Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellellelle

czy to cos powaznego? problemy z cukrem?

Polecane posty

Gość ellellelle

Witam, Od czasu do czasu zdarzaja mi sie takie napady, zazwyczaj, gdy jestem pare godzin po posilku i moge w kazdej chwili zglodniec. Jest w porzadku, ale w pewnym momencie tak nagle czuje ogromny glod, zaczynam się trzasc, zwlaszcza rece, staje sie nagle bardzo slaba, kreci mi sie w glowie i zaczynam niewyraznie widziec. I jedyne o czym mysle, to zeby jak najszybciej cos zjesc, najlepiej slodkiego. Czasami do tego stopnia jestem slaba, ze musze sie polozyc, bo ledwo rzymam sie na nogach. Nie zdarza mi sie to b. czesto..Jakis raz na miesiac. Do tego, nei wiem, czy to moze miec cos wspolnego, mam bardzo silne skorcze lydek ,zwlaszcza rano i w nocy. Czy powinnam sie tym martwic? ciezko okreslic granice, czy raz w miesiacu cos takiego to powod do niepokoju, czy po prostu gorszy dzien? Czy ktos moglby mi poradzic? Dziekuje

Gość OH GOD
Głupia jak but ! Nie idzie do lekarza, nie myśli o wykonaniu morfologii, a zakłada tematy na Kafe, lekceważąc stan swojego zdrowia i sygnały jakie wysyła jej własny organizm. Rzeczywiście, głupków nie sieją ...

wydaje mi sie że powinnas czesciej jesc tzn. 5razy dziennie w malych ilosciach żeby nie doprowadzac sie do takiego stanu !! i kup sobie aparat do pomiaru cukru na allegro mozna kupic juz za 30zł ! bo moze to poczatki cukrzycy .....