Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orlica pełną parą

Mam 30 lat i nie mam dzieci, jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość takie tam gadanie
axa- a ja z ciekawosci zajrzalam na twoj profil na nk i w szoku jestem- wyglądasz na normalną dziewczynę a slownictwo masz koszmarne. Serio. Przystopuj troche z bluzgami bo czytac sie tego nie da. Poza tym naucz się robić makijaż i może trochę mniej zdjęć Twojego dziecka? Widać, ze raczej nic wiecej Ci w zyciu nie wyszlo... Pozdrawiam

Gość własnie axa
tylko bachor ci wyszedł. No i jeszcze nieładny:(

Gość ale kwas123
Chlopczyk sliczny :) mamusia tez niczego sobie :P

Gość axa23
Skoro jestes taka madra to czemu nawet nie poslugujesz sie nikiem tylko wolisz byc anonimowa.Wchodzac na moj profil to az sie musialas dac na niewidoczna,bo boisz sie jakbym ja skomentowala twoj profil.Wiesznie chcesz cyztac tego co ja pisze to nie wiem idz na spacer obiad sobie zrob idz sie wysrac moze.Ja z checia o bachorach tez nie czytam i tez jestem w szoku jak niektore kobiety nazywaja dzieci.Wiec wypierdalaj.Z tymi z ktorymi utzrymuje kontakty rozmawiam jak z ludzmi,a z malpami to tylko jak ze zwierzeciem...Do WLASNIE AXA kolba ci w ryj kimkolwiek jestes:)

Gość wandziulaaa
całkiem ładna kobitka, ale trzeba przyznac - słownictwo jak z kloaki

Gość sukienka skrojona na miarę
Nie mam osobistego profilu na NK, tylko taki bez zdjęcia abym mogła oglądać paszczury ekscytujące się swoimi dziećmi i wycieczkami za gramanicę państwa. A nick mam, przecież na kafe nie ma możliwości pisania beznickowo.

Gość axa23
No co??Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie nie prawdasz.Umiem sie wyslowic kiedy trzeba ale jak nie ma z kim...Poprostu gotuje sie we mnie jak widze tego typu posciki.I wyzywanki jakies na temat kobiet,ktore maja dzieci.Wiec sobie pozwolilam.To nie jest sztuka komus ublizyc owszem.Ale sie przynajmniej nie podaje za kogos kim nie jestem.Koncze to,bo czasu juz duzo zmarnowalam na bzdety scisle rzecz biorac.A co do slownictwa to nie sadzicie chyba,ze sie tak na codzien odzywam.Tylko jak mi ktos powaznie zajdzie za pazury.Bez tego wlasnie w niektorych miejscach na swiecie trudno o szacunek.Oby tych miejsc bylo jak najmniej.Najlepsza obrona jest atak.Pozdrawiam szczesliwe mamy i ich pociechy,a te co im sie nie podoba niech mnie pocaluja w dupe:D

Gość takie tam gadanie
po co mialabym sie "dawać na niewidoczna"? Zalogowałam się, zajrzałam z ciekawości- przeciez wcale się z tym nie kryję. Sama jestem w ciąży więc zaglądam na to forum, a odezwałam się, bo zszokowała mnie forma w jakiej się wyrażasz- jak jakaś stara, sfrustrowana, wulgarna kobieta! Do tego tak chwalisz się swoim ciałem, że spodziewałam się naprawdę zgrabnej dziewczyny. Jestes zwykłą, przeciętna z wyglądu dziewczyną na dodatek wulgarną. Poza tym nie za bardzo jest co ogladać na Twoich zdjęciach- albo dziecko albo TY. Mówię szczerze, bo trochę dziewczyno przesadzasz. Pozdrawiam

Gość ojejej ale pomyje

Gość haha axa ty i rozmiar xs
owszem szczupła jesteś i nie brzydka taka normalna. Ale patrząc na Twoją figurę nie ma czym się podniecać. Wyglądasz na rozmiar 36-38 a nie 34. Trochę sobie rozmiarówke zaniżyłaś. Tylko nie wiem po co bo gruba nie jesteś. Czyżby po prostu usilne dowartościowanie sie?

