Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaLDZ

SWPS w Warszawie Studiował ktoś Psychologię zaocznie??

Polecane posty

Gość MagdaLDZ

Jeśli tak to jakie wrażenia??

Nie studiowałem, ale mogę polecić szkołę. Tam Burszta gra pierwsze skrzypce, przy uczelni działa wydawnictwo, które swoich studentów pewnie nieźle lansuje w periodykach. W sumie ogólnopolska repa tej uczelni jest bardzo dobra.

Gość MagdaLDZ
dzięki :)

Gość meten
Witajcie ;) Planuje studia na SWPS w Warszawie...na kierunku kulturoznawstwo. Czy jest dużo nauki? Są jakieś obszerne referaty, wypracowania do napisania na zajęcia? I czy jest dużo nauki z j. angielskim (na maturze zdaje niemiecki i nie chce mi się dodatkowo uczyć innego języka)? :lol: PS jak ktoś jest na studiach licencjackich SWPS i wybrał specjalizacje ''filmoznawstwo'' lub ''Public Relations'' to bym prosił o opis tych specjalizacji...w jakiej formie są zajęcia, co jest do zaliczania i jakie perspektywy zawodowe ma się po PR. :D

Gość do pierwszego ćwoka
psychologia zaocznie :D :D :D :D :D i to cały komentarz do ostatniego ćwoka, w Polsce studia to pikuś i to do tego nie pan pikuś, tylko jajo i zero, mamy kolejne pokolenia studentów i "mgr" którzy nic nie potrafią, którzy niczego nie chcieli pisać, którzy wybierali kierunki na... nicnierobienie... i jeszcze się dziwią, że tacy wykształceni, a tu im pracę w Tesco proponują... za grosze

Gość meten
Czyli mam rozumieć, że studiujesz psychologie zaocznie? A czy ktoś studiuje na SWPS kulturoznawstwo zaocznie??? Jest dużo roboty? (mój wpis na górze) I jakie mieliście wyniki na maturze? :) Chciałbym porównać...