Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orlica pełną parą

Mam 30 lat i nie mam dzieci, jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość do axa24
no właśnie sztuką jest nie dać sobie pozwolić zrobić niechcąco dziecka, bo jak się idzie do łózka to się planuje kiedy dziecko, a jeżeli idzie się dla seksu to się zabezpiecza. Także dla mnie te kobiety co zaliczają wpadki to są idiotki, od czego jest antykoncepcja, no ale, co one się będą zabezpieczały,jak są albo niedouczone albo chcą złapać faceta na dziecko. Także te samotne matki to siebie tylko poniżają, bo swoją osobą nie przedstawiają nikogo ciekawego.

Gość upsaaa
uppppp

Gość axa24
Wiesz nie wiem samotna matka nie jestem.Na Twoim miejsu zajelabym sie wlasnym poukladanym swiatkiem,a nie gadala trzy po trzy o czyms czego nie rozumiesz.Wogole no comment...

Gość axa24
Aha i mowi sie niechcacy a nie niechcaco.Ijak Ty chcesz sie o innych niedouczonych wypowiadac.Jaki jest cel Twoich wypowiedzi dziewczynko.Co Ty probujesz udowodnic calemu swiatu??Ogarnij sie.Swiat ma Cie w dupie:)

Gość birimi
o bosche...dalej tluka ten watek.Ja tam na temat samotnych matek nie mam zdania.Nie jestem nia.Nie bede nikogo osadzac,bo to podle jak dla mnie.Ja mam swoje zycie tez nie idealne.Ludzie to taki glupi gatunek,ze w wiekszosci atakuja albo boja sie tego czego nie rozumieja.I mozesz do nich mowic oni i tak nie zrozumieja...

Gość hrum hrum hehe
Ej do tej tam na samej gorze slow kilka.Kobieto co ty sie z choinki urwalas??Kurwa normalnie padam na twarz przed toba o bogini madrosci i oswiecenia.Pfffffffffffffffffffffffffffff sama ta wypowiedzia kazdy podwazy te twoja modrosc.Polknac pigule na czas kazda kurwa potrafi rowniez nie tylko ty wiec idz dziecko postudiuj slownik jezyka polskiego jak ci sie nudzi.Hahahaha no nie moge.

Gość elektra666
Hahaha i mnie tez na smiechy zbralo szczegolnie ten fragment:"bo jak sie idzie do lozka to sie planuje kiedy dziecko"a co to jak ide do lozka to musze juz dziecko planowac??Ja mysle,ze chcialas napisac nieco innaczej ale faktycznie nie umiesz logicznie zbudowac zdania...to co ja mam byc dziewica zeby mnie nie okrzykneli niedouczona kiedy zajde w ciaze z wpadki??Bo przeciez nie ma stuprocentowej pewnosci jesli chodzi o antykoncepcje.To co mam sobie wibrator kupic??Ja musze rozladowac sie potrzebuje seksu jak kazdy czlowiek.Co moze przyjemnosci z pieprzenia tez nie wypada miec??Ja np potrzebuje kutasa i co??Kazda potrzebuje no taka jest prawda tak nas natura stworzyla.

Gość coz
kontrowersyjna ta wypowiedz na samej gorze(bo pani "madra i mocno stapajaca po ziemi" nie raczyla podac sensownego nika).Wierz zlotko??Sa tez ludzie,ktorzy stapaja trzydziesci centymetrow ponad chodnikami,a tobie brak tolerancji,a to jest glowna cecha zacofania naszej cywilizacji niestety...

Gość do axa24
to próbuję udowodnić, że jak daje się dupy to zabezpiecza a nie zalicza wpadkę. Widziałam nie jedno dziecko a zwłaszcza chłopcy cierpiący z tego powodu, że nie mają ojca przy sobie. Także, że dziecko cierpi to już was nie obchodzi. Wstydziłybyście się, przynajmniej nie krzywdziły własnych dzieci, matki polski od siódmych boleści.

nawet tabletki nie zabezpieczają w 100% przed ciążą, można być na hormonach, kochać się w prezerwatywie i jeszcze zabezpieczać się globulkami, a i tak można zajść w ciążę. żaden sposób nie daje ci 100% gwarancji, przynajmniej w połowie przypadków wpadki nie wynikają z głupoty czy niedouczenia, jak mówisz.

Gość axa24
"Widziałam nie jedno dziecko a zwłaszcza chłopcy cierpiący z tego powodu, że nie mają ojca przy sobie." hehe...moja droga.Nawet piszesz tu na tym forum z takim doroslym juz dzieckiem(mianowicie ze mna).Moja matka sie nie wstydzi,ze mnie moj spermodawca splodzil,a ona urodzila,wychowala,darzyla(i darzy)wielka miloscia plynaca z matczynego serca.Jestem wdzieczna za trudy jakie wlozyla wychowujac mnie(a nie mam latwego charakreku uwierz-to po spermodawcy).Ciesze sie wrecz,ze jestem na tym swiecie.Nie bylas nigdy takim dzieckiem dziewczyno wiec po co sie wypowiadasz.Nie masz zielonego pojecia o niczym.

