Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinooka z rynsztoka

ale się na niego wkurzylam!!!

Polecane posty

Gość malinooka z rynsztoka

moj chlopak - nie chlopak, nie widzielismy sie od zeszlego tyg, bo on wyjechal do katowic, pisze mi dzisiaj, ze chcialby sie spotkac,ze moze pojdziemy na imprezke, to ja sie szykuje, jestem gotowa do wyjscia,a on mi pisze,ze nie przeprasza,ale nie moze! no to olałam i poszlam z kolezankami na impreze, na ktorą mielismy isc z nim. a ten wydzwania do mnie i pisze non stop smsy,ze przprasza,zebym odpisala, odebrala, oddzwonila, bo ona mial powod zeby nie przysjc, ze mu przykro i takie tam, ze odbijemy sobie jutro caly dzien, i tak przez 4 godziny juz no wkurzyl mnie na maksa, co ja niby mam zrobic zlałam go i nic nie odpisalam, karny jeżyk musi byc.

Gość przeciez moglo mu cos
wyskoczyc, nie? Nie przyszlo Ci to do glowy? :O

Gość ejjjjjjjj ty
trzeba było odebrać a nie fochy jak małolata strzelać. przecież cie przeprosił . czego ty jeszcze chciałaś??

Gość ac o ty //
co ty tym nieodbieraniem osiagnąć chciałaś??? błagać cię miał czy co???

Gość ac o ty //
pewnie ze biedny. a jaki głupi ze tak wydzwaniał. oni pewnie po 15 lat mają i w tym wieku tak się robi... :))

poszlas z kolezankami na impreze, no i ok :P ale teraz sie fochowac i miec humory, bo facetowi cos wypadlo i nie mogle isc z toba :O przesadzasz jak rozpieszczona krolewna, nawet nie dalas mu sie wytlumaczyc czemu nie pojechal z toba :O moze faxet jest madrzejszy od ciebie i pokaze ci, gdzie jest twoj miejsce :P:P

Gość ac o ty //
powinien