Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wergwegrgwrgegwe

czy zauważyuliscie, ze wiekszosc fryzjerek , fryzjerow nie potrafi dobrac fryzur

Polecane posty

Gość wergwegrgwrgegwe

nie potrafi dobrac fryzury do twarzy?potrafia tylko ciąć?

Gość zgadzam się z toba
mam podobnie:D

Gość wergwegrgwrgegwe
moze Ci po jakis tam szkoleniach, z pasją i artyzmem w sobie to po prostu wyjątek, wiekszosc mam wrazenie, że to tępaki po zawodówce.. są tepi jak ich nozyczki, a przeciez nawet fryzjer, powinien miec troche inteligencji i ogłady

Gość 6766764w76765
nie wszystkie ale.... jest pewna grupa fryzjerek , nie wiem może są zazdrosne o czyjeś włosy ale mam wrażenie, że lubi celowo zniszczyć fryzurę...

Gość no niestety nie potrafia
nie maja za grosz wyobrazni co w tym zawodzie powinno byc NIEZBEDNE!!!! Moim zdaniem nie powinni dostawac uprawnien ci bez wyobrazni czyli wiekszosc fryzjerow co w szkole tylko wlosy zamiatali z podlogi i kilka razy komus na walki nakrecili,a teraz maja dwie lewe rece! Takich niezdolnych do pracy fryzjerow powinno sie tepic jak wszy! wiecej szkody przynosza niz pozytku!Salonow fryzjerskich przybywa jak grzybow po deszczu ,ale gdzie bys poszla to ciemnota we lbie i pustka....bez wyobrazni zupelnie,nawet jak sie technik ciecia gdzies niektorzy naucza to i tak nikt ich nie nauczy jak miec wyobraznie i jak dobrac fryzure do twarzy i takie pustaki otwieraja salony,kasuja grube pieniadze za czyjes niezadowolenie i czesto oszpecenie.Do fryzjerstwa trzeba miec talent !a ten maja bardzo nieliczni,reszta to motloch co sie wogole do tego nie nadaje.

Gość ZNAM SIE na stylizacji
wiecie, co to jest naprawde chamstwo i tylko w Polsce możliwe, żeby fryzjerki, ktorych celem zawodu powinno byc piękne ostrzyżenie, i zrobienie z brzydkiego kaczątka pieknosc, obcinały specjalnie zeby wygladała babka brzydko!PoWINNI MIEC SATYSFAKCE, ZE DOBRZE DOBIORA FRYZURKE

Gość powiedzcie mi teraz
powiedzcie mi teraz!ja przykładowo, mam taki talent, fotografuje,maluje, ale tez umiałam zawsze dobrac kolezankom makijaz i zrobic i doradzic jak sie obciąc, choc technik obcinania nie znam, ale sama kreuje swoja fryzure i fryzury moich kolezanek.Chciałabym kiedys , moim marzeniem jest miec własny salon, aby moc obcinac naprawde kreatywnie i łądnie,robic brzydkich kaczatek pieknosci!a pieknym kobietam jeszcze podkreslac urode fryzury!Co mam zrobic, jednak? Jestem po studiach wzyszych?w swoim zawodzie nie znalazłam pracy, nie bede robic 2 letniej policealne bo wiem, jak tam wyglada nauka, skzoda mi zreszta czasu, czy sa jakies poirzadne , dobre kursy, ktore naucza mnie techniki?

Gość fryzjer to fryzjer
a nie kosmetyczka, stylistka, i chirurg plastyczny, jak ci nie pasi to zostan fryzjerka albo wez nozyczki i sama sie ochlastaj skoro fryzjer nie potrafi, jebana maruda

Gość tępak
to taki, co sam nie wie, co chce miec na własnym łbie, w czym mu dobrze, a w czym fatalnie.

Gość a ja mam zajebista fryzjerke
nie dosc ze tanio to jeszcze zawsze jak przyniose jej zdjecie jaka chce fryzure to zrobi identyczna ;) tak samo z farbowaniem.

Gość tępak
W sklepie tez liczycie, że ekspedientka was ubierze? Bezguścia jakieś z was w takim razie. Dla mnie to niepojęte.

Gość powiedfwqfwefrf
zgadzam sie

Gość do tepaka
takie tepaki wlasnie tylko potrafia ludzi oszpecac,fryzjer to zawod nie polegajacy na samym ruszaniu nozyczkami ,ale na mysleniu o tym co sie robi i doborze fryzury!!!!To MUSI byc ktos kreatywny z wyobraznia ,jesli tego nie posiada nie nadaje sie do takiego zawodu i niech lepiej zbiera puszki po piwie a nie za scinanie wlosow sie bierze.Za duzo mamy fryzjerow-nieudacznikow w tym kraju.

moja fryzjerka jest profesjonalistka ! zawsze wychodze szczesliwa z cudowna fryzurka i zazdroszcza mi kobitki !!

