Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orlica pełną parą

Mam 30 lat i nie mam dzieci, jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość noo jak ty masz 30 lat to ja
jestem chińska cesarzowa !!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D przenigdy w to nie uwierzę! Bo tak zachowują sie tylko jakies durne małolaty :O przeczutaj samą siebie ...🖐️

Gość orlica pełną parą
:):):):):):):):):):):)mam trzydzieche i h.j cie obchodzi jak sie zachowuje

Gość już przestańcie pieprzyć
że 30 latka jest stara, chyba was konkretnie pokręciło :D

Gość dfdegrf
oj mamuski nie podniecajcie sie tak bo wam zylka peknie toz to prowokacja, z daleka widac a te d razu sie rzucily zapewniac jakie to sa cudowne i ponetne po ciazach

Gość a to twoj glowny powód
do dumy? kiepskawo.

Gość odezwały się pomarszczone
mamusie :D:D:D:D:D:D idźcie dziecku pieluchę zmienić, bo znowu mąż z domu się wyprowadzi, bo kupą wali :D

Gość ferrrrarrrri
no i teraz się wyzywać będą

Gość axa23
"taaaaaaaaaaaaaaaaa wszystkie mamuski wmawiaja sobie i innym, ze nie sa rozepchane, jaka to one maja fajna figure itd.. zal mi was, no ale coz, czasu sie nie cofnie. cialo po bachorze nigdy nie bedzie takie samo jak przed bachorem. zebyscie nie wiem co wmawialy innym!!!!! taka jest prawda, i ta prawda wcale nie oznacza, ze cialo po bachorzze jest lepsze. jest gorsze!!!!! tzrba niestety wybrac: bachor albo fajna figurka." Jak stary pierdolil Twoja stara to ja rozepchal,a jak ciebie kupo gowna Twoja stara wysrala to jej sie pizda rozepchala i cale zycie Ciebie za to obwiniala.I teraz Ty masz jakas traume gleboka i sie tu sadzisz na kafe,bo tu Cie krowo nie widac ani twoich wad ciala.Jak chcesz to Ci wysle zdjecia mojej figury glupie krowisko coby Ci gulek podskakiwal.Po pierwszym dziecku waze mniej o trzy kilogramy niz wazylam zanim zaszlam w ciaze.Biodra zrobily mi sie szersze i bardziej kobiece.Mam wieksze piersi.Mam 24 lata a wygladam jakbym wlasnie liceum konczyla.Niektore baby takie jak Ty nie potrafia zniesc tego,ze nie nadaja sie do rodzenia dzieci.Nawet kobieta nigdy nie bedziesz.No Dalej podaj mi maila swojego bachorze.

Gość axa23
Jaki nosisz rozmiar wiesniaro malowana.Bo w moje spodnie nawet te co juz za duze(ktore przed ciaza nosilam)to swej wielkiej zapewne dupy nie wcisniesz.A nosze najmniejszy(6 w UK).To Ty mozesz sobie na ten pusty leb ewentualnie zalozyc.I tak huj wie czy sie ten Twoj kaczan tam zmiesci.

Gość jem kupencję
co za chamska małpa. pewnie autorka uderzyła w jej czuły punkt :). moje teorie: - rozpasła się, a gadkę o mailu podaje, bo wie , że i tak nikt jej zdjęcia nie chce - facet ją zdradził w trakcie ciąży lub po - coś jej wisi - coś jest za szerokie w każdym razie coś ją zabolało, ale co i gdzie, to już jej tajemnica :)

Gość Ivoneczka25
bachory masz ty my mamy dzieci.Ja jestem rozepchana,gruba brzydka i g mnie obchodzi jak wyglądam bo mam ukochane i ozekiwane dziecko.Mogłoby mi nawet ręce u...abym tylko miała moje maleństwo,A terazm ożecie obrzucać mnie mięsem ile dusza zapragnie

Gość do axa
jestes tak wulgarna, ze w pewnym momencie pomyslalam, ze nie ma sensu wdawac sie w dyskusje z takim rostakiem. moze i jetes chudsza po ciazy, ale chydosc nie oznacza pieknego ciala. rozstepow, wielkiej pochwy, wiszacych i pustych cyckow, wielkiego dupska nie da sie niestety zmienic, nawet jesli schudniesz bardziej. ciaza to niestety dewastacja ciala, do konca zycia pozostawia zmiany. wiec wybor - albo super cialo albo ciaza! nikt nie wmowi mi, ze po ciazy wyglada lepiej niz przed bo to nieprawda. mozna wygladac dobrze jesli sie o siebie dba, ale cialo juz nie to.. niestety...

Gość zaden obowiazek
super ciało to cos co i tak przeminie

Gość co za pustaczka
pewnie ze super cialo i tak przeminie i zostanie stara pomarszczona baba w domu starcow

Gość a jaka masz pewnosc
ze ty majac gromade dzieciorow nie wyladujesz w domu starcow a dzieciory beda sie zrec o twoj majatek??? hm? nie znasz dnia ani godziny. pytanie- czy nie lepiej spedzic zycie podrozujac, realizujac swoje marzenia bez kuli u nogi zawana dzieckiem czy raczej zostac matka polka, uzerac sie z bachorem od rana do nocy by potem na starosc uslyszec pare milych slow? dziecko to jedna wielka niewiadoma. i nie wazne jak bedziesz sie starala wychowac, w przyszlosci moze byc twoim przeklenstwem..

