Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmeralda_88

Co pomyśli jak to odczyta ??

Polecane posty

Gość Esmeralda_88

Mam pytanie zarówno do mężczyzn jak i kobiet. Co myślicie jak zreaguje na taką wiadomosc facet, który nigdy tak na parwde nie był ze mną, ale od ponad 3 lat spotykał sie ze mna bez zobowiązań. Czesc. Wiesz od początku chce, żebyś nie brał tego co napisze zbyt mocno do siebie, bo chce Ci tlyko uświadomic coś, na co w końcu mnie stac. Minęły juz ponad 3 lata okdąd przestałęs mi byc obojętny. Mimo wszystko, mimo, że traktowałęś mnie najgorzej na świecie, czasami może nie zdając sobie z tego psrawyja wciąż wierzyłam w to, że keidyś sie to zmieni, ale najwyraźniej myliłam się. Każde spotkanie nasze dawało mi kolejną nadzieję. Dla Ciebie było to kolejne doświadczenie, zabicie czasu i plaster na rany po wilkiej milosci do Agi, a ja zdając sobie z tego sprawęcały czas wierzyłam. Tak długo czekałam,a le już tak nie chcę. Pewnie się zastanawiasz po co Ci to piszę, wię cpowiem Ci nie dlatego, że chcęwzbudzic w tobie poczucie winy a z siebie zrobic ofiarę. Po prostuchce zebys wiedział, że ja jzu nie bede czekac, bo czekanie na Ciebie to jak na 6 w totka, czyli nie ma sensu. Nie tarce czasu ide dlej, musze w koncu cos zmienic. Znikam z Twojego życia i życzę Ci zebys poznał kobiete, która pokocha Cię tak jak ja kiedyś kochałam. Bezgranicznie.. no jak myślicie mzoe coś zmienic?

Gość bajkonuuur
raczej żałosne

Gość bajkonuuur
kuźwa ty to wyslalas serio do goscia??????......bo ewentualnie jak wiecej nie da znaku zycia to znaczy ze umarł ze smiechu...buahahahahaa

Gość trele morele i pomarańcze
Po prostu przestań się odzywać. Podziała najlepiej. Nie pisz takich poematów :/

Gość noMożę
A mi się wydaje, że dojdzie do niego to, że kogoś mu brakuje i będzie bardzo żałował, choć się nie odezwie bo facet nie potrafi przyznawać się do błędu

Gość
faceci rozumieją wszystko bardziej dosłownie... więc ja myślę, że on po prostu przyjmie do wiadomości, że zrywasz :)

Gość Esmeralda_88
jescze nie wysłałąm po prostu napisałam co mi leży to nie wysyłac??

Gość groszka zasa
lepiej napisz w skrócie : Przez 3 lata byłam dla Ciebie gumową lalą i workiem na sperme tolerowałam to bo chciałam miłosci tera mnie to wali

trochę żenada. jakbyś chciała zniknąć, to byś zniknęła. mozesz sie nam do tego nie przyznac, ale masz nadzieje, ze on powie, ze Cie kocha, wezmiecie slub i bedziecie mieli trójke dzieci. Wiesz to i ja to wiem.

Gość nic nie wysylaj i po prostu za
zamilcz. tak robia faceci, gdy przestaje im zalezec na kobiecie. ty tez tak zrob. ucz sie od swoich przyszlych oprawcow!

Gość trele morele i pomarańcze
Nic nie pisz.

Gość Melesio
esmerada? To ty, naprawde?

Gość noMożę
jak może zerwać jak nigdy z nim nie była ?

Gość japlecznik
nie wysylaj - kolokwialnie mowiac - zenada jak chuj ;D czyta sie toto jak harlequina ;p czy jakos tak ;p

Gość głupio to
i zbyt melodramatyczne. Pamiętaj zycie to nie telenowela wiec te górnolotne i wzniosłe słowa są delikatnie mówiąc nie na miejscu

Gość Melesio
Przede wszystkim listów nie zaczyna się od "cześć", "dzień dobry" itp.

Gość AndRika
świetny pomysł. Pomóżcie mi wywlec się z tego bagna z głową w górze.

Gość Esmeralda_88
nie brzmi jakbym liczyła na odpowiedz w stylu : "Ohhh nie odchodźź wróc " wiesz... Ja wiem, że z tego nic nie bedzie, ale to jest sliniejsze od emnie bedac obok niego nie potrzebuje juz nic.. Ehh ciężko..

