Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duffy

mąz w pracy a ja siedze sama w domu

Polecane posty

Gość dafffy
Podszywasz się, żeby wyludzić numer GG. Ja jestem oryginalną Daffy i kochanek nie zwracaj uwagi na takie żałosne podszywy bo to jest żenujący cios poniżej pasa. :/

no to podaj i mowie nie zwracaj uwagi na jakies tam podszywy bo normalnie żal :/

buahhaha oryginalna a nawet napisac ni eumiesz, wiesz co wali mnie to, nie wyłudzam od nikogo gg, jestem tu pierwszy raz, nudze sie i pisze, jestem Duffy jak juz pisalam od podstawówki a ty szczerze mówiąz wisisz mi i powiewasz, więc odpusc sobie bo to na prawde zalosne, idz sie wysraj to ci ulzy...

sam/a sobie zataczasz koło... :) Nie będę nikogo przekonywać, że to ja jestem ta "oryginalna". Wkurzają mnie podszywy tego typu. A i jedno, nie podałam swojego e-maila bo nie chcę, żeby zaraz jakieś smarkacze znowu wypisywały na mój e-mail głupoty.

ale jak chcesz to zmienie na krotko na prawdziwy żebys mi podal numer gg

Jaka oryginalna...kobieto zrozum swoim mózdzkiem, ze mam Cie gdzies, nie znam Cie, i ch**j mnie obchodzisz, podszywac to ja sie moge pod kogos waznego ale nie pod kogos kogo nie znam i kto mi zwisa...mam to gdzies co ty ypisujesz i tyle, chcesz to napisz jeszcze dwadziescia razy ze to ty jestes "oryginalna" jak adidasy i jeansy lecz sie dzieciaku...

Duffy_Suck nie wiem dlaczego, nie dość, że podszyłaś (choć pewnie -eś) się pode mnie to jeszcze się awanturujesz w nie swoim temacie. Daj sobie już lepiej spokój z tym, bo wiadomo, że się podszywasz. Szkoda mi tracić nerwy na takie jak ty. :/

Gość granatnik
mam wyszczelić? no, mam? :-O

aaaa, wiec to twoj temat...a to sorry, a masz córke czy syna ktory spi w drugim pokoju, wiesz co lecz sie, a kochanek1 jak ci poda gg to zrobi wielki błąd, wystrczy spojrzeć ze zmieniasz nicka na takiego jak ja mam, az wreszcie nie mogles/as bo zablokowalam haslem, ale jesli kochanek1 ci poda to przykre, bo sam sie przekona, ja prosic nie bede o nic...a to co robisz jest tak gupie i odmózdzone ze szkoda słów...a ja jestem za stara zeby sie w to bawic...

ok dyffy jutro do ciebie napisze ide juz spac bo mi sie komp zablokowal caly dzien dzisiaj idzie chyba sie zagrzal a jak masz ochote to czekaj jutro na wiadomosc napewno napisze paaaa ide spac

czekaj sobie nie wiem na co, i tak mam Cie głęboko w d**pie, ale dzięki za urozmaicenie czasu podczas czekania na męza