Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość góźdż

rzucic kobiete ktora nie moze od tylu?

Polecane posty

Ludzie, co za bzdury. Po pierwsze: tyłozgięcie macicy nie jest wadą, chorobą ani dysfunkcją, tylko typem budowy. W związku z tym - NIE PODLEGA LECZENIU. to tak, jakbyś chciał leczyć sobie kąt, pod jakim masz ustawiony np. żołądek. Macica jest zawsze pochylona i większość kobiet ma ją w przodozgięciu (obejrzyjcie obrazki, tablice w encyklopediach etc.) u niektórych kobiet ten kąt jest nieco inny, ludzie nie są produkowani według matematycznych obliczeń. tyłozgięcie rzeczywiście może powodować ból przy pewnych poozycjach. Myślę, ze próby przemówienia autorowi do rozsądku nie mają sensu, skoro rozsądek jest przygnieciony testosteronem. Jeśli podstawą związku jest seks od tyłu, logika nakazuje go zakończyć.

Gość kobietaaaaaa
zrób jej przysługę i zerwij z nią, zwykły dupek z ciebie, niech znajdzie dziewczyna u kogos innego szczescie

Gość sex najwazniejszy
wg mnie sex to 90% zwiazku, jak sie nie uklada, to po cholere marnowac czas?

Gość dwudziestoparolatka ...
Chłopie, skoro chcesz rzucić dziewczynę, tylko dlatego, że czuje dyskomfort w pozycji od tyłu, oznacza, że jesteś z nią tylko dla seksu. W sumie, to mi jej szkoda, że trafiła na takiego dziada :o Nie pomyślałeś, że może ona ma krótką pochwę i po prostu podczas seksu uderzasz ją w szyjkę macicy??? Znajdź sobie jakąś laskę do bzykania, tylko z góry powiedz, że to wyłącznie sexukład, żeby od razu wiedziała na czym stoi :P

Gość efeke
Taka jest brzydka ze nie chcesz na jej morde patzrec??