Gość Esmeralda_88
ale tez nie moge pozwolic zeby traktował mnie jak "worek na spermę"

Gość nie nadstawiaj mu
to nie będziesz workiem. Facet postuka się w głowę i pomyśli że masz naprawsę trudne dni

Gość hjutradghsssj
Zycie jest krotkie.Minely trzy lata mojego zycia, mojej mlodosci, poswiecenia.Poswiecenia na co?Na kogo? Chce zaznac szczescia i cieszyc sie nim jak najdluzej.Wiec zegnam przeszlosc, pora zaczac zycie od nowa, od nowa na lepsze!

Gość najlepszy jest ten
prosto z mostu, bez łzawo-tkliwych babskich ozdobników: groszka zasa lepiej napisz w skrócie : Przez 3 lata byłam dla Ciebie gumową lalą i workiem na sperme tolerowałam to bo chciałam miłosci tera mnie to wali ja bym właśnie tak napisała

Gość alla27
moim skromnym zdaniem jak najbardziej powinnas do niego napisac, i wylac na papier wszystko co czujesz i zobaczysz ze to pomoze ci zamknac ten rozdzial swojego zycia!:) a o uczuciach zawsze warto mowic i nie wstydzic sie ich!!

Gość lisiczka piekna
lepiej nie pisz, to nic nie da a będzie ci jeszcze ciężej...Zerwij z nim zupelnie kontakt, bez słowa wyjaśnienia. To da ci siłę, żeby znów zacząć zyć:)

Gość dfgdfgdfg
Ale czy wy nie rozumiecie że ona nie chce zerwać? Ona chce żeby on się ocknął i zrozumiał jak bardzo ją kocha. haha... Chcesz to napisz, on po prostu weźmie Cię za egzaltowaną panienkę i machnie ręką. Czy on w ogole wie że go kochałaś? Jeśli naprawdę chcesz zerwać to powiedz mu tylko tyle - że kochaaś go, a teraz odchodzisz i nic więcej. Ale jeśli nie chcesz zrywać, tylko nim wstrząsnąć - nie wysyłaj mu tego, bo wtedy prawdopodobnie naprawdę się rozstaniecie.

Gość Lilianna **
Ja tez kiedys wyslalam dwa dosyc melodramatyczne maile do chlopaka, ktory delikatnie mowiac nie traktowal mnie jak nalezy. Potraktowalam to jako pozegnanie, wyrzucilam z siebie caly zal i na tym mialam zamiar zakonczyc ta znajomosc. Nie umialam mu tego wszystkiego powiedziec wprost, bo za duzo bolu mi sprawil i w ogole wtedy sie nie dogadywalismy. Co sie okazalo chlopak maile przeczytal, nie umarl ze smiechu, za to sie poplakal (w zyciu bym nie pomyslala), przeprosil, wiele rzeczy sobie wyjasnilismy, nie rozstalismy sie wtedy, a on zaczal mnie traktowac calkiem inaczej, skonczylo sie olewanie itp, a pozniej sie we mnie zakochal. Tak wiec zycie bywa czasem rownie nieprzewidywalne co najbardziej zakrecona telenowela.

Kochanie, napisz co Ci da spokój, bo do niego i tak nie dotrze... :o przepraszam, ale tak myślę... 3 lata?? jeśli uważasz, że musisz się wypisać, żeby zakończyć tę chorą znajomość, jeśli jeszcze liczysz, że Twoje słowa i uczucia na niego zadziałają, to napisz swoją pierwszą wersję, wygarnij mu to, co leży Ci na sercu wtedy zobaczysz (najbardziej dobitnie), że jego to nie rusza.... a jeśli już się wyleczyłaś i chcesz poprostu \"zaznaczyć\", że Cię bolało wcześniej a teraz już Cię nie ma - to...napisz trzy zdania: kochałam Cię bardzo i byłam ślepa teraz już widzę nie warto i niech sobie myśli co chce, niech sobie odbiera i interpretuje - nie Twoja już w tym głowa zasada jest taka - jeśli komuś zależy to zrobi co trzeba, żeby naprawić i zrozumieć Ty byś zrobiła, prawda? bo Tobie wciąż zależy... ale musisz poczekać, nie robić nic poza tym, bo inaczej nie zobaczysz czy zależy również jemu ciężka to gra, życie...

Gość zupapomidorowa
Pomyśli, że byłaś cholernie pijana.

Ładne co napisałaś, ale jesli jemu na Tobie nie zalezy to splynie po nim jak po deszczu... taka prawda jak jedna strona ma Cie kompletnie w dupie, to nawet anjpiękniejsze słowa najbardziej wyrafinowane, nic nie wskurają a jedynie będzie miał satysfakcję ze się poniżasz