Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudny palec w dupie

Jak macie na imię?

Polecane posty

Gość nieznosna lekkosc bytu...
bedzie twoj jak se go od poczatki sama wymyslisz :o przez jedno 'n'

Gość mam najseksowniejsze imię na
właśnie, że jest seksowne😠 tak samo jak i ja. wszyscy mi to mówią 😠 ciekawe jak wy macie na imię! pewnie same Staśki, Zdziśki i inne ahahaha.

Gość kolejna maruda
juz przyklepane:D podoba mi sie

a Adriana kojarzy mi się z głupią lolitką , której rodzice mieli jakiś kompleks i koniecznie musieli dać swojej córeczce pseudo zagraniczne imię, ahahaha . oczywiście, bez urazy :O

Gość Ona mala
Sylwia ja mam na imie Indiana i sorry ale wiem ze wiekszosc mi potwierdzi bo jestem jeszcze bardziej sexowna i wszyscy mowi ze pociagajace i oryginalne imie...

Gość kolejna maruda
odmawiam

no sorry, ale ja w Twoim imieniu nic seksownego nie widzę, jest raczej co najmniej dziwne :P a czy Ty jesteś seksowna, nie będę się wypowiadać, bo nie jestem homo a zresztą Cię nie widziałam , tak samo Ty nie możesz ocenić mnie , czy to jest jasne? :O

Gość kolejna maruda
zarzuc wedzidlo, nich ci nie dynda:D, uwazaj tylko na piranie:D

Gość kolejna maruda
ladaco, przywoluje cie do porzadku:D tak wszystkie wolasz ? to ja wysiadam, nie lubie sie niczym dzielic

Gość kolejna maruda
umyj mi plecki kochanie:D:D

Gość Ona mala
Nie wypowiadam sie na temat Twjego wygladu...a moje imie moz ei ejst dziwne ale bynajmniej ladne a nie oklepane i beznadziejne jak SYLWIA!!!

Gość psychiczna tortura orencz
a ja ostatnio myslalam czy nie zapodac sobie perfum z feromonami aletroche kosztuja:o ee tam, i tak faceci na mnie leca:D

Gość kolejna maruda
a do mnie nie czujesz nic ? o ja biedna, idem bo mna targaja uczuccia i ....:P:P:P

wcale nie jest oklepane (osobiście oprócz siebie znam tylko jedną Sylwię i od dawna nie mam z nią kontaktu. W szkole były sama Anie, Pauliny, Marty - to są oklepane imiona) a już tym bardziej nie jest beznadziejne, ja o Twoim powiedziałam, że jest dziwne a nie beznadziejne, oryginalne na pewno też , dlatego nie obrażaj mnie łaskawie :O a na drugie mam Klara, jeszcze ładniejsze, prawda?:P

Gość kolejna maruda
👄 gawedziarzu.

Gość kolejna maruda
oj ty juz wiesz, jakie:P po co pytasz?

Gość Ona mala
Osobisie nie uwazam zebym Cie obrazala wyrazam swoje zdanie na ten temat a ja nie znam wiele Sylwii i kazda glupia jak dziurawy but... Sa tez inne imiona okelpane ale Marte osobiscie aam tylko jedna... A klara no nie uwazam zeby bylo ladniejsze juz abarzdiej podoba mi sie Sylwia... A co mysllisz o moim?

Gość kolejna maruda
👄 bo spadam

Gość kolejna maruda
szkoda, ze i dziecko podzruclili, bo bym ci z przyjemnoscia przypomniala:D:D milego dnia

Sylwia, którą znam też jest dosyć głupia, ale ja wręcz przeciwnie, jestem bardzo rozsądna i ambitna a do tego co roku zdaje z wyróżnieniem , moja najniższa(!) średnia do tej pory to 5,1 , także nie uważam się za głupią. Głupi jest ten, kto ocenia kogoś po imieniu, czy np. znaku zodiaku. :O A Twoje imię... tak jak już wspominałam - dziwne, ale na pewno ma coś w sobie. A nie jest oklepane może w Polsce, za granicą jest tak samo, jak w Polsce typowo polskie imiona...

Gość kolejna maruda
tylko animowane, najlepiej o trzech syrenkach, jedna z nich to arielka:D a co ? interesuje cie czego ja slucham, czy moja piecioletnia siostrzenica:D:D:D