Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleś co jeździć nie potrafi

Czy nieposiadanie prawa jazdy w wieku 22 lat podważa moją męskość?

Polecane posty

prawiczek i kropka 1987 Uwierz, że to nie ma znaczenia, czy to prawko masz czy nie! To, ze jestem chuda jak patyk skreśla mnie dla potencjalnego faceta, bo nie mam takich pięknych "kobiecych kształtów"? To że jestem wysoka skreśla mnie, bo nie założę nigdy obaców, jak to dziewczyna powinna? Do dupy takie gadanie!! Nie wyglądam jak Salma Hayek to nie wyglądam i tyle. Nie masz prawa jazdy, to nie masz. Za to pewnie masz dobre serce i tylko to dla dziewczyny ważne. A nie fura, skóra i komóra... Chłopie, opanuj się!! Prawo jazdy to nie cale życie, to głupi plastik, ktory może przynieść więcej problemów niż jego brak :) Uśmiechnij się, głowa do góry :)

Gość anette123
ja zdałam na prawko jak miałam 17, nie mogłam się doczekać...ale mój brat mi to wszystko zweryfikował. albo kobito jezdzisz albo się boisz bo prawda jest taka : jak się boisz to nie wsiadaj. wogóle nie wsiadłam za kierownice .po przejażce z nim wystraszyłam się tak bardzo że zakładam pasy. on zawsze zresztą też. jezdzi na torach, ale nie wyścigowo tylko dla nauczenia się

Gość smells like 90 *
najlepiej zapadnij się pod ziemię :P

Gość smells like 90 *
kropa daj już spokój...:P

A w ogole przypomniało mi się że ten chudszy pan z Ani Mru Mru, ten co był Tofikiem do tej pory nie ma prawa jazdy. Ale kiedyś się wypowiadał, ze jest mu z tym dobrze, bo jak gdzies jadą na występ to jego brat zawsze musi kierować, a on siada z tylu, otwiera piwo i jest super mega szczęśliwy wtedy. Czyli?? da się żyć bez prawka? Da się! :):):)

Gość anette123
zawsze może być motorower? podobają Ci się

Gość julkaaaaaaaaaaaa1234
podwaza!!!! to jest przykre ;/

Gość anette123
noo? bo zaraz idę spać, wiem że ma prawie 28 teraz ale co tam, najlepszy skuterer. jeżdże do pracy biurowej w nim i wszyscy jakoś to zaakceptowali. łącznia z apetycznymi ochroniarzani:-)

Gość bez prawka to nie facet
zas wspolczynnik meskosci wzrasta wraz z iloscia posiadanych kategorii i wyjezdzonych godzin :classic_cool:

Gość smells like 90 *
pedałowanie też jest fajne :P

Gość
jak dla mnie nie posiadanie prawka nie podważa męskości ale na pewno bardzo komplikuje życie :)

A to mówcie sobie co chcecie. Ja już mam to w dupie. Podważa męskośc czy nie podważa co za róznica...

Gość
do wożenia się autkiem można się bardzo łatwo przyzwyczaić :p mam prawko od 18 roku życia czyli jakby nie patrzeć od 8 lat i nie wyobrażam sobie żebym teraz tłukła się do pracy autobusem, tym bardziej, że czasami muszę dłużej zostać a w nocy mało autobusów kursuje w mojej uroczej miejscowości :)

Zamiast chlać piwo ciągle, pobiegaj, poćwicz, ładnie się uśmiechaj. Tylko wtedy będziesz atrakcyjny, a nie z prawem jazdy ;/

Gość anette123
super odpowiedż, poćwicz, pobiegaj....itd albo rower a nie wymyślanie że nie masz czasu. Dlaczego nie masz czasu?

Gość
e tam nie stać :) mój tato przehandlował ostatnio całkiem niezłe uno za 1000 pln (słownie jeden tysiąc złotych)... mało paliło, troszkę mu hamulce szwankowały i rdza nieco podjadła podwozie ale poza tym klasa auto było ;)

Gość anette123
no właśnie, ja tez mam twingoo z 96 roku i bardzo zachwycona byłam do tej pory. aż dowiedziałam się o podatkach strasznych na moje maleństwo:-(

Dlatego nigdy nie będziesz mial prawka! Idź się pożal mamie i wypłacz... Nie rób z siebie kretyna, bo własnie to uwłacza Twojej męskości, że sie nad sobą żalisz zamiast coś ze sobą zrobić. Żal.. Żal...

Gość upupupupppppppppupupupupppuppp

Gość
w pewnym sensie racja - bez prawka i auta nawet wyjazd na weekend za miasto stanowi problem :o no to co? próbuj, na pewno zdasz ;) jak nie za pierwszym to może chociaż za czwartym lub piątym razem...

Gość
na pewwno nie jest tak żle :) to dobrze, że nie przeceniasz swoich umiejętności jak większość kierowców-mężczyzn

Gość upupuppppppppppppupppppppupppp

Gość ogi0
Prawo jazdy zawsze się przydaje w późniejszym życiu więc warto je zrobić. Jak chcesz koniecznie czymś jeżdzić teraz to kup Ogara200 Uważam że nieposiadanie prawa jazdy w wieku 22 lat nie podważa wcale męskości.

Gość upupupuppppppppuppppuppupppppp

Gość ona_____
"nie ukrywajmy, jak kobieta ma do wyboru dwoch podobnych facetow, jeden ma prawko, drugi nie, to wybierze tego pierwszego" Kobieta wybierze faceta przede wszystkim takiego, którego kocha i który jest dobrym człowiekiem ;) I z którym widzi szansę przeżycia życia szczęśliwie (i nie mówię o kasie). A... i nie mów przyszłej kandydatce na partnerkę/żonę, że wg niej jesteś dla niej nieatrakcyjny, bo takie powtarzanie w kółko tego to mogłoby sprawić, że byłbyś dla niej nieatrakcyjny i niemęski. Dla kobiety nie jest ważne prawko, bo kobieta też człowiek - rozumie. Ale nie rozumiem czemu nie zrobisz prawka? Z tego co widzę, to chyba nawet nie próbowałeś.. mówisz, że kasy nie masz, bo studiujesz.. Osoba młoda i zdrowa zawsze może zdobyć kasę na prawko, np dodatkowymi godzinami w pracy(a jeśli tylko studiujesz i nie pracujesz i mówisz, że nie masz kasy to.. "krótka chwila milczenia". ZARADNOŚĆ (a nie żalenie się) jest wielkim plusem u mężczyzny. A Twój problem z prawkiem to moim zdaniem niskie poczucie wartości, które później będzie przejawiało się w innych sferach życia, np: seks-bo pewnie miała lepszego, albo(jeśli dziewica)- nigdy jej nie zadowolę, to najlepiej w ogóle się nie kochajmy.. praca-bo pewnie mnie nie przyjmą itd.. Popracuj nad poczuciem swojej wartości-i nie mówię tego złośliwie, bo każdy ma jakiś problem. Pozdrawiam :)

Gość upppppppppppuuuuuuuuuuuppppppp