jak galareta - przyznam szczerze że zadroszczę kobietom z małym biustem!

ja mam porzadny stanik. tylko ze bluzki niemoge normalnej dostac bo sie w swoim rozmiarze niemieszcze i kupuje 2 razy wiekszy

spoko lubię małe piersi :o :o LeśnySłodziaczek Ty masz chłopaka :o :o bleeeeeeeeeeeeeeee