Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosssiaczzzek

skończyć znajmość czy ciągnąć to dalej?

Polecane posty

Gość gosssiaczzzek

Powiedzcie co sadzicie! Poznalam pol roku temu chlopaka, mieszkam w poznaniu, on 30 km od mojego miasta. do mnie ma 30 minut jazdy autem. przez ten caly czas spotykamy sie srednio raz na tydzien lub raz na 1.5tygodnia. On uwaza, ze to okey bo obydwoje pracujemy i nie mamy czasu. ale szczerze mowiac obydwoje konczymy prace ok godz. 16. weekednow nie spedzamy wspolnie - on czsami idzie na jakas imprezke i mnie nie zaprasza. codziennie za to gadamy przez tel. nasza znajomosc polega na tym, ze wpadnie raz na jakis czas i to wszystko.ja sie staram bo sie zaanagazowalam, zapraszam go w rozne miejsca i czasami idziemy gdzies z moimi znajomymi. z jego strony nie ma takich propozycji a on twierdzi, ze mu na mnie zalezy. ryje mi glowe bo dzwoni codziennie i gada ze mna srednio godzine, ale spotykac sie nie chce. dla mnie to bez sensu. on nie widzi w tym nic zlego. dla mnie staje sie to bolesne, ja tesknie itp a on ne potrzebuje bezposrediego kontaktu.i tak pol roku. co o tym myslicie?

Gość gertrudaruda
lipa i tyle

heh .. no traktuje Cie jako "kolezanke" ktora jest gdzies tam... mam nadzieje ze nie sypiacie ze sobą :O:O:O:O:O daj spokoj

Gość gosssiaczzzek
a mówiłam mu i on twierdzi, ze mu na mnie zalezy.... ech