Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flisówna

POMOCY_ ŁYSIEJE_ ONA!!!!!!

Polecane posty

Gość flisówna

mam ten sam problem... juz nie wiem co mam robić.zawsze miałam cienkie włosy ale teraz nie mam juz połowy na głowie;/ poszłam do lekarki bo leciały toche wiecej niz zwykle no i prypisała mi aplicort e, stosuje to ze dwa tygodnie i od dwóch dni jest koszmar, boje sie myc, czesac i wogole dodtykać włosów, wyciągam je garsciami... mam już takie przeświadczenie ze wypadają wszystkie tylko nie tak naraz, za jakiś mieisac jak tak dalej pojdzie bede łysa, juz mam poważne prześwity, czy to jest normalne? mam 23 lata...a wstydze sie chodzić z rozpuszczonymi włosami. mam pytanie CZY KTOS STOSOWAŁ TEN APLICORT? lekarka mwóiła ze troche moze po nim na poczatku wypadac tych włosów ale to juz chyba przesada, zastanawiam sie czy on działa dobrze i niedługo proces sie zahamuje, czy moze wogole powinnam to odstawic bo lek zamiast leczyc wyrzadza mi wielką krzywde, za kazdym razem płacze jak myje głowe...;/

Gość na świńską grypę czekasz
lepiej zrób badania krwi, może masz niedoczynność tarczycy, to jeden z objawów

Gość flisówna
mam skierowanie na badania krwi w tym wszystkie hormonalne, ale nie sadze zeby to była tarczyca. miał ktos podobny problem albo stosował te leki co mi dała dermatolog? nie wiem czy je odstawic czy stosowac:/ własnie po czesaniu kolejna garsć włosów...tragedia:( dziekuje za odpowiedzi

Gość coś w tym jestttt
mi też strasznie wypadały włosy i wcierałam ten aplicort E później witaminęB ale dopiero jak zaczęłam zażywać cynk włosy przestały wypadać, na prawdę polecam .

Gość flisówn
no ja równiec cynk biore- 2 razy dziennie, poza tym poza tym aplicortem wcieram tez we włosy biosymine rozmieszaną z acosanem.. wiem ze duzo dziecwzyn ma podobne problemy dlatego tak interesuje mnie skutecznosc tych leków, chciałabym wkoncu móc przestac sie martwic