Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulutka

Proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość Paulutka

Witam. Jestem z moim chłopakiem od jakiegoś czasu, zawsze stosowaliśmy stosunek przerywany i było bez zarzutów jednak w tym miesiącu spóźnia mi się okres.. Niestety nie mogę urodzić dziecka, [możecie mnie nazwać morderczynią, jednak jestem świadoma tego co robię] ponieważ nie mamy pokończonych szkół i posiadamy zupełnie inne plany na życie. Wiem że jest to bardzo nie rozważne, jednak od razu po zażyciu Cytoteku (bo właśnie go chciała bym wziąć) pójdę do ginekologa po plastry antykoncepcyjne. Moje pytanie to jak go zastosować i do jakiego tygodnia można go zażyć, czy są jakieś skutki uboczne (bo słyszałam że występuje straszny ból brzucha) i z kąt będę wiedziała że Cytotek zadziałał i że nie jestem w ciąży? No i najważniejsze czy jak pójdę do ginekologa on będzie widział to, że zażywałam te tabletki ? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam!

Gość widze ze jednak
co jeszcze chcesz wiedziec odpisalam ci na wszystkie twoje pytania pytalas o skutki uboczne odpislam o tym czy lekarza moze poznac napisalam co jeszcze chcesz wiedziec ?????

Gość Paulutka
Chcę poprostu zasiągnąć opini od osoby która mi pomoże a nie próbuje jeszcze bardziej wpłynąć na moje sumienie żeby mnie zadręczało.

Gość bzykają się bez opamiętania
jak króliki a potem mają pretenscje do świata :P

Gość AniaZ 79
ja bym sie nie zastanawiała...zaszłaś w ciąże to możesz urodzić...odważny i rozważny zawsze sobie poradzi.