Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiesz kim jestem

Czy podoba wam sie ten obraz? Prosze o szczerosc.

Polecane posty

Gość nieznośnia lekkość odbytu.....
czyj to? zajebisty... wyglada jak beksa troche

Gość ducha świąd od bytu miłakości
całkiem ciekawy choć niestety rozdzielczość zdjęcia jak i jasność nie pozwala na analizę detali.

Gość nieznośnia lekkość odbytu.....
no czyj on pytam sie..........??????????

spoko spoko widzieli ...

Powiem pozniej, najpierw chce zebrac opinie.

Mi się podoba ...

Gość orkerkaa
ja nie jestem co prawda znawcą sztuki,taki przeciętny człowieczek ze mnie :-) Ale obraz bardzo mi sie podoba,i chciałabym żeby wisiał u mnie w domu.

Znawcy w sensie ze opinie maja byc obiektywne i dojrzale, a nie ze wejdzie malolata i napisze co jej slina na jezyk przyniesie :P

Gość pólsierotka Marysia
Podoba mi się - pasowałby mi do salonu ;-)

wiesz na tym zdjęciu to mało co widać a opinie krytyków sztuki to nie tu. Pomimo iż przeglądałem książki o malarstwie to nie potrafiłbym wypowiadać się o kompozycji czy scenie mogę napisać to co wyżej podoba się choć obraz obrazu strasznie nie ostry.

Gość jestem na NIE
"Znawcy w sensie ze opinie maja byc obiektywne i dojrzale" hehe - to chyba nie na kafe - pomyliłeś/łaś fora :p

Gość mnie się podoba
bardzo:D

Rozumiem, ze sa moze i lepsze obrazy. Ten tez nie nalezy do mych ulubionych. Po prostu podoba mi sie i chce znac opinie innych. Nie napisze jeszcze kto go malowal, bo jak napisze np. Beksinski to zaraz wszyscy beda pisac, ze obraz jest zajebisty, a jak napisze ze np. ja, to beda komentarze w stylu "ale badziewie" :P

Nam się podoba jak widać ,następnym razem namaluj różowe motylki na błękitnym niebie.

Gość rdyffujcd
ja sie zupelnie nie znam,ale mi sie nie podoba, tzn jest ladnie namalowany,ale takie mroczny,nie w moim stylu

Gość orkerkaa
wEZ SIE OPANUJ,WIEKSZOŚCI SIE PODOBA,WIĘC CO TU WIĘCEJ PISAĆ.jEŚLI TOPIK MA SIĘ ROZWIJAĆ,TO NAPISZ KURDE KTO NAMALOWAŁ OBRAZ. mATKO.... Sorki za Capsa....

Gość jak dla mnie
dobry na wystawe, do domu za mroczny,co czlowiek to inny gust ,ja we wlasnym domu lubie pogodna atmosfere i wesole barwy,nie lubie sie przytlaczac rzeczami ,ktore mnie otaczyja,a na wystawie chetnie ogladam podobne rzeczy tylko ze nie mam checi posiadania ich

Przykro mi, widac, ze sie nie znasz. Obraz ten nie jest dobry na wystawe. Nie niesie zadnego przeslania. Ja juz wyrazilam swoja opinie, inni takze. Napisz prosze, czyje to dzielo.

Gość jhklkji
Sztuka to pojecie wzgledne, chodzi o to, ze sztuka jest dla sztuki, ale jesli chodzi o opinie, to juz rzecz gustu, czy sie to komus podba czy nie . Nie trezba byc wspanialym znawca :) chyba , ze ocena plynie w innych kryteriach jak np. operowanie barwami, umiejetne i orginalne nakladanie barw, albo kopiowanie obrazow . W zasadzie ejst tak, ze ktos kto stwrzy obraz, a potem poprzez niby znawcow sztuki jest on wspaniale wykreowany w tej dziedzinie, bo ktos stwirdzil, ze ejst godny pochwaly, to tak jakby wiekszosci narzucali swoje zanie, a ludzie brna w nim bezsensownie bo ktos okrzyknal go wielkim dzielem i znaczy ze tak musi byc . Najwieksze i najwspanailsze dziela to te najstarsze M.Aniol itp. Oczywiscie nowoczesne rowniez sa dobre, ale jednak nikt nie wygra z takimi osobistosciami :) Obraz cezko ocenic, gdy widzie sie go na komputerze, nie widac prowadzonej farby i innych detali, w ten spsob ciezko tez stwierdzil, jak obraz zostal stworzony ... teraz nawet mozna tworzyc dziela na komputerze . Ciekawie przedstawiony, podba mi sie aczkolwiek to nie to samo co zobaczyc go na zywo . Niestety nie wiem kto go wykonal, ale nie zawsze trzeba znac styl wykonawcy by moc ocenic dzielo oczywiscie wedlug wlasnej opinii.

Gość ==ppp=
Mayor of London - zgrywasz sie na wielka znawczynie sztuki, a tak naprawde po twoich wypowiedziach widac jakim jestes laikiem

Obrazy tworzone na komputerze nie śmierdzą terpentyną ... to nie to :classic_cool: