Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina_23_

Ciężka Sprawa

Polecane posty

Gość Karina_23_

Dziewczyny prosze pomóżcie mi rozwikłać mój dylemat, od 2 prawie lat stara sie o mnie pewien gościu, ale ja daje mu do zrozumienia że nie interesuje mnie on, zresztą widział już mnie nie raz z moim chłopakiem, ostatnio podszedł do nas i chciał bić się z moim chłopakiem pod pretekstem że ten krzywo patrzył na niego, dodam że gościu jest dość poważny, i zaszokowała mnie jego postawa.

Gość
To chyba jakiś psychopata. Może zbyt subtelnie się do niego odnosisz i dlatego wciąż żywi nadzieję? :p

Gość Melesio
Trudno powiedzieć.

Gość Karina_23_
wiesz, tylko nie umiem rozwikłac jego intencji, DLACZEGO on to zrobił? jaki miał w tym cel? czy rzeczywiście mój patrzył krzywo na niego?? ale to przecież nie jest powód do takiej agresji u faceta poważnego , żeby od razu z rekami

Gość Karina_23_
nikt nie odpowie?;(

Gość umbaumba
Zebym byla dziewczynom odpowiedzialabym ci na to dreczace pytanie ale nie jestem wiec nie odpowiem.

Gość Karina_23_
pomóżcie

Gość Melesio
Ale czego ty chcesz, jakie są twoje oczekiwania, bo to że wystartował do twojego chłopaka to nie jest miłe, ale może miał powody których nie jest w stanie przedstawić, zdaje sobie sprawę że nie zostałby zrozumiany, a że czuje to co czuje. No trudno przepowiadać, ale jeżeli ty jesteś pewna tego co cię łączy z aktualnym facetem. To jest też przecież zależne od ciebie, a może właśnie głównie od ciebie, może to ty powinnaś zabrać głos, nie sądzisz?

Gość Xgue
Twoje zdanie jest wazne , moze daj ostro do zrozumienia temu atakujacemu,ze nie jestes zainteresowana. Moze sobie odpusci.

Gość mokkij
Jezu, a o czym tu myslec? Gosc zabujany w Tobie i uwaza ze jedyna przeszkoda w byciu razem jest Twoj facet. Tak go nienawidzi ze juz nie wytrzymuje. Przelal na Twojego biedaczyne cale swoje nieszczescia zyciowe...

Gość Lilalalaaa
Na twojego BIEDACZYNE buhehehehe

- stara się wciąż bo go podpuszczasz i masz z tego fun - skłonność do bójek to typowe po alkoholu, wracał z imprezy etc. - powodem agresji mogło być cokolwiek, niekoniecznie twoja nieskromna osoba - lepiej dla wszystkich będzie jeśli mu niesubtelnie odmówisz, tak żeby dotarło. nie wiadomo co mu odp..y jeśli się nakręci.

Gość umbaumba
Wszystkie 3 zdania powyzej od myslnikow sa bledne albo nie na temat czyli 1 huuuuuj.