Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tika_Waylan

co myślicie o tym pierścionku?

Polecane posty

Gość jestem na NIE
niewiem czy będzie "wygodny" :o

no fakt. Na palcu go nie miałam, więc nie mogę powiedzieć nic na temat \"wygody\" Ale zakładając że jest wygodny, prosze o oceny:)

Gość świadek
Mi się bardzo podoba :)

Gość świadek
I nie rozumiem czemu miałby być niewygodny. Wygląda jak dwie skrzyżowane obrączki - nic specjalnie nie wystaje, więc nie będzie haczyć o cokolwiek.

Gość a mi nie....
okropny!!!!

Dzięki Ewa za konstruktywną opinię;) Jak na razie widzę, ze wiecej osób jest na tak Super bo to znaczy, że nie jestem takie totalne bezguście:P

Gość to tylko moja opinia
ładny ale chyba zbyt skromny jak na zaręczynowy... Tzn w tym sensie że podobne mozna kupić za 40-50 zł

może i skromny. Ale ja nie chcę świecić jak choinka. Więc szukam czegoś ładnego, ale nietypowego. Za 40-50zł nie widziałam nic takiego:) Ten kosztuje niestety sporo bo 1000zł:( Ale chyba się na niego zdecyduję

Gość wiosenne słonko
..jest naprawdę śliczny..uważam,że na palcu będzie wyglądał skromnie a zarazem dostojnie..ale..decyzja należy do Ciebie ( ja jestem za!!)

Gość świadek
Skromny to właśnie zaleta, bo nie znudzi się szybko a i będzie pasować do każdego stroju ;)

Gość Pierścionek ładny choć ja tez
wolę tradycyjne wzory :) Może mi ktoś wyjaśnić, jak pierścionek może wyglądać 'dostojnie'? :O

decyduj sie ;) moja siostra wybrała podobny 3 lata temu tylko ze żołte złoto i jest naprawde sliczny ;)

Gość prawdziwych przyjaciol
mi sie niestety nie podoba:(

dostojny pierścionek to taki który ma klasę ;) a ten ja ma bez watpienia, jest skromny, delikatny ale jednocześnie widac ze ma klase ;)

czaka laka w sumie to ja go będę nosić, więc to chyba naturalne, ze ja go sobie wybieram? Poza tym mój chłop to bezguście jeśli chodzi o takie rzeczy. Kupiłby mi jakiś z żółtego złota z wielkim czerwonym kamieniem, albo inne okropieństwo i byłaby kicha;)

Gość mnie tez sie nie podoba
jakis taki nieprzemawiający do mnie

Gość miska zupy
ja bym nie mogla sobie sama wybierać pierścionka zaręczynowego :O jak dla mnie stracił by przez to całą swoją magię :P a co do samego pierścionka to nie jest brzydki ale ja bym takiego nie chciała...

Gość hehyyrr
Ja wolę srebro niż złoto ale mimo to uważam że pierscionek zaręczynowy jak i obrączka powiiny być jednak złote! Jakoś te srebrne i z białego złota do mnie nie przemawiają... Srebro jest chyba zbyt powszechne jak na taką wyjątkową okazję. Srebro bardzo czesto sobie sama kupuję dlatego chciałąbym żeby pierścionek zaręczynowy był szczególny co wcale nie oznacza że musi byc drogi!!!

Gość Grzeczna123
Piękny i z klasą. Noszę tylko srebro, jest -jak dla mnie- bardziej eleganckie, więc ten drobiazg podwójnie mi się podoba. A kształt dodaje mu oryginalności. Z przyjemnością włożyłabym coś podobnego na palec:)

hehyrr mnie natomiast żółte złoto w ogóle się nie podoba- w żadnej postaci, dlatego wybrałam białe. Myślałam też o platynie....ale ceny mnie przerażają. 4000zł za pierścionek to nie dla mnie Miska zupy- moze i masz rację. Nie zastanawiałam się nad tym nigdy. Natomiast chyba nie mam nic przeciwko temu, ze dziewczyna sama sobie wybiera pierścionek. W końcu to ona potem go nosi:)

Gość buka z doliny muminków
ladny, taki inny niz te tradycyjne z oczkiem:)