Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Levi sztraus

czy ktoś z was przerwał kiedyś studia w trakcie , lub został z nich wywalony,

Polecane posty

Gość Levi sztraus

tudzież skreślony lub po prostu sam zrezygnował :) co dalej porabialiscie poszliscie na inny kierunek, daliscie sobie spokój, co pisaliscie w CV ? czy utrudniło wam to znalzeinie pracy

Gość Levi sztraus and kompany
?

Gość dupy daje
powiem Ci w czerwcu, tak pod koniec ok? :D

haha, mozesz zawsze dac dupy jakby co

Gość
Rozpoczęłam studia na kierunku "górnictwo i przemysł wydobywczy" :p i zrezygnowałam po pierwszym roku. Nie kręciła mnie fizyka. Zaczęłam nowe studia na kierunku "ekonomia", które ukończyłam szczęśliwie w ubiegłym roku. Ot taka nieciekawa historia.

aha

Gość marzenie 01
tup tup

Gość potwierdzam potwierdzam
ludzie za oknem głodują a wy macie problemy w stylu co się stało jak mnie wyrzucili z zarządzania na chujowej uczelni ... co będzie co będzie ... gówno będzie.

ja przerwałam teraz studia i zaczynam od nowa raz jeszcze to samo w pazdzierniku. pracowalam przez ok. miesiac, ale to taka smieszna praca byla...

Przerwałam studia na pierwszym roku religioznawstwa na UJ, nie miałam czasu na naukę, bo równocześnie już pracowałam. Potem wyjechałam do UK i tu pracuję :) Ani mi nie zaszkodziło ani pomogło. W CV w ogóle nie wpisuję tego, bo nie miałam nawet roku zaliczonego. Ogólnie posiadam wykształcenie średnie techniczne, a w UK pracuję w domu starców (z powołania) i jestem zadowolona ;] Lepiej tu zarabiam niż w Polsce jako grafik komputerowy. Poza tym tam było straszne wykorzystywanie za marne 1400 zł miesięcznie i siedzenie często po godzinach i w weekendy. Tutaj mam inne, lepsze życie. I wątpię żeby mi to skończone religioznawstwo w czymkolwiek pomogło. Różne są ścieżki losu ludzkiego ;D

Ja rowniez zrezygnowalam ze studiow pod koniec pierwszego roku. Wyjechalam do Irlandii i jestem tu do dzisiaj. Nie zaluje.

Gość marzenie 01
heh, no tak ale pierwszy rok to ejszce luz, ale np jak ktoś w trakcie 2 roku rezygnuje czy dalej :-o

Gość marzenie 01
d i s t u r b i a- skoro lubisz swoją prace w UK to fajnie, podejrzewam ze nawet z dyplomem z Kulturoznawstwa nie było by wiekszej rónicy tam...a tutaj też nie znalazłabyć podobnie płatej pracy - pytanie pozostaje po co taki owczy ped do tych studiów, rynek pracy jest chory i generowanie meijsc na studiach tez ...2/3 kierunków tak naprawde nic nei daja , na studiach szczególnei dziennych ( bo jak ktoś zaocz to raczej pracuje) za mało jest praktyki a za duzo teorii

Gość marzenie 01
sorry nie z kulturoznawstwa a religioznastwa miało być

Gość zapa
mam kolezanke. poszla na studia, zrezygnowala po pierwszym semestrze, pozniej zrobila rok przerwy, poszla na nastepne studia, po 3 sem znowu zrezygnowala, bo doszla do wniosku, ze kasa w zyciu najwazniejsza i siedzi teraz w anglii, nie zamierza wracac. najlepsze, ze w liceum trzymala sie w scislej czolowce i nikt takich numerow akurat po niej sie nie spodziewal.

Gość zapa
aaa, no i przypomnialo mi sie, ze mnie tez wywalili po 3 semestrze studiow. dziwna historia. ale poniewaz jednoczesnie twardo trzymalam sie mojego pierwszego kierunku, wiec nie zrobilo to na mnie zadnego wrazenia i nigdzie o tym nie wspominam.

Gość zemsta honekera
ja kiedyś wtrakcie studjów zwaliłem

Gość bomusze
przerwalam po 1. roku, wyjechalam do UK i zaczelam studia na tutejszym uni. Pracuje rowniez.

Gość przerwalam i nigdy nie
zalowalam, wyjechalam do stanow ..bywa roznie ale wole byc tu

Gość wertttttttttttttt
ja chyba z 5 razyyyyyy

Gość oleeeeeeeeee
ja wrocilam na dzienne po 3 latach studiuje i zobacze co dalej,jak zrobie mgr __> ekonomia

zrezygnowalam po pierwszym roku ogrodnictwa, jeszcze w lipcu zdawałam poprawkę z dendrologii a potem doszłam do wniosku, że to nie ma sensu (biochemia...) miałam skończoną policealną ekonomikę, więc jakies tam wykształcenienie już było zrobiłam sobie rok przerwy, wyszłam za mąż, kupiliśmy i wyremontowaliśmy mieszkanie i pomyślałam, że chcę mieć mgr przed nazwiskiem - poszłam na kolejne studia, które ukończyłam z palcem w d... dodam tylko, że nie pracuję w żadnym ze swoich zawodów wyuczonych, ale miło jest, wypełniając jakieś tam formularze zakreślać wykształcenie wyższe dla mnie to ma znaczenie

Gość Ad25am
MIALEM MASE SZKOL - Z OSTATNIEJ FILOLOGII ANG ZREZYGNOWALEM 2 MIESIACE TEMU - PAPIER NIGDY SIE NIE LICZYL W MOIM ZYCIU - ZAJMUJE SIE FOTOGRAFIA - byc moze znowu wyjade do UK :)