Gość poliszynel2
mylisz się a taka Jaga Hupało/?to co jest po zawodówce?nie sądze..znam wielu kreatrywnych fryzjerow, ktorzy maja wykształcenie srednie i nawet wyzsze..i oni najlepiej tną ci z pasją

czasami chodzę do takiego młodego chłopaka albo na ścięcie albo na układanie fryzury :) przynajmniej wiem, że mnie nie oszpeci hehe a, że raz jest raz go nie ma więc musze sie zadowolić innymi fryzjerkami...i tu kilka rad: - zawsze trzeba wiedzieć co się chce, - pokazywać na palcach o ile cm ma skrócić.. jeśli chcesz o 4 cm powiedź , że o 2 będzie 4.... -kontrolować przez całe posiedzenie :) a w domku po swojemu się uczesać

Gość cukierek w zlotku
wyksztalcenie nie ma tutaj nic do tego ja mam cienkie i delikatne wlosy malo ktory fryzjer umie je sciac przewaznie kazdy mi cieniuje po dlugosci a wtedy wygladaja jak piora:( zeszlam jzu chyba kazdy lepszy salon u mnie w miescie nigdy nie bylam zadowolna z wizyty az pewnego razu skorzystalam z uslugi malutkiego zakladu, takiego pospolitego sciecie 10zl , ale wiecie co? pierwszy raz trafilam na fryzjerke ktora wie jak sciac moje wlosy, zawsze jestem zadowolona, :) wiec czsami w tych malych zakaldach scinaja lepiej niz w salonach za 80zl!

Gość ta w okularkach ladna
poleccie mi dobrego fryzjera w wawie ktory cos mi zaproponuje na wlosach

Gość do cukierek w zlotku
Wiesz dlaczego w tym malym taniutkim zakladzie fryzjerskim mialas fachowo sciete wlosy? Dlatego,ze osoba,ktora Ci scinala miala wyobraznie i wiedze,na taka osobe trafilas ,a sama widzisz ze w dumnie nazywajacych sie "salonami" zakladach fryzjerskich osob z wyobraznia prawie nie ma.Kazda osoba jest inna,kazdy ma inny uklad twarzy,kosci,sa rozne ksztalty glowy i rozne rodzaje wlosow i ich gestosc,grubosc ,a dobry fryzjer z kazdym rodzajem wlosow sobie umie poradzic. Tylko nieudacznicy tna wszystkich na jedno kopyto jakby szablon nalozyli i nawet nie widza tego,ze komus cos nie pasuje,prawdziwy fryzjer z powolania i zamilowania musi sie uczyc cale zycie,rozwijac,poznawac nowe techniki ,nowe trendy we fryzjerstwie i nie wszystkim to samo na glowie odpalac bo trzeba zrozumiec ,ze nie kazdemu to samo pasuje i nie wszystkim w tym samym jest dobrze! Moja znajoma znalazla w swoim miescie wlasnie taka super fryzjerke,trafila do niej tylko dlatego,ze jej fryzjerka do ktorej zawsze chodzila akurat byla na zwolnieniu z powodu ciazy i kiedy weszla do salonu powiedziala co chce zrobic z wlosami ,fryzjerka na nia popatrzala i powiedziala,ze ani ten kolor ani ta fryzura nie jest dla pani najlepsza,korzystniej bedzie pani wygladala w takim kolorze i takim typie strzyzenia i znajoma zgodzila sie sprobowac chociaz przez lata przywykla do tamtej fryzury.Kiedy fryzjerka wszystko zrobila to znajoma nie mogla wyjsc z zachwytu!!!! To jest wlasnie talent i profesjonalizm,kreatywnosc i wyobraznia-tego wlasnie nie potrafia nasi fryzjerzy w ogromnej wiekszosci.

Gość a ja sama zcinam sobie wlosy
potrafię sobie zrobic fryzurę jaką tylko zapragnę :p Nie jestem fryzjerką ale wszystkie koleżanki chodzą do mnie na ścięcie, fryzury czy farbowanie i zawsze są zadowolone :p

ja też szukam takie fryzjera z powołaniem :O ostatnio z braku pomysłu na nową fryzurę poszłam do profesjonalnego salonu. Profesjonalny to on był tylko z nazwy. jak poprosiłam panią żeby mi coś zaproponowała bo nie wie jak mi będzie korzystnie odp że to ja muszę zdecydować jak chcę być obcięta. zamiast płacić 60 zł mogłam pójść za 10 zł obciąć wedle życzenia klienta większość umie, ale dobra fryzurę to faktycznie tylko nieliczni

Gość do Fanky i reszty
dziewczyny ,jesli pytacie tu o poleconego fryzjera z wyobrazna to podawajcie przynajmniej w jakich miastach szukacie,nie wiadomo przeciez skad jestescie.Nie sadze zeby ktos np ze Slaska jechal do fryzjera na Pomorze,chyba ze bedzie tam akurat na wczasach :)