Gość axa23
posluchaj ja wcale nie czuje potrzeby pokazywania mojego profilu.Dalam link z jednym zdjeciem wiec po co ogladasz calosc.I ja sie nie chwale kobiety boscheeee.Poprostu ubodl mnie sposob w jaki wyrazaly sie tu niektore kobiety o dzieciach i figurach ich mam.A tak przy okazji to zdjecie bylo robione trzy miesiace po porodzie takze wazylam jeszcz etroche wiecej niz dzis i ogolnie bylam szersza niz dzis:)Dla dociekliwych.Wulgarna jestem owszem ale nie dla osob na ktorych mi zalezy.Wiec turlac dropsy heheheh

Gość czerwona różyczka....
do axa masz pokrzywione zęby, nijaki wyraz twarzy, kanciastą twarz, 107 zdjęć na profilu świadczy o pewnych ukrytych kompleksach i wyglądasz na 35 lat (nie wiem ile masz w rzeczywistości). czym się chwalisz i z czym do ludzi? co z tego że masz rozmiar 36 skoro jesteś pusta?

Gość haha axa ty i rozmiar xs
a ja sobie obejrzałam prawie wszystkie Twoje zdjęcia. I wcale nie uważam że kobieta po porodzie ma być gruba. Sama mam świetną figurę a mam dziecko. Ty też mam dobrą figurę a to wszystko zależy od genów i przede wszystkim dbania o siebie. A co do Twojego słownictwa to mało mnie ono obchodzi. Moją koleżanką nie jesteś więc nie przeszkadza mi to jak sie wyrażasz.

Gość hdfjkjghfhdgjklfa
kim trzeba być żeby podawać linka do swojego profilu? szkoda mi tylko tego dziecka :O

Gość takie tam gadanie
Axa- no skoro dajesz linka do swojego profilu to obejrzałam jeszcze parę zdjęc- przecież chyba po to się daje linka do swoich zdjęc, prawda? Ponadto kobiety świadomej swojej wartości, która się czuje atrakcyjna raczej nie ubodzie fakt, że ktoś brzydko wyraża się o kobietach-matkach. Chyba, ze ma jakis problem- wtedy zachowują się podobnie do Ciebie. Tłumaczą się, pokazują zdjęcia- i po co? Przystopuj trochę Axa bo naprawdę aż się nie chce wierzyć, ze tych textów nie pisze jakiś gostek spod budki z piwem :)

Gość axa23
Impulsywni ludzie,cholerycy czy cos Ci to mowi??Pozatym na profilu tylko ja i dziecko przewaznie(czasami tatus dzidzi),bo to glownie zeby miec szybki kontak z rodzina.Nie mieszkam w Polsce "hdfjkjghfhdgjklfa kim trzeba być żeby podawać linka do swojego profilu? szkoda mi tylko tego dziecka." No rzeczywiscie straszne rzeczy.Profil jest zablokowany dla nieznajomych.Moga sobie tylko obejrzec.

Gość axa23
"i wyglądasz na 35 lat (nie wiem ile masz w rzeczywistości). czym się chwalisz i z czym do ludzi?" Bez dowodu osobistego nie chca mi sprzedac piwa,papierosow nie wejde na zadna dyskoteke.35 lat niezle chyba okularow nie mialas na galach.

Gość hdfjkjghfhdgjklfa
impulsywność można też okazać nie rzucając takim chamskim mięsem, ale do tego trzeba mieć klasę. wstyd, żeby tak się wyrażała matka małego dziecka. do niego też tak mówisz? :O

Gość cherrystar
Axa wiesniara sie romnozyla i traktuje to jako wielkie osiagniecie zyciowe. To ze w glowie pusto, wartosc na rynku pracy: ZEROWA jej juz nie interesuje:D:D Jak skonczy sie kaska, to da dupy nastepnemu i znowu sue rozmnozy...

Gość cherrystar
No i oczywiscie, co jest typowe dla takich bezmozgowcow, dziecko nazywa DZIDZIA:D

Gość axa23
Wiesz potrafie byc inteligentna i glupia,moge byc troskliwa i moge myslec tylko o sobie.Dla ludzi ktorych kocham wszystko co najlepsze.

Gość axa23
Pierdolcie sie niedorozwoje mozgowe hehehehehhehehehe wachac dupy nara

Potrafisz być inteligentna i głupia z przewagą głupoty wrodzonej :D Cieszymy się jednak z twoje szczęścia, ale zostaw już klawiaturę w spokoju 🖐️

Gość cherrystar
Niech ktos napisze do jej znajomych w NK z linkiem do tego watku. Niech zobacza, z jaka wiesniara sie zadaja:D

Gość a jakze
to swietny pomysł nie jednemu z jej znajomych włos dębem stanie😠

Gość a jakze
jakim słownictwem ta prostaczka sie posługuje

Gość beti 666
Ale jestescie msciwi.Ciekawe co to wam da.Sami lepsi nie jestescie...

Gość beti 666
A co mysleliscie,ze tak sobie ten link tutaj zostawie?Dobre.