Gość Och ach och ach och ach och.
No to rzeczywiscie kochana!!!Fajnie,ze zauwazylas choc Ty jedna te dzieci(oklaski).Nie no inni ich nie widzieli jeszcze musisz im pokazac.A tak powaznie zajmij sie swoim zyciem.Za smarkata jestes zeby innych osadzac.Tam gdzie sie dzieje krzywda takim dzieciom prawdziwa moze lepiej pomoz.Jak noworodki sa wyrzucane przez okna moze sie tym np zajmij.Jestes po studiach??Zrob cos dla ludzkosci i moze idz na jakis kierunek gdzie bedziesz mogla zapobiegac takim tragediom a nie klapiesz geba o czys bezsensownie.Nie zablysniesz w ten sposob.

Gość hehehehehehehe
00:15 orlica pełną parą mam 30 lat i nie mam dzieci, jestem nienaruszona, nierozepchana i gibka. No to wkrótce będziesz: nienaruszona, nierozepchana, gibka, stara, samotna i zgorzkniała :) Czyli taka orlica z podciętymi skrzydłami i przetrąconym dziobem :)

Gość do axa24
czytaj ze zrozumieniem ...... "a zwłaszcza chłopcy " po drugie, samo tłumaczenie, że zabezpieczenie nie daje 100 % pewności to jest tak samo tłumaczenie w obecnej dobie pijaka, próźniaka, że nie ma pracy, no bo on nie szuka, tak i te osoby nie zabezpieczają się, no ale mają czym się tłumaczyć.

Gość axa24
Fragment "a zwlaszcza chlopcy"pominelam gdyz jest dla mnie glupi.Pozostawilam go bez jakiegokolwiek komentarza.Koto to niby powiedzial,ze chlopcy bardziej przezywaja brak ojca jak dziewczynki??To,ze mnie brakowalo ojca jednak nie jest powodem do tego zebym obwiniala swoja matke.Ty jednak jestes tepa!!

Gość axa24
I sie odpierdol wkoncu odemnie nie pisz mi tu do axa co to ja twoja kolezanka jestem??

Gość axa24
I co Ty mozesz powiedziec czy kobiety z wpadki sie zabezpieczaly czy nie??Nie wiem w jakim towarzystwie Ty sie obracasz dziecino ale skoro wiesz napewno,ze te kobiety sie nie zabezpieczaly(co Ty je znasz)to musisz zmienic towarzystwo,bo im sie nie da przetlumaczyc,ze zle robia nie zabezpieczajac sie tak jak ja nie moge Ci wytlumaczyc,ze jestes tepa.

Gość Och ach och ach och ach och.
wlasnie kto to powiedzial,ze tylko chlopcy bez ojca cierpia.Dziewczynka w ojcu widzi ideal.Wzoruje sie na nim.Kieruje sie tym przy wyborze faceta kiedy juz jest dorosla.Brak ojca to dla niej pewne zagubienie w swerze uczuciowej.Nie wie ta kobieta wtedy jak powinien wygladac zwiazek.Mala dziewczynka potrzebuje milosci i matki i ojca jak kazde dziecko.Zarowno na chlopcu jak i na dziewczynce brak ojca sie odbija.Tylko,ze to odmienna plec jest wiec na kazdym w inny sposob.Co Ty dziecko mozesz widziec w tych tematach skoro masz takie poglady.Swe glupie posty piszesz tutaj i one sa skutkami twej niewiedzy.Idz wiec z Bogiem dziecko.

Gość Betiiiiiiiiiiiiiiii
Moje dziecko poczelo sie chodz moj facet mial zalozona prezerwatywe.

Gość mirko je je
o ile mi wiadomo pijak jest osoba uzalezniona CHORA.On najpierw musi sie zgodzic na terapie by pojsc do pracy i funkcjonowac.Jesli nie rozumie,ze potrzebuje pomocy ten co liczy,ze taki pijak pojdzie do pracy jest naiwnym glupcem:)Ale nie wiem co ma piernik do wiatraka tak ogolnie dupy sie to nie trzyma na tym topiku...

Gość Jimi85
Ja wychowywalem sie bez ojca i zyje i mam sie dobrze.Ojciec mnie nie chcial.To nie wina matki.Byli ze soba naprawde dlugo.A on ja zostawil jak dowiedzial sie o ciazy.Nigdy go nie widzialem.Nie obwiniam matki za nic kocham ja nad zycie i wiem,ze zrobila wszystko by wychowac mnie na dobrego czlowieka.Czasem zycie nie uklada sie tak jak sie tego chce.Nie da sie nic przewidziec.Wiec zanim panno madralinska zaczniesz wywalac tu swe madrosci przezyj jeszcze kilkanascie lat i dopiero jak zycie kiedys da Ci w dupe wypowiadaj sie na jakiekolwiek tematy z nim zwiazane.Tymczasem dalej wierz naiwnie,ze bedzie tak jak sobie wszystko zaplanujesz.Mimo wszystko duzo szczescia zycze w zyciu,bo wielu ludziom jego zdecydowanie brakuje...

Gość ty miernoto
do tej piczy na samej gorze,a Ty co soba reprezentujesz??MIERNOTE