Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos wieeeee

jak sie dowiedziec o nr tel wasciciela sklepu?

Polecane posty

Gość ktos wieeeee

zatrudnia bardzo niegrzeczne ekspedientki chciałam jego nr. to mi powiedziały ze to jego prywatny i nie moga dać czy jest jakas inna mozliwość?

Gość ktos wieeeee
ale szukałam i nic :O bardziej myslałam o jakis urzedach ..

Gość ale dewotka
W normalnym sklepie takie dane bys dostala z ucalowaniem reki, a jak ci fochy strzelaja to daruj sobie ten sklep, bo kierownik jest pewnie tyle samo warty co ekspedientki, albo je pociska na zapleczu.

Gość świadek
Podstawić kumpla w garniturze, który będzie udawał przedstawiciela handlowego z ekstra ofertą cenową, ale chce rozmawiać tylko z właścicielem i prosi o jego nr tel żeby się umówić :P

Gość ale dewotka
Nie lepiej jakis sloik z burakami zbic albo cos :P a nie kierownikowi glowe zawracac ;) troche inwencji tworczej hhehe

Gość ale dewotka
Albo nie zaplacic za zakupy, same po kierownika zadzwonia, z debilkami trzeba sposobem :P

Gość weź sobie daj siana
dzisiaj każdy ma komórkę i nie udostępnia jej byle komu, a poza tym jak ci obsługa nie pasuje to tam nie chodź ty pieniaczu :o

a co ci ekspedientka zrobiła ? :-D bo ja niedawno byłam świadkiem sytuacji jak klientka w sklepie odzieżowym obraziła sie na dziewczyne ekspedientke bo jej zaproponowała żakiet o rozmiarze 42 :-D była oburzona i czerwona na twarzy ? a dziewczyna sie jej przestraszyła :-D