Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytal ...

zapytal mnie czy latem będę go zdradzać

Polecane posty

Gość zapytal ...

w zeszlym roku nie wyjechalam za granicę jak zwykle latem do pracy bo mialam nowego faceta i wiedzialam że będzie mu przykro jak pojadę akurat do miasta gdzie mieszka mój byly. mój facet wiedzial że lączylo mnie coś specjalnego z tamtym. że tamten jest teraz sam. no to siedzialam cale lato dupą w domu. tymczasem mówię mojemu teraz że tego lata chcę jechać bo potrzebuję pieniędzy a on się pyta ... czy będę go zdradzać. fajnie brak zaufania?

Gość a bedziesz go zdradzac

Gość takajednasmutna
powiedz mu co czujesz. mysle ze moze to byl taki niesmaczny zart z jego strony..

Gość kapucsnikzyty
.

Gość umbaumba
i co mu odpowiedzialas?

Gość zapytal ...
bo on jest niepewien naszego związku bo już się rozchodziliśmy 2 razy. więc myśli że tylko czekam na okazję. lepiej niech robi coś dla tego związku to nie będzie musial myśleć o takich rzeczach

Gość .aleksandra
myślę, że sama powinnaś sobie na to pytanie najpierw odpowiedzieć. już tak mamy , że nawet nieświadomie czasem, tęsknimy za takimi sytuacjami w których nam było lepiej i dążymy do tego, żeby znowu się urzeczywistniły. nie dziwię się Twojemu chłopakowi, że czuje się zagrożony, ale z drugiej strony to też świadczy o jego braku zaufania...

Gość to prost jest
z tamtym rozeszlas sie tylko raz, z tym juz dwa razy, nic dziwnego, ze czuje sie zagrozony :D