Gość axa23
Jesli ktos z nudow zaklada takie tematy to mi sie cisnienie podnosi.Wulgaryzm za wulgaryzm.BACHOROW nie ma.Sa dzieci.Do JEM KUPENCJE.UMYJ DUPE JAK DO LUDZI MOWISZ DZIEWCZYNO.A Ty trzydziecha pelna geba nie fantazjuj. "jestes tak wulgarna, ze w pewnym momencie pomyslalam, ze nie ma sensu wdawac sie w dyskusje z takim rostakiem. moze i jetes chudsza po ciazy, ale chydosc nie oznacza pieknego ciala. rozstepow, wielkiej pochwy, wiszacych i pustych cyckow, wielkiego dupska nie da sie niestety zmienic, nawet jesli schudniesz bardziej. ciaza to niestety dewastacja ciala, do konca zycia pozostawia zmiany. wiec wybor - albo super cialo albo ciaza! nikt nie wmowi mi, ze po ciazy wyglada lepiej niz przed bo to nieprawda. mozna wygladac dobrze jesli sie o siebie dba, ale cialo juz nie to.." W bledzie jestes.Jesli przed ciaza mialo sie tylek jak orzeszek,a po ciazy nabral dopiero jakiegos ksztaltu kobiecego no to sie sila rzeczy lepiej wyglada.Piersi mi nie wisza,bo duzych nigdy nie mialam.Troche wieksze sie zrobily i tyle.Takie ciezkie nie sa zeby musialy wisiec.Wiele zalezy od tego jaka masz skore.Nie mam ani jednego roztepu jesli chcesz wiedziec i czesto jestem obiektem zazdrosci kolezanek,ktore tez rodzily.Ty pewnie nawet nie rodzac nigdy nie bedziesz miala takiego tylka jak ja.Ja Ci cos wmawiam??To Ty mi wmawiasz,ze ja i wszystkie kobiety po ciazy maja zdewastowane cialo.I jeszcze jedno do jem kupencje.Ja bym byla rada jakbys tego maila podala.Ale zadna z was "pieknych trzydziestek" heheh go nie poda bo za wysokie dla was progi i dobrze o tym wiecie.Musialybyscie byc seks bombami a takie nie bedziecie nawet po liftingu,pomniejszaniu pochwy i odbytu(skoro dajecie na prawo i lewo)oraz odsysaniu tluszczu.Lubicie miec codziennie innego kutasa w dupsku.Obrzydliwe jestescie.Stare kurwy doslownie.Bo kobietami nigdy nie bedziecie.Ciekawe ile razy syfy na pizdzie roznosilyscie.Tylko sie nie gzijcie po pijku,bo jak w ciaze ktora zajdzie to nie dosc,ze zbrzydnie(bo juz nie te latka jak sie cale zycie zwlekalo...)to jeszcze nie bedziecie wiedzialy kto jest ojcem...Krem przeciw zmarszczkom sobie kupcie i nie fantazjujcie.

Gość megan21
\"a jaka masz pewnosc ze ty majac gromade dzieciorow nie wyladujesz w domu starcow a dzieciory beda sie zrec o twoj majatek??? hm? nie znasz dnia ani godziny. pytanie- czy nie lepiej spedzic zycie podrozujac, realizujac swoje marzenia bez kuli u nogi zawana dzieckiem czy raczej zostac matka polka, uzerac sie z bachorem od rana do nocy by potem na starosc uslyszec pare milych slow? dziecko to jedna wielka niewiadoma. i nie wazne jak bedziesz sie starala wychowac, w przyszlosci moze byc twoim przeklenstwem..\" Masz racje nie wazne jak bedziesz sie starala...ale na staraniu to sie nie konczy.Jak ktos tylko sie bedzie staral a nie bedzie wychowywal to bedzie tak mial.Ludzie inteligentni umieja wychowywac swoje dzieci.Ty traktujesz dziecko jak bachora i kule u nogi.Inna kobieta kocha.Wy zaczelyscie od glupich tekstow na temat ciala kobiet po ciazy.I bzdury wypisujecie,bo widzialam nie jedna piekniejsza po ciazy od tej co nigdy nie rodzila.Ale dobrze o tym wszystkim wiecie.Nie wiem albo po drugiej stronie monitora siedza jakies gowniarze smierdzace albo macie powazne problemy natury psychicznej dziewczyny...

Gość hahahahhahahahahha
One dzieci pewnie miec nie moga i placza po kontach bidulki.

