Gość Tomekfan Napisano Kwiecień 29, 2009 Witam Napiszę krótko , jeśli podoba się Wam jakaś osoba z widzenia i Wy też wpadliście jej w oko to działajcie . Dlaczego ? Zaraz napiszę. Znałem pewną osobę z widzenia jeszcze z podstawówki. Podobała Mi się jeszcze w podstawówce. Później wszyscy się rozeszli , ja poszedłem do średniej szkoły w innym mieście , inne towarzystwo , nowe zainteresowania i tak jakoś to wszystko przygasło. Chociaż czasami przez okres szkoły średniej , rzadko bo rzadko ale ją widywałem. Nic jednak nie robiłem w tym kierunku aby ją poznać. Bo myślałem po co mi teraz dziewczyna. I tak skończyłem szkołę średnią , poszedłem na studia a czas mijał. Dodam tylko , że nadal mieszkaliśmy i nadal mieszkamy w tym samym mieście. Przez okres studiów widywałem ją czasem w Kościele.Była ładna zawsze , ale teraz wypiękniała jeszcze bardziej - czarne kręcone włosy , ciemne oczy (ehhh jak ja uwielbiam brunetki).Pamiętam , że dwa razy nasze spojrzenia spotkały się i wtedy czułem niesamowite ciepło w środku . Ale cóż dalej nie zrobiłem nic - nie wiem czemu. Od około dwóch lat bardzo rzadko chodzę do Kościoła , więc szansa ujrzeć tę dziewczyna była bardzo mała. Jednak przed Świętami Wielkanocnymi w tym roku gdy wracałem w Niedzielę ze szkoły ujrzałem Ją jak szła do Kościoła. Serce Mi mocniej zabiło i powiedziałem dość , muszę coś zrobić. Nie wiedziałem czy kogoś ma czy nie. Teraz ta dziewczyna ma już 26 lat więc szansa , aby tak interesująca osoba nie miał kogoś była bardzo mała. Jednak postanowiłem dowiedzieć się jak się nazywa , gdzie mieszka. Pomogła mi nasza-klasa.Nie mogłem zmarnować tej ostatniej szansy. Miałem nadzieję , że jest jednak wolna. ...i cóż , niestety dowiedziałem się , że ta dziewczyna ma już kogoś. Trochę zrobiło mi się smutno i przykro ale przynajmniej spróbowałem. Życzę jej aby ułożyła sobie szczęśliwe życie. Tak więc apel do wszystkich. Jeśli ktoś się wam podoba , zróbcie coś bo może znajdziecie swoją ukochaną osobę. Nie tracicie nic , możecie tylko zyskać Pozdrawiam Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach