Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam na świecie

Mam 30 lat, a nie mam żadnych przyjaciół

Polecane posty

Gość ddddddddddddddddddd
Wy macie pierdolca na punkcie urody. No a 1 miss świata macie. Zawsze Indie z wami wygrają. Pod każdym względem. Lepiej już chodźcie do kościoła bo nic więcej z całości. Jakby tacy byli ludzie na świecie to już by przestał istnieć. Ale jednak się kula... optymistycznie, dddddddddddddddddddddddddd

Gość ja mam na imię
a no fakt 🖐️

Gość ddddddddddddddddddd
Moim zdaniem i tak ją wybrali politycznie. Teraz patrzcie jacy wy jesteście głupi w tej Polsce - chcecie mieć PO u władzy, a nie macie broni atomowej. Ale oni mają sie z czego zrzucić to se ich wybierzcie. No albo popieracie Walęsę i pokój bo wiecie nagroda pokojowa... no to sie musicie zdecydować bo zawsze tak walczyliście. A w ogóle 2012 i koniec. MOJE ZDANIE.

Gość ddddddddddddddddddd
Wy jesteście normalnie do najechania czołgami. Módlcie się żeby to nie nastąpiło i tyle. Tak sobie lekceważycie wszystko, że szkoda słów w tej Polsce. Nic. Za Irak jesteście warci tego, że w was walnąć. Ale żeby na was splunąć to nie :( Jak dla mnie szkoda na was śliny. Ale po co was najeżdżać jak tu nic nie ma? Trochę dzikiej przyrody. I dzikich ludzi.

Gość nieznosna lekkosc bytu....
wkurwiac mnie zaczynasz :o skoro tak ci wstyd to nie pisze w tym jezyku chociaz :o

Gość ddddddddddddddddddd
A w jakim mam pisać jak żadnego więcej nie umiem??? Chcesz się pozbyć takich jak ja to UCZ LEPIEJ W SZKOLE OBCYCH JĘZYKÓW hahaha. Bo żadnego nie umiem, ale polski tak. I wiesz - twoja walka narodowyzwoleńcza to mi już wyszła... bokiem. I dlatego masz na mnie takiego pecha. Nie wiedziałam już czy ja jestem normalna czy to wszystko jest takie stuknięte. W każdym razie walcz, walcz przyjacielu. Jutro zgłoś się do Iraku. Walcz.

Gość ddddddddddddddddddd
Ale nie martwcie się raz czytałam książkę, że armia rzymska też była straszna. Gwałcili się i tak dalej. Byli to żołnierze SADYŚCI już jak za dużo to sadyzm się rozwija. Tak jak Niemcy w czasie II WW. W czasie I jeszcze się zachowywali, ale ci sami ludzie, druga wojna i dopuszczono sadyzm. Tak zawsze się wyczynia z człowiekiem jak za dużo czegoś. Tak przeczytałam. Za dużo siły, władzy - sadyzm gotowy. Jeszcze jak ktoś jest cicho... to błąd.

Gość ddddddddddddddddddd
Dobrze, że poszedł autor topiku. Pewnie się wystraszył, że po 5 latach bezrobocia wyleci ze swojego biura. Ja tam akurat nie zazdroszczę ludziom lepszej pracy, ale niesprawiedliwość na świecie jest straszna. Trzeba to przyznać. I zawsze lepiej uważać na wykształcenie. Teraz już przywalę w mordę jak coś. Po prostu. I mogą mnie wyrzucić. Trudno. mam chorych umysłowo rodziców i to nie jest moja wina. Ale Tobie...przypalę zapałkę na głowie jak się będziesz ze mnie śmiać. Bo trzeba ich było zamknąć w więzieniu. Po prostu :(