Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolizab

Dobry i tani prywatny dentysta z lodzi?

Polecane posty

Gość gość
tez lecze się w Ortoprotex w szczególności moge wypowiedzieć się o pani doktor Ewie Białas, reszty nie znam. Pozostali też mają sporo pacjentów, więc pewnie tez są nieźli z tego wnioskuję.

Gość gość
Moim zdaniem bardzo dobrym dentystą ogólnym w Ortoprotex jest Krzysztof Bąkała lekarz stomatolog ale przy okazji chirurg :) Polecam!

Gość gość
Od paru miesięcy chodzę z dziećmi do Smile Dent na Żeligowskiego. Miła pani doktor, dzieci się jej nie boją. Mają nowoczesne metody, znieczulenie, bezbolesne leczenie w przyjemnej atmosferze. Sama też się tutaj leczę, miałam choćby piaskowanie robione i wspominam bardzo dobrze. Pełna lista zabiegów jakie mają w ofercie jest na www.smiledent.com.pl

Gość gość
Też chodzę na wizyty stomatologiczne do Ortoprotex. Gabinet jest piękny, lekarze prawdziwi fachowcy no i sprzęt na którym pracują wydaje mi się, że jeden z najlepszych w Łodzi. Dla mnie najlepszy gabinet stomatologiczny w Łodzi :)

Gość gość
Wiem, że w www.smiledent.com.pl możesz zrobić zdjęcie wszystkich zębów za ok. 65 złotych i od razu przejść pełne leczenie stomatologiczne, nawet w niedzielę lub w sobotę. Byłem u nich w nagłym przypadku kiedyś. Chodziło o leczenie kanałowe zęba, coś mi się nagle z nim stało :P Straszny ból, ale przyjęli mnie natychmiast. Błyskawiczne wskazówki, a i cenowo niezwykle przystępny gabinet. Wskazuję stronę, bo warto obserwować ich promocje. Naprawdę duże rabaty, raz trafiłem na 30% przy usługach higienicznych. Tanio, dobrze, pilne przypadki obsługują, parking jest, gabinet działa w centrum. Nie ma się do czego przyczepić ;)

Gość gość
Nie wiem co dla Ciebie dokładnie znaczy tani dentysta, ale jeśli mówimy o kimś kto zna się na swojej pracy i chcesz mieć pewność, że zęby zostaną wyleczone w stu procentach to bez wątpienia mogę polecić gabinet stomatologiczny mddental. Masz cennik - http://www.mddental.pl/cennik/ żeby zobaczyć, czy takie kwoty za konkretne usługi Ci odpowiadają.

Gość Liwinka
Ja szukałam właśnie stomatologa dziecięcego też w łodzi, wiadomo to trzeba mieć nie tylko umiejętności, ale też empatię dużą, żeby np. dziecko zagadać, albo czymś zaciekawić – wiadomo też odczuwa malec stres. Córka miała leczone zęby właśnie pod narkozą w klinice Stomatologia Królewska, to jest na Królewskiej 7/11. Właśnie mogę ich polecić za podejście do dzieci odpowiednie, takie ludzkie.

Gość gość
Z takim bardzo tanimi dentystami to radziłabym raczej uważać bo jednak za wysoką jakość usługi się płaci. Natomiast można znaleźć takiego który oferuje rozsądne ceny jak ja gabinet Pani Małgorzaty Raszewskiej www.stomatologiaraszewska.pl w Pabianicach. Opłaca się trochę podjechać z Łodzi bo naprawdę kobieta świetnie i z wyczuciem leczy. Podobno jest też dobra jeżeli chodzi o stomatologię dziecięcą.

Gość gość
Myślę, że jeśli chodzi o dobrych dentystów to warto się wybrać do Bamedu do Dr Beaty Kosowskiej, ona jest naprawdę świetna w tym, co robi i ma bardzo fajne podejście do pacjentów.

Gość gość
A ja polecam badexdent.pl mazurska 29 miły rzeczowy i przede wszystkim pełen empatii lekarz dr Radzik. Przyjmuje dzieci, bliskie terminy zapisów w gabinecie jest mikroskop. Polecam

Gość gość
Niedawno przeprowadziłam się do Łodzi. Mieszkam tu około 2 miesięcy i niedługo zbliża mi się termin wizyty kontrolnej. Do swojego lekarza nie mogę pójść, bo to zbyt daleko, dlatego szukam kogoś kto ma dość szeroki zakres usług i będzie mnie w stanie szybko obsłużyć. Z osób, które popytałam zdecydowana większość poleca gabinet stomatologiczny przy Narutowicza (mddental chyba) warto?

Gość gość
Ja właśnie długo szukałam stomatologa dziecięcego też w Łodzi. Pytałam znajomych, czytałam opinie o lekarzach, ale tak jak piszesz lekarz musi mieć umiejętności, ale też empatię, żeby dziecko zagadać i czymś zaciekawić . Ja z kolei mogę polecić moje odkrycie gabinet stomatologiczny Ortoprotex. Jak ktoś ma blisko jak my to polecam.

Gość diamant24
Dobry I tani dentysta a wręcz najlepszy jest w Puławach. Pani dr. Wojas z pewnością wyleczy każdego zęba. Polecam udać się do AWO-DENT w Puławach.

Gość gość
Zgodzę się z jedną z przedmówczyń. Gabinet http://stomatologiaraszewska.pl ma naprawdę atrakcyjny cennik a przede wszystkim bardzo dobre usługi. Pomimo niewielkiej odległości od Łodzi, bo mieści się w Pabianicach - warto się tam wybrać :)

Gość gość
długie są terminy w Ortoprotex na wizytę z 12 latkiem?

Zapisz się do Gabinetu Specjalistycznego Ultimed, a masz tam dwóch super specjalistów: dr Łaszkiewicza i dr Jegiera. Specjalizują się w stomatologii zachowawczej, estetycznej, endodoncji (leczenie kanałowe wykonują też pod mikroskopem), protetyce etc. Pracują na nowoczesnym sprzęcie i na pewno będziesz zadowolony z jakości usług.

Gość gość
Uważam że na zębach nie powinno się szczędzić, szczególnie ze nie mieszkamy w Anglii i nie płacimy w funtach za leczenie. Sama korzystam z gabinetu www.mddental.pl i jestem zadowolona zarówno z opieki jak i z cen.

Gość gość
Zalecam przejechać się nieco dalej, a dokładnie do Bełchatowa. Nie ukrywam, iż po zsumowaniu wszelkich kosztów podróż tego typu bardzo mi się opłacała! http://www.platinumdental.pl zajęli się wstawieniem implantów, ale również i chirurgią moich zębów. A ja co? Znowu cieszę się z pięknego posiłku i przyjemnego jedzenia posiłków. :)

Gość kasia

a czym się kierować przy wyborze dobrego gabinetu ? mnie cena nie interesuje ważne żeby zrobili zabki dobrze i na lata.