Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak mi mysli

BOL KREGOSLUPA

Polecane posty

Gość Brak mi mysli

Witam serdecznie mam problemy z bolem kregoslupa dostalem ketanol 150g ale nie bardzo i pomoglo wiec pani dr.zdecydowala sie wyslac mnie na badanie rtg kregoslupa ledzwiowego -wynik okazal ze mam przewezona tarcze miedzykregowa L2-L3.Teraz dostalem 10 ampulek ketanol 100 ml w zastrzyku ,czy ktos moze mi powiedziec cos na ten teat bo jak biore zastrzyk jest ok ale po pewnym czasie np.jak cos robie myje naczynia to znowu boli .Czy po tych zastrzykach przejdzie calkowicie czy beda bole.Mam wielka prosbe jezeli ktos wie na ten temat jakies szcegoly bede wdzieczny.Pozdrawiam:)))

Gość alax
Ketonal w zastrzykach pomaga tylko kilka godzin i nie leczy problemu tylko zmniejsza przykre objawy - ból. Trzeba udać się do dobrego neurologa i wykonać RM i będzie wiadomo co Ci dolega. A z Ketonalem nie szalej bo szybko można się do niego przyzwyczaić.

Gość beata44
Naprawdę luksusowe masażery mają w sklepie Eko Medical na stronie www.ekomedical.pl. W ich fotelach nawet muzykę relaksującą można sobie ustawić, już nie wspominając o sterowaniu pilotem. Pełen komfort ;] Najlepsze, że urządzenia mają 10 lat gwarancji