Gość skuteczna prowokacja
ależ się rozjuszyły mamunie w obronie swoich figur nastolatek :classic_cool:

Gość axa23
I czesto jak w sklepie wybieram spodnie to "mile" panie patrza jak na ufo kiedy biore do przymierzalni xs albo 6 i czesto mowia,ze beda za male.A pozniej ze zdziwieniem sie gapia i normalnie zazdrosc je zrzera.Ja bede wygladac jeszcze dlugo na 16 lat.Taka mam urode.To chyba takie kobiety jak ja maja byc z czego dumne.Ile razy zaczepiaja mnie mlodsi faceci na ulicy to mile pewnie tego nigdy nie doswiadczylyscie.W wieku trzydziestu lat potomka bede miala juz odchowanego i jeszcze bede atrakcyjniejsza od was.A zestarzejemy sie wszyscy i tak. Tylko Wy wczesniej stare bezdzietne prochna.Wiedniecie.Czekajcie teraz na menopauze.A pozniej w samotnosci liczcie zmarszczki na ryjach.

Gość sukienka skrojona na miarę
W takim razie cieszymy się razem z tobą, a teraz odejdź 🖐️

Gość wandziulaaa
Autorko, ale bzdury piszesz. Myślisz, że to, ze nie masz dzieci, zapewni ci wieczna młodość? I tak ci cycki obwisną, i tak się rozleziesz, i tak będziesz miała wory pod oczami i zmarszczki, i tak będziesz wyglądała staro, bo bedziesz stara. Jakby 20-latka takie rzeczy pisała, to bym sie nie dziwiła. Ale 30-latka juz widzi u siebie różne oznaki, które świadczą o tym, ze nie staje sie coraz młodsza i wie, ze nie pomoze swiety boze - każdy sie zestarzeje. Wiec ani ty 30 lat nie masz, ani problemu, tylko nudzi ci sie i chcesz sie poawanturowac

Gość axa23
Cieszycie sie heheheh niezly ubaw.Chlipiecie gdzies tam pewnie ukratkiem nad swoja brzydota,bo takie niedorobione jestescie.Wyniosle na kafe wielkie seks bomby,a w rzeczywistosci stare pudla.Dziecka juz nie urodzicie,bo nie chcecie pogorszyc i tak paskudnego wygladu ciala.I taka jest prawda zalosna.I cos wam jeszcze powiem zarosniete cipy.Mam zamiar w najblizszym czasie znowu zajsc w ciaze,bo zawsze chcialam miec dwujke dzieci.Im jestem mlodsza tym skora bardziej elastyczna i cialo bez problemu wraca do swoich rozmiarow przed ciaza.Kazdy ginekolog,polozna Ci to powie.Bosche nie dosc,ze bezczelne to jeszcze ciemnota...

Przepraszam bardzo, ale czegoś tu nie rozumiem? Czemu się kobiety wyzywacie? Jak któraś nie chce dziecka to niech nie ma, ale niech nie obraża innych kobiet, które mają dzieci. Są dziewczyny, które po ciąży wracają do swojej figury i są takie , ktorym się to nie udaje. Są ważniejsze rzeczy w życiu niż płaski brzuch. Jak któraś kobieta chce dziecka to kieruje sie jego dobrem, jeśli mężczyzna kocha kobiete, to jej zmienione po ciąży ciało nie będzie mu przeszkadzać, bo prawdziwy facet zdaje sobie sprawe, że kobieta nosi dziecko przez dziewięć miesięcy a później trudy porodu znosi również dla niego by mógł cieszyć się ojcostwem. Do rodzicielstwa trzeba dorosnąć i jak czytam wypowiedzi niektórych dziewczyn to myśle, że lepiej byłoby gdyby nigdy matkami nie zostały, bo matka nie moze być myslaca tylko o wlasnych potrzebach egoistka.

Gość wandziulaaa
Ja dzieci nie mam, ale moje kolezanki z liceum niektóre po jednym, niektóre już po dwoje. Mamy tez po 30 lat. I nie mozna powiedzieć, zeby wygladały gorzej niz te, które dzieci nie mają. Maja super figury, ładną skórę, bardzo ładne z nich babeczki. Nie wiem, w jakich kregach autorka sie obraca, ze tam osoby po ciaży wygladają jak potwory. Widac o siebie nie dbają i to wszystko

Ciało masz może ukształtowane i elastyczne, ale gorzej z mózgiem.

Gość axa23
Do sukienka skrojona na miare.W jakim rozmiarze 42 heheheh.A tak powaznie lepiej miec gorzej z mozgiem niz nie miec go wogole tak jak w Twoim przypadku:D Za te bachory glupie picze.Nie ma bachorow sa dzieci czy to jest jasne dla was i przejrzyste.Podwiaz sobie jajniki glupia krowo skoro tak sie boisz,ze bedziesz musiala pieluchy zmieniac,a nie tu na kafe swoje frustracje wyrzucasz obcym bogu ducha winnym i przedewszystkim szczesliwym kobietom.By Cie pindo jasny grom z nieba pierdolnal niedorobiencu.

Pustym zawsze zależy na wyglądzie. A ja z dwojga złego wolę jednak pełniejszy mózg niż płaski brzuch, chociaż nie narzekam. Obawiam się, że nawet szczuplejsza i wyższa od Ciebie jestem, a i po jednym porodzie i w kolejnej ciąży.