Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaAnia17

pechowa wpadka

Polecane posty

Gość AniaAnia17

czesc dziewczyny pytanie do bardziej doświadczonych dziewczyn czy jak chłopak sie zabezpiecza a wczesniej sa jakies pieszczoty to czy mozna zajsc w ciąże? nie bede owijac w bawełne ale mialam swoj pierwszy raz niedawno a teraz spoznia mi sie okres chłopak najpierw mnie piescił w tym amoku nie kontrolowalam tego co robil ale wiem napewno ze zabezpieczył sie ... teraz spoznia mi sie okres jakies 8 dni... jakie mialyscie przypadki zajscia w ciąze od bardziej pechowych do tych aż niemozliwych?

Gość AniaAnia17
no napewno cala akcja potem toczyla sie w gumce

Gość dudududuś
hmm... nie koniecznie to może być wpadka, tylko hormony, tez tak kiedyś miałam ale na szczescie po 10 dniach spożnienia dostalam wreszcie @. Dla pewności zrób test i daj znać jak wyszedł:* 3maj sie ciepło:)

Gość AniaAnia17
no pierwszy raz ... ale wczesniej taka gra wstępna.przepraszam ze taki chaos wprowadzam ale jestem zdenerwowana ..bylam u lekarza nie badal mnie ale zapisal luteine50 która biore pod język w sumie mam brac 6 tabletek na dobę.. dzisiaj juz mija 4 dzien jak biore.. i nic... czasami chwilami mnie cos brzuch boli i piersi ale.. nie wiem boje sie bardzo nie chcialabym zakonczyc tak pechowo pierwszego razu tym bardziej ze tak długo czekałam na to... :(

Gość AniaAnia17
to jakas masakra... kochalam sie z chłopakiem 15kwietnia... okres mialam dostac 22 kwietnia.. a dodam ze mam cykle 36..37dniowe..ale z wyliczen wychodzi ze 8 dni sie spoznia

Gość marta123456
a czy po 3 tygodniach ginekolog na normalnym badaniu ginekologicznym moz rozpoznac ciąze? tez sie martwie

Gość powiedz mi bo sie zastanawiam
po 3 tygodniach juz powinien widziec zmieny w sluzowce macicy wiec powinien cos zauwazyc ale najlepszym sposobem na potwierdzenie ciazy bedzie poprostu test ciazowy