Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumikk

pościel do łóżeczka i wózka dla noworodka...

Polecane posty

Gość plumikk

dziewczyny pomóżcie...nie wiem czy jest sens kupowac posciel-caly komplet dla noworodka...jak spały wasze dzieciaczki na samym poczatku...ja mam termin na lipiec bedzie cieplo i mam teraz zgryz...co z posciela do lozeczka i co z posciela do wozka???

Do wózka nie używałam pościeli, jak trzeba było to rozłożonym rożkiem przykrywałam. Pościel do łóżka z IKEI, używana tylko w sezonie zimowym około 3-4msc, teraz tylko kocyk i po urodzeniu też

Do wozka zadnej poscieli, jak bylo chlodniej to przykrywalam kocykiem. Do lozeczka mam posciel i lezy nieuzywana, maly spi w spiworku, a ja mam pewnosc, ze sie nie rozkopie:)

nie mialam poscieli ani do lozeczka, ani do wozka, pomimo, ze urodzilam w zimie. latem tym bardziej sie nie przyda;) zainwestuj te pieniazki w porzadny kocyk ewentualnie spiworek czy rozek (mi nawet to sie nie przydalo;)

Gość plumikk
chyba rzeczywiscie zrezygnuje z tej do wozka ale normalna do lozeczka chyba jednak kupie....moze sie kiedys przyda....:O

a ja zdecydowałam, że kupię dwa rożki i porządne dwa kocyki. Jutro idę na ostatnie zakupy :)